Kesäretki lapsen kanssa - mihin mennä?

Uusperhesatu

Asioista perillä oleva
Esikoiseni on lähdössä heinäkuun lopulla isänsä kanssa Irlantiin kahdeksi viikoksi. Emme ole koskaan aikaisemmin olleet niin kauaa erossa, joten lupasin lapselle, että tekisimme sitä ennen kahden kesken yhden yön kesäreissun.

Nyt en vain tiedä, mihin mennä ja mitä tehdä. Lapsi on 6-vuotias, liikkuvainen ja eloisa poika. Hän on omien sanojensa mukaan kiinnostunut kaikista "tosiasioista" ja pitää jalkapallosta, uimisesta ja muusta liikunnasta.

Vaikka keskiössä on kahdenkeskeinen aika, haluaisin keksiä jotain spesiaalia. Mihin sinä veisit suunnilleen tämän ikäisen lapsen? Asumme Turun liepeillä, enkä haluaisi käyttää matkoihin yli kolmea tuntia per suunta.
 
Meidän 6v neiti tykkäs ihan kamalasti kun käytiin Heurekassa, voisiko teidän poju olla tämmöisestä kiinnostunut? Tai ihan joku päiväristeily?
 
Meidän 6v neiti tykkäs ihan kamalasti kun käytiin Heurekassa, voisiko teidän poju olla tämmöisestä kiinnostunut? Tai ihan joku päiväristeily?

Heureka voisi kyllä olla juuri hänen mieleensä. :) Pitääpä miettiä saisko siihen yhdistettyä jotain ulkopuuhaa ja yöpymisen jossain kivassa paikassa.
 
Yöpymis ehdotus Sokos hotel flamingo! Siellä on spa, uimala, leffateatteri, keilaista, shoppailua, ravintoloita... kaikki:wink se on vantaan kauppakeskus Jumbon kyljessä ja suht lähellä Heurekaa:wink
Miehen kaa käytiin viettämässä aikanaan laatuaikaa siellä ja oli kyl kiva paikka :)
 
Just olin itsekin tulossa tänne kirjoittamaan tuosta Heurekasta :) Ja tosiaan tuo Flamingo on hyvä paikka yöpyä jossa yhdistyisi tuo kaikki muukin huvitus :)
 
Me päädyttiin sitten kuitenkin Hankoon ja Tammisaareen. On niin upeat kelit että haluttiin hyödyntää niitä ja tehdä paljon ulkojuttuja. Mentiin junalla eilen ensin Hankoon ja siellä oltiin pitkään rannalla, uitiin, SUP-lautailtiin, syötiin ja lapsi pääsi pomppulinnaan. Oltiin myös sellaisessa trampoliinijutussa, jossa laitetaan turvavaljaat, ja sitten pompitaan sellaisten kuminauhojen kanssa tosi korkealle ja tehdään voltteja yms. :) Illalla mentiin junalla Tammisaareen, jossa oltiin yö ja tänään käytiin siellä isossa leikkipuistossa, käveltiin vanhassa kaupungissa, käytiin uimassa, pelattiin minigolfia ja syötiin hyvin. Sitten illaksi tultiin kotiin.

Oli tosi kiva reissu ja lapsi tykkäsi kovasti. Ihana kun sai 1,5 vuorokauden verran keskittyä pelkästään häneen. :)
 
Kiva kun muistit tulla kertomaan tosta teidän reissusta :)
Tommosta laatuaikaa yhden lapsen kanssa ei ole kyllä koskaan liikaa :Heartred
 
Takaisin
Top