IVF/ICSI kokemuksia

Jatkan edelleen tätä gonapeptyl-kertomusta.... Ei löytynyt Tallinnasta kyseistä ainetta, joten pistin sen nyt sit illalla kotona. Täytyy toivoa että riittäisi, mutta mieli on nyt kyllä niin matalalla tän episodin jäljiltä eikä jaksa tähänkään siirtoon nyt luottaa ollenkaan... Harmittaa et piti ite mennä sössimään näin tää! Ois pitänyt sieltä apteekista eilen kysellä jotain kylmäsäilytyssysteemiä, kai niillä ois jonkinlainen ollut. Hemmetti! :mad:

Äh, onpa kurjaa :sad001 Mutta älä nyt vielä luovuta!

Jos joku muu joutuu vastaavaan tilanteeseen, niin aika monessa paikassa on hotellin respassa, laivan infossa, lentokoneessa stuerteilla jne. jääkaappi lääkkeiden kylmäsäilytystä varten.

Jos joutuu kuskaamaan kylmälaukussa kylmäkallejen kanssa, lääkepakkaus pitää ensin kääriä sanomalehteen, ettei pääse jäätymään.
Viime syksynä Naikkarilta ohjeistettettiin laivareissua varten pakkaamaan Ovitrelle lyhyenkin matkan ajaksi kylmälaukkuun ja etsimään heti laivalta jääkaappi. Soittelin sitten Viikkarille etukäteen ja sanoivat, että infossa on lääkkeille jääkaappi.
 
MimiJo87, luulisin, että pas:ssa on tärkeintä, että kohdun limakalvo on oikeassa kehitysvaiheessa siirtoajankohtana. Siinähän ovulaatiolla ei ole niin merkitystä, kun loppukiertoon tulee kuitenkin luget, eli ei väliä, vaikka keltarauhanen ei oma-aloitteisesti kehittyisikään. Luomukiertoa suositaan kai siksi, että silloin alkiolla on mahdollisimman autenttiset olosuhteet :) Mutta jos asia vaivaa, niin kysy, saisitko kuitenkin lääkkeelliseen kiertoon! Mun kokemuksen mukaan naikkarilla kyllä otetaan huomioon potilaan toiveet, toki lääketieteelliset näkökohdat huomioiden.

Meillä 20.5. tehty tuoresiirto ei tuottanut plussaa. Mun elimistö reagoi tosi helposti hormonivaihteluihin, joten tiesin kyllä jo viime viikolla, ettei tarttunut kyytiin.

Ivf:n jälkeen kuulemma pidetään nyt välikierto, joten toivon, että tätä seuraava kierto alkaisi vielä tässä kuussa. Muuten menee pas syyskuulle :sad001 Mulla tullaan pas tekemään lääkekiertoon, koska ovuloin liian aikaisin ja limakalvo liian ohut kiinnittymisen luomukierrossa. Meillä kolme blastoa pakkasessa, mutta saa nähdä, selviääkö edes joku sulatuksesta :nailbiting: Emme välttämättä pääse enää toiseen punktioon, koska ehtii tulla 40v täyteen. Tosin katsovat kai hiukan tapauskohtaisestikin (amh, millainen vaste ekassa stimulaatiossa jne.), miten viikon tai kuukauden päälle pitävät kiinni ikärajasta.

Joku pohti, että ilmoitetaanko, jos ei ole siirrettävää. Naikkarilla ainakin punktion yhteydessä sanoivat, että soittavat vain, jos ei ole siirrettävää. Me ollaan digihoitopolulla, joten nähtiin myös sieltä biologin kirjauksista, moniko hedelmöittyi ja montako saatiin pakkaseen. Kyselin siellä myös lisätietoja siitä, missä vaiheessa ei-pakastettujen kasvu tyssäsi, ja biologi vastasi parin päivän kuluessa.

Itseasissa olin viestillä yhteydessä Naikkarille, ja sieltä tuli tänään uudet ohjeet siitä, että pas tehdään nyt sit kuitenkin lääkkeelliseen kiertoon. Nyt toivon et ehditään se tekemään ennen kesäsulkua, menee ihan hilkulle, riippuu nyt käynnissä olevan kierron pituudesta. Tää on mulle kaikki uutta, ja mietinkin miksi ovulaation bongaaminen on niin tärkeää, kun siirrossahan sitä munasolua ei tarvita :-) Mutta koska ohje oli, että ole yhteydessä hoitajaan, kun teet positiivisen ovistestin, niin ehkä ihan hyvä, että saan nyt lääkkeellisen kierron. Muuten veikkaan että ovisplussaa ei olisi kuulunut, ja sitten oltaiskin jo varmasti oltu siinä pisteessä, että Naikkari menee kesäsulkuun.

Kiitos Catlady vastauksesta :) Pahoittelut, että ei tarttunut matkaan mukaan. Mulla sama juttu pari viikkoa sitten, kun menkat alkoivat jo useampi päivä ennen testipäivää. Meillä myös kolme blastoa pakkasessa, joten toivotaan, että meillä kummallakin kävisi hyvä tuuri ja selviäisivät sulatuksen. Nykyään kai lähes kaikki onneksi selviävät. Nyt vaan paljon peukkuja tuleviin siirtoihin. Toivotaan, että alkiot olisi tahmatassuja :Heartred
 
Itseasissa olin viestillä yhteydessä Naikkarille, ja sieltä tuli tänään uudet ohjeet siitä, että pas tehdään nyt sit kuitenkin lääkkeelliseen kiertoon. Nyt toivon et ehditään se tekemään ennen kesäsulkua, menee ihan hilkulle, riippuu nyt käynnissä olevan kierron pituudesta. Tää on mulle kaikki uutta, ja mietinkin miksi ovulaation bongaaminen on niin tärkeää, kun siirrossahan sitä munasolua ei tarvita :) Mutta koska ohje oli, että ole yhteydessä hoitajaan, kun teet positiivisen ovistestin, niin ehkä ihan hyvä, että saan nyt lääkkeellisen kierron. Muuten veikkaan että ovisplussaa ei olisi kuulunut, ja sitten oltaiskin jo varmasti oltu siinä pisteessä, että Naikkari menee kesäsulkuun.

Kiitos Catlady vastauksesta :) Pahoittelut, että ei tarttunut matkaan mukaan. Mulla sama juttu pari viikkoa sitten, kun menkat alkoivat jo useampi päivä ennen testipäivää. Meillä myös kolme blastoa pakkasessa, joten toivotaan, että meillä kummallakin kävisi hyvä tuuri ja selviäisivät sulatuksen. Nykyään kai lähes kaikki onneksi selviävät. Nyt vaan paljon peukkuja tuleviin siirtoihin. Toivotaan, että alkiot olisi tahmatassuja :Heartred

Huippua, että saat kuitenkin lääkkeelliseen kiertoon! Mulla ei tosiaan ole missään vaiheessa käsketty tikuttaa ovista, mutta varmaan siksi, että mun ovulaatioajankohta on joka tapaukaessa aina liian aikainen o_O

Toivottavasti ehditään molemmat vielä ennen kesäsulkua hakeen huurulaiset kyytiin!! :)
 
Nyt on testi tehty ja negaa näytti. Osasin odottaa sitä kun menkkaoireet oli aika kovat ja tiputtelua jo eilen tuli, mutta kyllä se vaan kirpasee. En tiedä jatkosta nyt. Pakkaseen tosiaan ei riittänyt tyyppejä, kun vain tämä yksi solu lähti hyvin jakautumaan. Alkaa olla rahat loppu, joten tarvitsee harkita projektin lopettamista.
 
Nyt on testi tehty ja negaa näytti. Osasin odottaa sitä kun menkkaoireet oli aika kovat ja tiputtelua jo eilen tuli, mutta kyllä se vaan kirpasee. En tiedä jatkosta nyt. Pakkaseen tosiaan ei riittänyt tyyppejä, kun vain tämä yksi solu lähti hyvin jakautumaan. Alkaa olla rahat loppu, joten tarvitsee harkita projektin lopettamista.

Voimia, oon tosi pahoillani sun puolesta :sad001
 
Heippa kaikille, en olekkaan hetkeen tänne palstalle kirjoitellut. Mullahan silloin maaliskuussa tehtiin eka ivf lyhyt kaava joka meni totaalisen pieleen kun munasolut on viallisia. Nyt on alkanut 2.ivf pitkällä kaavalla ja lääkkeinä synarela ja hevosannos menopuria. :)

Viikko sitten keskiviikkona olen siis aloittanut pistämiset ja synarelan annos puolittui ja uutta sekä erilaista tässä hoidossa on se että minä todella piikkikammoinen ihminen olen pistänyt tän koko viikon itse tuon menopurin. :D :D Että ihmeitä edes tällä saralla tapahtuu! Nythän mun ei tartte sitä orgalutrania pistää koska sitä en pystyisi itse, senverta ärsyttävä piikki on.

Folliultra on nyt sitten perjantaina jossa paljastuu onko tapahtunut mitään ja päästäänkö edes punktioon saakka, no en mä usko että ne munasolut yhtään paremmat tässä hoidossa on, ikävä faktahan se on ettei niihin voida edes lääkkeillä vaikuttaa. :sad001 Mutta käyn nyt läpi nämä ilmaiset hoidot silti, ainakin on sitten se polku kävelty loppuun saakka eikä tartte sitte omista soluista jahkata enää.

Tsemppiä kaikille piinailijoille sekä hoidoissa oleville, syy etten ole kirjoitellut aiemmin on vaan ollut se että olen ollut tosi negatiiivisella mielellä tästä hoidosta, jotenkin odotan vain sitä pahinta koko ajan. Lukemassa olen kyllä käynyt. :)
 
Kosmos
1. ICSI lyhyt kaava, ei tuoresiirtoa hypeririskin takia, lääkkeellinen PAS 4/2017, josta plus ja poika syntyi 5.1.2018.
5/2019 PAS lääkkeelliseen kiertoon, nega (7 alkiota jäi pakkaseen).

Seesam
1. ICSI 11-12/2017, pitkä kaava. 7 solua, 5 hedelmöittyi. Tuoresiirto 12/17; nega. PAS 2/2018; nega. Pakastin tyhjä. 2. ICSI 4/18, lyhyt kaava, 2 munasolua, molemmat hedelmöittyi. Tuoresiirto nega. Toinen ei jaksanut blastoksi. 3. IVF/ICSI 8-9/18, pitkä kaava. Keskeytettiin tuloksettomana. 4. Siirtyminen yksityiselle. Aikataulu vielä epäselvä, mutta seuraava hoito tod.näk. loppuvuodesta 2019.

Triana
1. IVF 5/18, lyhyt kaava. Keskeytetty, ei punktiota
2. IVF12/18, pitkä kaava. 2 munasolua, 1 alkio. Tuoresiirto nega.
3. IVF 2/19, pitkä kaava. 4 munasolua, 1 alkio. Tuoresiirto nega.
4. IVF ?/19

Kissankulta
1. IVF/ICSI lyhyt kaava 09/2017, punktio 29.9. vain kolme solua - ei päästy siirtoon asti.
2. IVF/ICSI pitkä kaava, tuoresiirto (icsi) 1.12.17 nega, pakkasessa 2 (ivf)alkiota - alkiot sulatettu 03/18 ja menehtyivät
3. IVF/ISCI lyhyt kaava 10/18, punktio 26.10. ei yhtään munasolua
4. IVF/ICSI tulossa helmi-maalis 2019

Herukka
1. IVF 4/2018, pitkä kaava ~ täysin epäonnistunut hoito.
Nyt ICSI 12/2018 punktio vk 2 18 kerättiin, 8 solua, 6 kypsää, 2 blastoa joista toinen siirrettiin tänään, 2 muuta jatkoviljelyssä. Testipäivä 29.1. Plussa

Beisla:
1. ICSI 4/18 lyhyt kaava, tuoresiirto nega, ei mitään pakkaseen
2. ICSI 5/18 lyhyt kaava, 5 alkiota. Tuoresiirto nega, PAS 6/18 nega, PAS 7/18 nega, 8/18 era-testi, 9/18 lääkkeellinen kierto, kemiallinen
PAS 23.10., lääkkeellinen kierto, kemiallinen
Donor-alkiot 4kpl, 1. PAS 17.12., km 1/19, 2. PAS 18.2., nega. 3. PAS 20.3., nega. 4.PAS 16.4., nega
3. ICSI 5/19

Cranberry, yksi blasto pakkasessa

MiisaS
2 Inseminaatiota syksyllä 2018 nega molemmissa
1. Ivf lyhyt kaava 11/18, tuoresiirtoon ei päästy, pakkaseen saatiin kolme alkiota, joista yksi blastokysti siirretty luonnolliseen kieroon 1/19 —> nega
2. PAS, lääkkeellinen kierto 3/19 —> kemiallinen
5/19 era-testi
3. PAS, lääkkeellinen kierto 6/19 —> ?

Kultsikutri
1. ICSI 09/12. 10 munasolua, ei mitään siirrettävää
2. ICSI 03/13 tuoresiirto nega, PAS nega
3. ICSI 09/13 tuoresiirto nega , 1 PAS plussa, vauva 06/14. 2 PAS 04/16 nega, 3 PAS 06/16 nega
4. ICSI 09/16. 7 munasolua, ei mitään siirrettävää
1. Inseminaatio 09/17 nega
2. Inseminaatio 02/18 nega
3. Inseminaatio 05/18 nega
5. ICSI 11/18

Mette82
2 inseminaatiota 06/18 ja 08/18 - negat
11/18 IVF pitkä kaava, 16 kypsää munasolua joista 1 hedelmöittyi. Tuoresiirto, nega.
04/19 ICSI pitkä kaava. 11 munasolua, joista 8 kypsää, 4 hedelmöittyi. Tuoresiirto, nega.1 alkio pakkaseen.
PAS 06/19?

Motto78
1. IUI 09/17 - nega
1. IVF 11/17 - pitkä kaava, kaksi kypsää solua, yksi normaalisti hedelmöittynyt alkio. Tuoresiirto, nega
Kaksi luomuplussaa 1/18 ja 8/18, kkm:t viikoilla 14+6 ja 8+2.
2. IVF suunniteltu 02/19 - lyhyt kaava, PGS mikäli saadaan tarpeeksi alkioita diagnostiikkaan. Yksi kerätty munasolu, alkio ei päässyt blastoksi asti. Heti perään luteaalivaiheen stimulaatio, lopetettiin tuloksettomana.

November-rain
3 x letrotsoli OI 10/2017-2/2018
3x gonal-f OI + IUI 3-6/2018
10/18 IVF, pitkä kaava: 13 epäkypsää munasolua -> ei alkioita
1/19 IVF, pitkä kaava: 14 munasolua, 2 kypsää, ei hedelmöittymistä.
5/19 lyhyt kaava, ICSI suunnitteilla. 0/6 kypsää munasolua -> ei alkioita.

Newmoon
2012 lugesteron 6kk, 6/2019 primolut
1. IVF/ICSI 8/2019 Pitkä kaava.

Hippunen77
Luomuplussa 12/17, kkm 2/18
OI x3 alk 8/18 -> plussa 11/18, kkm 12/18
1.IVF 1/19, lyhyt kaava

miri
1. IVF 1/19 pitkä kaava, 1 munasolu joka ei hedelmöittynyt
2. IVF 4/19 pitkä kaava, ei munasoluja

Taikaa83
4× IUI l 8-11/18, kaikki nega
1. ICSI 1/19 lyhyt kaava, 9 kypsää munasolua, 6 hedelmöittyi, 1 blasto josta tuoresiirto, nega
Pakkaseen ei mitään
2. ICSI 5/19 lyhyt kaava, 8kypsää, 7 hedelmöittyi, 1 blasto tuoresiirto, plussa , (6 blastoa pakkasessa)

pullanen
1. IVF 11/17 (lyhyt kaava), 1 blasto tuoresiirtoon, nega, ei mitään pakkaseen
2. ICSI 08/18 (lyhyt kaava), 1 blasto tuoresiirtoon, nega, 3 blastoa pakkaseen
- 1. PAS 11/18 (lääkkeellinen kierto), positiivinen, kkm 7+2 12/18
- 2. PAS 03/19 (lääkkeellinen kierto), nega
- 3. PAS 05/19 (lääkkeellinen kierto), nega, pakkanen tyhjä
Suunnitteilla: Inseminaatio 06/19 & 07/19 (yksityinen) ja IVF 09/19 (julkinen)

Mirumaru
Tyttö 9/13
Toisen yritystä 5/14 asti
Letrozol 12/17 yht. 11 kiertoa
Plussa 3/18, kkm
3 x IUI 12/18 - 3/19 kaikki nega
1. IVF 5/19, soluja 5kpl, alkionsiirto 31.5.

~ Plussanneet ~
bluebe, 2. IVF/ ICSI
Ilpuri 1. IVF:n 1. PAS
Unique 1. ICSI 1. PAS
Jero, 1. IVF:n 5. PAS
Ronya, 2. ICSI:n 2. PAS, la 2.8.2019
Suski75, 1. IVF:n ainoa terve (PGS) alkio, la 31.8.19
Miselli, 2. IVF:n 1. PAS, la 5.9.2019
Herukka
Taikaa83, 2.ICSI

~Lapsen syliin saaneet ~
Kohta3. 7.2.18 Poika
Kaakao 7.2.18 Poika
Blanca 2.7.18 tyttö
MiuMau79 4.8 poika
liljatar 4.9.18 Tyttö
Jopsukka 10.9.18 tyttö
Maurizio 25.12.2018 tyttö
Ninouk 11.1.2019 tyttö
MuuMuu_ 19.1.2019 tyttö
Heitsu1996 16.3.2019 Poika
 
Kosmos
1. ICSI lyhyt kaava, ei tuoresiirtoa hypeririskin takia, lääkkeellinen PAS 4/2017, josta plus ja poika syntyi 5.1.2018.
5/2019 PAS lääkkeelliseen kiertoon, nega (7 alkiota jäi pakkaseen).

Seesam
1. ICSI 11-12/2017, pitkä kaava. 7 solua, 5 hedelmöittyi. Tuoresiirto 12/17; nega. PAS 2/2018; nega. Pakastin tyhjä. 2. ICSI 4/18, lyhyt kaava, 2 munasolua, molemmat hedelmöittyi. Tuoresiirto nega. Toinen ei jaksanut blastoksi. 3. IVF/ICSI 8-9/18, pitkä kaava. Keskeytettiin tuloksettomana. 4. Siirtyminen yksityiselle. Aikataulu vielä epäselvä, mutta seuraava hoito tod.näk. loppuvuodesta 2019.

Triana
1. IVF 5/18, lyhyt kaava. Keskeytetty, ei punktiota
2. IVF12/18, pitkä kaava. 2 munasolua, 1 alkio. Tuoresiirto nega.
3. IVF 2/19, pitkä kaava. 4 munasolua, 1 alkio. Tuoresiirto nega.
4. IVF ?/19

Kissankulta
1. IVF/ICSI lyhyt kaava 09/2017, punktio 29.9. vain kolme solua - ei päästy siirtoon asti.
2. IVF/ICSI pitkä kaava, tuoresiirto (icsi) 1.12.17 nega, pakkasessa 2 (ivf)alkiota - alkiot sulatettu 03/18 ja menehtyivät
3. IVF/ISCI lyhyt kaava 10/18, punktio 26.10. ei yhtään munasolua
4. IVF/ICSI tulossa helmi-maalis 2019

Herukka
1. IVF 4/2018, pitkä kaava ~ täysin epäonnistunut hoito.
Nyt ICSI 12/2018 punktio vk 2 18 kerättiin, 8 solua, 6 kypsää, 2 blastoa joista toinen siirrettiin tänään, 2 muuta jatkoviljelyssä. Testipäivä 29.1. Plussa

Beisla:
1. ICSI 4/18 lyhyt kaava, tuoresiirto nega, ei mitään pakkaseen
2. ICSI 5/18 lyhyt kaava, 5 alkiota. Tuoresiirto nega, PAS 6/18 nega, PAS 7/18 nega, 8/18 era-testi, 9/18 lääkkeellinen kierto, kemiallinen
PAS 23.10., lääkkeellinen kierto, kemiallinen
Donor-alkiot 4kpl, 1. PAS 17.12., km 1/19, 2. PAS 18.2., nega. 3. PAS 20.3., nega. 4.PAS 16.4., nega
3. ICSI 5/19

Cranberry, yksi blasto pakkasessa

MiisaS
2 Inseminaatiota syksyllä 2018 nega molemmissa
1. Ivf lyhyt kaava 11/18, tuoresiirtoon ei päästy, pakkaseen saatiin kolme alkiota, joista yksi blastokysti siirretty luonnolliseen kieroon 1/19 —> nega
2. PAS, lääkkeellinen kierto 3/19 —> kemiallinen
5/19 era-testi
3. PAS, lääkkeellinen kierto 6/19 —> ?

Kultsikutri
1. ICSI 09/12. 10 munasolua, ei mitään siirrettävää
2. ICSI 03/13 tuoresiirto nega, PAS nega
3. ICSI 09/13 tuoresiirto nega , 1 PAS plussa, vauva 06/14. 2 PAS 04/16 nega, 3 PAS 06/16 nega
4. ICSI 09/16. 7 munasolua, ei mitään siirrettävää
1. Inseminaatio 09/17 nega
2. Inseminaatio 02/18 nega
3. Inseminaatio 05/18 nega
5. ICSI 11/18

Mette82
2 inseminaatiota 06/18 ja 08/18 - negat
11/18 IVF pitkä kaava, 16 kypsää munasolua joista 1 hedelmöittyi. Tuoresiirto, nega.
04/19 ICSI pitkä kaava. 11 munasolua, joista 8 kypsää, 4 hedelmöittyi. Tuoresiirto, nega.1 alkio pakkaseen.
PAS 06/19?

Motto78
1. IUI 09/17 - nega
1. IVF 11/17 - pitkä kaava, kaksi kypsää solua, yksi normaalisti hedelmöittynyt alkio. Tuoresiirto, nega
Kaksi luomuplussaa 1/18 ja 8/18, kkm:t viikoilla 14+6 ja 8+2.
2. IVF suunniteltu 02/19 - lyhyt kaava, PGS mikäli saadaan tarpeeksi alkioita diagnostiikkaan. Yksi kerätty munasolu, alkio ei päässyt blastoksi asti. Heti perään luteaalivaiheen stimulaatio, lopetettiin tuloksettomana.

November-rain
3 x letrotsoli OI 10/2017-2/2018
3x gonal-f OI + IUI 3-6/2018
10/18 IVF, pitkä kaava: 13 epäkypsää munasolua -> ei alkioita
1/19 IVF, pitkä kaava: 14 munasolua, 2 kypsää, ei hedelmöittymistä.
5/19 lyhyt kaava, ICSI suunnitteilla. 0/6 kypsää munasolua -> ei alkioita.

Newmoon
2012 lugesteron 6kk, 6/2019 primolut
1. IVF/ICSI 8/2019 Pitkä kaava.

Hippunen77
Luomuplussa 12/17, kkm 2/18
OI x3 alk 8/18 -> plussa 11/18, kkm 12/18
1.IVF 1/19, lyhyt kaava

miri
1. IVF 1/19 pitkä kaava, 1 munasolu joka ei hedelmöittynyt
2. IVF 4/19 pitkä kaava, ei munasoluja

Taikaa83
4× IUI l 8-11/18, kaikki nega
1. ICSI 1/19 lyhyt kaava, 9 kypsää munasolua, 6 hedelmöittyi, 1 blasto josta tuoresiirto, nega
Pakkaseen ei mitään
2. ICSI 5/19 lyhyt kaava, 8kypsää, 7 hedelmöittyi, 1 blasto tuoresiirto, plussa , (6 blastoa pakkasessa)

pullanen
1. IVF 11/17 (lyhyt kaava), 1 blasto tuoresiirtoon, nega, ei mitään pakkaseen
2. ICSI 08/18 (lyhyt kaava), 1 blasto tuoresiirtoon, nega, 3 blastoa pakkaseen
- 1. PAS 11/18 (lääkkeellinen kierto), positiivinen, kkm 7+2 12/18
- 2. PAS 03/19 (lääkkeellinen kierto), nega
- 3. PAS 05/19 (lääkkeellinen kierto), nega, pakkanen tyhjä
Suunnitteilla: Inseminaatio 06/19 & 07/19 (yksityinen) ja IVF 09/19 (julkinen)

Mirumaru
Tyttö 9/13
Toisen yritystä 5/14 asti
Letrozol 12/17 yht. 11 kiertoa
Plussa 3/18, kkm
3 x IUI 12/18 - 3/19 kaikki nega
1. IVF 5/19, soluja 5kpl, alkionsiirto 31.5.

~ Plussanneet ~
bluebe, 2. IVF/ ICSI
Ilpuri 1. IVF:n 1. PAS
Unique 1. ICSI 1. PAS
Jero, 1. IVF:n 5. PAS
Ronya, 2. ICSI:n 2. PAS, la 2.8.2019
Suski75, 1. IVF:n ainoa terve (PGS) alkio, la 31.8.19
Miselli, 2. IVF:n 1. PAS, la 5.9.2019
Herukka
Taikaa83, 2.ICSI

~Lapsen syliin saaneet ~
Kohta3. 7.2.18 Poika
Kaakao 7.2.18 Poika
Blanca 2.7.18 tyttö
MiuMau79 4.8 poika
liljatar 4.9.18 Tyttö
Jopsukka 10.9.18 tyttö
Maurizio 25.12.2018 tyttö
Ninouk 11.1.2019 tyttö
MuuMuu_ 19.1.2019 tyttö
Heitsu1996 16.3.2019 Poika

Meillä tähän mennessä:
2018 alkaen ilman ehkäisyä
03/18: Yksityiseltä lähete lapsettomuustutkimuksiin Naistenklinikalle (luteaalivaiheen prog. liian matala ja limakalvo ohut, johtofolli kasvaa liian aikaisin, samoin ovulaatio liian aikainen)
04/18: Luomuraskaus, josta km 5+5.
06/18: Nkl hyväksyy potilaaksi
10/18: 1. ovulaatioinduktio, ajoitetut yhdynnät. Ovulaatio tapahtunut liian aikaisin.
12/18: 2. ovulaatioinduktio, tavoitteena inssi, mutta jälleen ovulaatio liian aikaisin.
01/19: Lääkäri toteaa, ettei pystytä ajoittamaan inssiin -> siirto ivf-hoitopolulle.
05/19: 1. IVF. 14 follia, 11 munasolua, joista 10 kypsää. 9 hedelmöittyi normaalisti. Tuoresiirto 3. päivän alkiolla. Nega. Pakkaseen 3 blastoa.
??/19: 1. PAS, jos selviää sulatuksesta
 
Kosmos
1. ICSI lyhyt kaava, ei tuoresiirtoa hypeririskin takia, lääkkeellinen PAS 4/2017, josta plus ja poika syntyi 5.1.2018. (8 alkiota pakkasessa)
5/2019 PAS lääkkeellinen, nega
3.6.-19 PAS, lääkkeellinen (5-soluinen 2 päivän ikäinen alkio)

Seesam
1. ICSI 11-12/2017, pitkä kaava. 7 solua, 5 hedelmöittyi. Tuoresiirto 12/17; nega. PAS 2/2018; nega. Pakastin tyhjä. 2. ICSI 4/18, lyhyt kaava, 2 munasolua, molemmat hedelmöittyi. Tuoresiirto nega. Toinen ei jaksanut blastoksi. 3. IVF/ICSI 8-9/18, pitkä kaava. Keskeytettiin tuloksettomana. 4. Siirtyminen yksityiselle. Aikataulu vielä epäselvä, mutta seuraava hoito tod.näk. loppuvuodesta 2019.

Triana
1. IVF 5/18, lyhyt kaava. Keskeytetty, ei punktiota
2. IVF12/18, pitkä kaava. 2 munasolua, 1 alkio. Tuoresiirto nega.
3. IVF 2/19, pitkä kaava. 4 munasolua, 1 alkio. Tuoresiirto nega.
4. IVF ?/19

Kissankulta
1. IVF/ICSI lyhyt kaava 09/2017, punktio 29.9. vain kolme solua - ei päästy siirtoon asti.
2. IVF/ICSI pitkä kaava, tuoresiirto (icsi) 1.12.17 nega, pakkasessa 2 (ivf)alkiota - alkiot sulatettu 03/18 ja menehtyivät
3. IVF/ISCI lyhyt kaava 10/18, punktio 26.10. ei yhtään munasolua
4. IVF/ICSI tulossa helmi-maalis 2019

Herukka
1. IVF 4/2018, pitkä kaava ~ täysin epäonnistunut hoito.
Nyt ICSI 12/2018 punktio vk 2 18 kerättiin, 8 solua, 6 kypsää, 2 blastoa joista toinen siirrettiin tänään, 2 muuta jatkoviljelyssä. Testipäivä 29.1. Plussa

Beisla:
1. ICSI 4/18 lyhyt kaava, tuoresiirto nega, ei mitään pakkaseen
2. ICSI 5/18 lyhyt kaava, 5 alkiota. Tuoresiirto nega, PAS 6/18 nega, PAS 7/18 nega, 8/18 era-testi, 9/18 lääkkeellinen kierto, kemiallinen
PAS 23.10., lääkkeellinen kierto, kemiallinen
Donor-alkiot 4kpl, 1. PAS 17.12., km 1/19, 2. PAS 18.2., nega. 3. PAS 20.3., nega. 4.PAS 16.4., nega
3. ICSI 5/19

Cranberry, yksi blasto pakkasessa

MiisaS
2 Inseminaatiota syksyllä 2018 nega molemmissa
1. Ivf lyhyt kaava 11/18, tuoresiirtoon ei päästy, pakkaseen saatiin kolme alkiota, joista yksi blastokysti siirretty luonnolliseen kieroon 1/19 —> nega
2. PAS, lääkkeellinen kierto 3/19 —> kemiallinen
5/19 era-testi
3. PAS, lääkkeellinen kierto 6/19 —> ?

Kultsikutri
1. ICSI 09/12. 10 munasolua, ei mitään siirrettävää
2. ICSI 03/13 tuoresiirto nega, PAS nega
3. ICSI 09/13 tuoresiirto nega , 1 PAS plussa, vauva 06/14. 2 PAS 04/16 nega, 3 PAS 06/16 nega
4. ICSI 09/16. 7 munasolua, ei mitään siirrettävää
1. Inseminaatio 09/17 nega
2. Inseminaatio 02/18 nega
3. Inseminaatio 05/18 nega
5. ICSI 11/18

Mette82
2 inseminaatiota 06/18 ja 08/18 - negat
11/18 IVF pitkä kaava, 16 kypsää munasolua joista 1 hedelmöittyi. Tuoresiirto, nega.
04/19 ICSI pitkä kaava. 11 munasolua, joista 8 kypsää, 4 hedelmöittyi. Tuoresiirto, nega.1 alkio pakkaseen.
PAS 06/19?

Motto78
1. IUI 09/17 - nega
1. IVF 11/17 - pitkä kaava, kaksi kypsää solua, yksi normaalisti hedelmöittynyt alkio. Tuoresiirto, nega
Kaksi luomuplussaa 1/18 ja 8/18, kkm:t viikoilla 14+6 ja 8+2.
2. IVF suunniteltu 02/19 - lyhyt kaava, PGS mikäli saadaan tarpeeksi alkioita diagnostiikkaan. Yksi kerätty munasolu, alkio ei päässyt blastoksi asti. Heti perään luteaalivaiheen stimulaatio, lopetettiin tuloksettomana.

November-rain
3 x letrotsoli OI 10/2017-2/2018
3x gonal-f OI + IUI 3-6/2018
10/18 IVF, pitkä kaava: 13 epäkypsää munasolua -> ei alkioita
1/19 IVF, pitkä kaava: 14 munasolua, 2 kypsää, ei hedelmöittymistä.
5/19 lyhyt kaava, ICSI suunnitteilla. 0/6 kypsää munasolua -> ei alkioita.

Newmoon
2012 lugesteron 6kk, 6/2019 primolut
1. IVF/ICSI 8/2019 Pitkä kaava.

Hippunen77
Luomuplussa 12/17, kkm 2/18
OI x3 alk 8/18 -> plussa 11/18, kkm 12/18
1.IVF 1/19, lyhyt kaava

miri
1. IVF 1/19 pitkä kaava, 1 munasolu joka ei hedelmöittynyt
2. IVF 4/19 pitkä kaava, ei munasoluja

Taikaa83
4× IUI l 8-11/18, kaikki nega
1. ICSI 1/19 lyhyt kaava, 9 kypsää munasolua, 6 hedelmöittyi, 1 blasto josta tuoresiirto, nega
Pakkaseen ei mitään
2. ICSI 5/19 lyhyt kaava, 8kypsää, 7 hedelmöittyi, 1 blasto tuoresiirto, plussa , (6 blastoa pakkasessa)

pullanen
1. IVF 11/17 (lyhyt kaava), 1 blasto tuoresiirtoon, nega, ei mitään pakkaseen
2. ICSI 08/18 (lyhyt kaava), 1 blasto tuoresiirtoon, nega, 3 blastoa pakkaseen
- 1. PAS 11/18 (lääkkeellinen kierto), positiivinen, kkm 7+2 12/18
- 2. PAS 03/19 (lääkkeellinen kierto), nega
- 3. PAS 05/19 (lääkkeellinen kierto), nega, pakkanen tyhjä
Suunnitteilla: Inseminaatio 06/19 & 07/19 (yksityinen) ja IVF 09/19 (julkinen)

Mirumaru
Tyttö 9/13
Toisen yritystä 5/14 asti
Letrozol 12/17 yht. 11 kiertoa
Plussa 3/18, kkm
3 x IUI 12/18 - 3/19 kaikki nega
1. IVF 5/19, soluja 5kpl, alkionsiirto 31.5.

~ Plussanneet ~
bluebe, 2. IVF/ ICSI
Ilpuri 1. IVF:n 1. PAS
Unique 1. ICSI 1. PAS
Jero, 1. IVF:n 5. PAS
Ronya, 2. ICSI:n 2. PAS, la 2.8.2019
Suski75, 1. IVF:n ainoa terve (PGS) alkio, la 31.8.19
Miselli, 2. IVF:n 1. PAS, la 5.9.2019
Herukka
Taikaa83, 2.ICSI

~Lapsen syliin saaneet ~
Kohta3. 7.2.18 poika
Kaakao 7.2.18 poika
Blanca 2.7.18 tyttö
MiuMau79 4.8 poika
liljatar 4.9.18 tyttö
Jopsukka 10.9.18 tyttö
Maurizio 25.12.2018 tyttö
Ninouk 11.1.2019 tyttö
MuuMuu_ 19.1.2019 tyttö
Heitsu1996 16.3.2019 poika
 
Onko teille määrätty tarkka testipäivä? En löydä itse mistään. Paikalla sanoivat vain, että kahden viikon päästä sitten. Eli se olisi sitten kaksi viikkoa punktiosta ensi viikon maanantai.
 
Kohti ekaa PASsia tuorensiirrosta tulleen plussan ja kamalan keskenmenon jälkeen.. Taas on kysymyksiä mielessä:

Onko Clearbluen digitestit toisistaan riippumattomia, eli voinko tehdä niin, että testaan halvemmilla liuskoilla oviksen lähestymistä ja sitten kun siltä vaikuttaa, "vahvistan" tuloksen yhdellä Clearbluen hymynaamalla? Vai vaatiko Clearbluen luotettavuus sen, että oikeasti alkaa testata sillä silloin kun se ohjeistus käskee oman kierron pituuden perusteella, ja se laite jotenkin seuraa henkkoht. arvojen nousua testistä toiseen ja sen perusteella päättelee ovisplussan?

Pelkään, että siirto menee vklopulle ja kesäsulun vuoksi siirtyy johonkin syyskuulle. Kävin tänään kp 10 ultrassa ja folli oli vielä aika pieni. Lääkäri ennusti ovista ensi viikon loppuviikolle ja oli sitä mieltä, että siirto onnistuu. Itse kuitenkin laskin munasolun kasvunopeuden ja aiempien kiertojen perusteella, että ovis saattaa osua torstaille, jolloin oman käsitykseni mukaan siirron pitäisi olla sunnuntaina, kun alkiot on 3 päivän ikäisiä. Kun eikö siirto ajoiteta ovispäivä+alkioiden ikä? Onko ovisplussapäivä yhtä kuin ovispäivä?
Lääkäri käski soitella klinikalle ovisplussapäivänä, ja silloin sitten katsovat taulukostaan (vilauttikin sitä taulukkoa pikaisesti), mille päivälle siirto osuisi. Olisi mahtavaa itse nähdä tuo taulukko jossain! Ehkä se on joku valtionsalaisuus :D
 
Kohti ekaa PASsia tuorensiirrosta tulleen plussan ja kamalan keskenmenon jälkeen.. Taas on kysymyksiä mielessä:

Onko Clearbluen digitestit toisistaan riippumattomia, eli voinko tehdä niin, että testaan halvemmilla liuskoilla oviksen lähestymistä ja sitten kun siltä vaikuttaa, "vahvistan" tuloksen yhdellä Clearbluen hymynaamalla? Vai vaatiko Clearbluen luotettavuus sen, että oikeasti alkaa testata sillä silloin kun se ohjeistus käskee oman kierron pituuden perusteella, ja se laite jotenkin seuraa henkkoht. arvojen nousua testistä toiseen ja sen perusteella päättelee ovisplussan?

Pelkään, että siirto menee vklopulle ja kesäsulun vuoksi siirtyy johonkin syyskuulle. Kävin tänään kp 10 ultrassa ja folli oli vielä aika pieni. Lääkäri ennusti ovista ensi viikon loppuviikolle ja oli sitä mieltä, että siirto onnistuu. Itse kuitenkin laskin munasolun kasvunopeuden ja aiempien kiertojen perusteella, että ovis saattaa osua torstaille, jolloin oman käsitykseni mukaan siirron pitäisi olla sunnuntaina, kun alkiot on 3 päivän ikäisiä. Kun eikö siirto ajoiteta ovispäivä+alkioiden ikä? Onko ovisplussapäivä yhtä kuin ovispäivä?
Lääkäri käski soitella klinikalle ovisplussapäivänä, ja silloin sitten katsovat taulukostaan (vilauttikin sitä taulukkoa pikaisesti), mille päivälle siirto osuisi. Olisi mahtavaa itse nähdä tuo taulukko jossain! Ehkä se on joku valtionsalaisuus :D


Jos testaat niillä ihan perus digitaalisilla etkä kaksoishormonitestillä (jonka toimintaa en ymmärrä) niin sillä ainakin voit toimia noin. Mä teen itse niin (ei olla vielä hoidossa mut muuten) et varmistan liuskojen perusteella vielä hymyllä. Mä saan itse aiemmin hymyn kuin liuskaan plussan. Digitaalinen hymyilee päivää ennen ovista ja oikeaoppinen plussa tulee liuskoilla vasta ovispäivänä.
 
Omaa napaa kävin tänään folliultrassa ja vaste oli hieman odotettua parempi. Vasen munasarja oli aktiivisempi kuin mitä oikea. Ja follit hyvillä asemilla josta helppo ne kerätä. Maanantaina olisi punktio. Jännitys kasvaa. Saisinko edes yhden kohtuullisen alkion? Nyt vaan kaikki sormet ristissä että nää pysyy kyydissä ja olisivat hyviä maanantaina.
 
Onko teille määrätty tarkka testipäivä? En löydä itse mistään. Paikalla sanoivat vain, että kahden viikon päästä sitten. Eli se olisi sitten kaksi viikkoa punktiosta ensi viikon maanantai.

Mulla oli punktio pe 17.5., siirto ma 20.5. ja testipäivä ma 3.6. Eli testi oli 2 viikkoa siirrosta.
 
Jos testaat niillä ihan perus digitaalisilla etkä kaksoishormonitestillä (jonka toimintaa en ymmärrä) niin sillä ainakin voit toimia noin. Mä teen itse niin (ei olla vielä hoidossa mut muuten) et varmistan liuskojen perusteella vielä hymyllä. Mä saan itse aiemmin hymyn kuin liuskaan plussan. Digitaalinen hymyilee päivää ennen ovista ja oikeaoppinen plussa tulee liuskoilla vasta ovispäivänä.
Mä sain taas molemmilla plussan edellisenä päivänä. Sekä digi- että liuskatestit mittaavat lh:n nousua, ja lh-piikki käynnistää ovilaation joka tapahtuu noin seuraavana päivänä. Eri ihmisten hormonitasoissa ja testien herkkyyksissä on toki eroja, toisilla lh-piikki on hyvin nopea, toisilla pysyy pidempään korkealla. Mutta ensimmäinen nousu on se joka määrittää ovulaation käynnistymisen.
 
MimiJo, onpa hyvä että siirtoa ei sittenkään tehdä luonnonkiertoon. Siirrossa ero tarvita munasolua vaan sen irtoamisesta syntyvää keltarauhasta. Toki lääkkeellisessä kierrossa ovulaatio ei tapahdu ollenkaan ja käytetään keltarauhaslääkettä sen sijaan. Jos sulla on käytössä Letrot siirtoa varten, puhutaan lääkkeellä tuetusta luonnonkierrosta.

Soolomamiko, voi ei, voimia! :sad001

Komitar, miten sulla menee piinapäivät?

MiisaS, tsemppiä piinapäiviin! Harmi kun Gonapeptylin kanssa tuli myöhästyminen, mutta tuskin siirron onnistuminen jää siitä kiinni.

Catlady, toivottavasti ehditte saada PAS:n ennen kesäsulkua.

Kosmos, tsemppiä sullekin! En osaa sanoa tuosta alkion jakautumisesta.

Aislinn, hienoa kun olet uskaltanut itse pistää, ja vielä parempi että vaste on odotettua parempi. Toivotaan että joukossa olisi yksi täydellinen alkio!
 
Takaisin
Top