Plussa testit

Voi hitsi :sad001 Mutta onneksi sait ajan noin pian! Ymmärrän hyvin huolesi.
Itseänikin hirvittää kun tänään täysin oireeton päivä ollut ja kun edellinen km tietysti kummittelee taustalla. Pitääkin aina pelätä pahinta. :nailbiting:
Hirmusti nyt tsemppiä!! Täällä ollaan hengessä mukana :Heartred
 
En tiedä mitä se oli, kun nyt ei pyyhkiessä muuta kuin selvästi limakalvolta tulee paperiin veripisteitä (ihan pieniä) eli taitaa olla ainakin limakalvo jotenkin rikki. Helvetti tulee ihan hulluksi. Silti meni kyllä toive normaalista raskaudesta. Tiedän jotta tuollainen vuoto voi olla ihan normaaliakin, mutta jotenkin ei enää riitä usko, koska se digi näytti vähemmän.
 
Joo ymmärrän paniikin. Muakin vaivaa se digin mokoma ihan tarpeeksi. :mad:
Etenkin kun tänään illasta alkoi menkkamaiset jomottelut. Jotenkin odottelee vaan että jos sieltä vuotokin kohta alkaa..

Mulla tuli kakkosta odottaessa joskus seksin jälkeen, ilmeisesti limakalvoilta. Voisiko olla jotain sellaista vain? Toivottavasti huominen tuo mielenrauhan. :happy:
 
Kaiken tämä ahdistuksen keskellä ainakin tämä on nyt parempi. ehkä hitusen antaa vielä toivoa.


No kyllä!! :love7 Varmasti sykkeet saadaan kuuluviin jo seuraavalla kerralla.
 
Mä myös kipuilen epävarmuuden kanssa jatkuvasti, mutta yritän lohduttautua sillä että tää vaan kuuluu asiaan :brb:
 
Monenlaista epävarmuutta on mielen pohjalla täälläkin ja ihan sen kunniaksi voi muistella sitä ilon päivää kun plussasin. :smiley-bounce013 Omien laskujen, ovistestien ja olojen mukaan plussa tuli dpo 8, mutta alkuraskauden ultran mukaan olikin jo dpo 9, kun tikkuihin piirtyi hentoista punertavaa viivaa:

dpo 8 17.4.20.jpg
 
IMG_20200504_164416.jpg

Saimpas tän tänne, tässsä se kolmas testi.. Ekassa oli hyvin haalee mut selkee viiva, kun oli tosiaan tunnin pissanpidätyksen jälkeen tehty. Seuraava oli jo vähän tummempi kun tein aamusta parin päivän päästä. Huomenna ois Neuvola käynti. Jännittää kyllä tosi kovasti ja se nt-ultran odotus taas pyörinyt mielessä kun tajusin miten "vähän" aikaa siihenkään enää on.
 
Takaisin
Top