Miten lapsesi loukkasi viimeksi itsensä?

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Lapset taitaa teloa itseään yhtenään. Useimmiten onneksi riittää lohdutus tai laastari. Miten sinun lapsesi satutti itsensä viimeksi?

Meidän esikoinen löi tänään jalkansa tuoliin, kun piti mennä ruokapöytään.
 
Esikoinen satutti kätensä eilen kun liukastui vilttiin, joka jäänyt lattialle.
Toinen kolautti eilen pään pöydän reunaan.
Kuopus jumitti kielensä eilen ulkona metallitolppaan ja repi sen itse irti ennen kuin kukaan ehti reagoida. Itku ja vertahan siitä ihan reippaasti tuli.
Kyllä taitaa jotain pientä sattua noille ihan joka päivä ja mustelmatonta hetkeä ei ole.
 
Nyt pitikin oikein miettiä. Olisikohan viimeisin tänään, kun poika kävi isänsä kanssa ulkoilemassa ja oli kai jotenkin kaatunut lumeen ja siitä oli tullut poskeen naarmuja. Muuten meillä kyllä sattuu tosi vähän mitään, vaikka poika on miltei jatkuvasti jossain liikkeessä ja kiipeilee sinne ja tänne ja muutenkin riekkuu paljon. Päiväkodissa varmaan sattuukin enemmän kaikenlaista, joitain mustelmia on välillä ollut jaloissa varsinkin, huomaan ne kyllä hyvin kun rasvaan pojan koko kropan joka päivä. Mutta tosi harvoin on mitään sellaista noissa rasvaustilanteissa, että sanoisi johonkin sattuvan.
 
Pelleili jotain pirtin penkin kanssa, jalat meni alta ja löi leukansa penkkiin. Hampaat kolahti niin voimakkaasti yhteensä että ikenistä tuli paljon verta.
 
Esikoinen meni tänä talvena yhdessä hurjan jäisessä pulkkamäessä niin pahasti nurin, että piti kutsua paikalle ihan ambulanssi. Onneksi aivotärähdys oli vain lievä.

Muita tapaturmia ei tässä perheessä ole ainakaan vielä ollut. Tosin pienempi on juuri oppinut kiipeilemään vaikka minne... Saa siis äidillä olla silmät selässäkin.
 
Ei näissä edes pysy perässä! Viimeisin taisi olla kun koitti yksin laittaa uutta pussia roskikseen ja kaatui ämpärin kanssa niin että meni ottanahka rullalle.
 
Noista kolhimisista tuli mieleen että jos tuntuu että kolhii ihan hurjasti itseään jatkuvasti niin ehkä näön voisi tarkistaa. Eräs tuttu "rauhoittui" huomattavasti kun sai rillit... o_O
 
Isommat lapset onnistuivat leikin aikana juoksemaan ja kopauttamaan päänsä yhteen... Ai että sitä huudon määrää.
 
Viimeisimmät (jotka muistan) oli sormien jääminen oven väliin kun itse paiskasi oven kiinni ja jäisellä pihalla heitti lipat. Onneksi jälkimmäisessä oli pään ja jään välissä karvalakki ja paksu huppu!
 
Esikoinen yritti seistä sohvalla päällään ja putosi. On muuten hänelle tosi epätyypillinen loukkaantuminen, yleensä on tosi varovainen eikä tee kuperkeikkaa kummempia temppuja.
 
Poika työnteli innoissaan isoa muoviautoa juosten, ja auto tökkäsi johonkin ja poika tuuskahti otsalleen lattialle. Ei onneksi sattunut pahemmin, pieni jälki jäi otsaan, mutta parani pian.
 
Takaisin
Top