Vauva arki

Jotain Arlan luomua, nyt kokeilin muitakin, jos ei joskus löydy tuota luomua, et kelpaa. Luomusta ei mitään, mut nyt nannista meni vatsa ihan löysälle
 
Meillä on syöty nutrilonin omneota ja hyvin sopinut, ei tosin montaa kertaa ole annettu mutta muutaman kerran on ollut tarve.
 
Mä en pääse edes koneella kirjautuu vaikka kirjaan itteni sovelluksesta ulos. Mitä hittoo?
 
Hitto, tänne rantautui flunssa :sad001 myös pikku jäbä tukkoinen. Peruuntui lääkärikin, mutta myös lääkäri oli kipeänä joten Nou hätä. Kun nyt ei vain kestäisi kauan, varsinkaan jäbällä mut en itsekään jaksa kauaa makoilla.
 
Meillä on Tuutia ja se sopii hyvin, kotimaista. Osittain syödään sitä ja rintamaitoa aina sen verran kun sähköpumpulle heruu.

Me ollaan kans kipeitä, itsellä poskiontelotulehdus ja poika onneksi vain yskii ja nuhailee ilman kuumetta. Tsemppiä sinne flunssakauteen, on se vaan kauheeta kun ei itsellä olis voimia mihinkään ja pitää katsoa kun toinen köhii ja hengitys rohisee jatkuvasti :sad001 Höyryhengitys toimii ja neuvolasta sanottiin että puolita sipuli, laita harso ympärille ja roikkumaan pinniksen yläpuolelle :D Pitää ehkä testata...
 
Toi sipuli (+valkosipuli!) toimii! Haju on aika karsee, mut oikeesti toimii! :)
 
Meillä on jo 2 pienempää flunssaa ollut vauvalla puhumattakaan esikoisesta...
Täällä nukutaan aika pitkiä yöunia, pisin on ollu 8,5h.. yritän nauttia tästä mahd. Paljon, koska ei todellakaan oo itsestään selvyys että vauva nukkuu yöt putkeen. Helpottaa arkea paljon ku itse saa nukuttua :)
Nimikin on jo annettu ja kaikki vauvaan liittyvä hoidettu alta pois, muita kiireitä kyllä riittää [emoji31]
 
Meillä oli ja on ilmeisesti vieläkin vähä nuhaa päällä. Ja tytölläkin vihdoin ja viimein nimi, kun sain lappuun elokuun lopulla nimenkin exältä... Ei mennykkää kauaa, huoh.. :rolleyes:
 
Meilläkin oli viikonloppuna nimenanto. Kyllä on itsellä voimat pois siivoamisen, leipomisen yms. jäljiltä. Jospa sitä sitten joskus saisi levätäkin. Poika huutaa melkein koko valveillaoloajan. Ei tunnu auttavan mikään.
 
Meillä äninää ja kitinää on iltapäivästä yöhön ollu kokoaja. Ehkä joskus helpottuu..? :grin
 
Meillä äninää ja kitinää on iltapäivästä yöhön ollu kokoaja. Ehkä joskus helpottuu..? :grin

Meillä oli alussa nukkuessa kovaa äninää ja öhinää.. korotin kehdon pääpuolen päätyä äitiyspakkauksen kannella ja loppu ähinät.

Voi toki olla eri syy teidän äninään..


Jaksamista!
 
Miulla on ollut pinnis kokoaja pystyasennossa oksentelujen ja puklujen vuoksi. Ei vaikutusta äninään. Illat on vaa tämmösiä tytyn kanssa. Eipä nämä lapset kauaa oo pieniä huomenna alkaa olla jo neljänellä kuulla :)

Isä vaa jää kaikesta paitsi, mutta hänen omapäätös tai no oma ja oma, varmasti oli painostajia hällä, mutta loppujen lopuksi omapäätös oli jättää perhe, että oma vika. Mutta kaikilla ei sitä empatiakykyä vaan ikinä synny.
 
Mites muilla hammashommat? Meillä neiti 11vk ja alahampaat kuultaa ikenistä läpi, apua! Meillä myös kääntyillään lattialla ähellyksen kanssa molemmin päin, tällä lapsella on mahoton kiire kasvaa ja lähteä liikkeelle, pysyis vielä äitin pienenä!
 
Täällä vauveli todella tyytyväinen , nukkuu yöt ja päivätkin välillä , juttelee ja nauraa ja seurailee eikoisen touhuja. Jaksaa olla mahallaankin aika paljon, eikä valita vaikka pää ei pystyssä pysyisikään koko aikaa. Nukkuu omassa sängyssä.
Tutti tosin on ollu ihan alusta lähtein , helpottaa arkea .
Puoliso tukena, ja on paljon lasten kanssa joka helpottaa arkea ja tottakai ilahduttaa myös mieltä!
 
Täällä nyt 8vk. Iloinen ja höpöttelevä tyttö. Nukkuu yöt 1-2 syötöllä ja samainen rytmi ollut koko ajan.

Hampaita ei vielä näy :)
 
Mites muilla hammashommat? Meillä neiti 11vk ja alahampaat kuultaa ikenistä läpi, apua! Meillä myös kääntyillään lattialla ähellyksen kanssa molemmin päin, tällä lapsella on mahoton kiire kasvaa ja lähteä liikkeelle, pysyis vielä äitin pienenä!

Täällä ens viikolla ikää 3kk ja näkyy jo ensimmäisten hampaiden alut ikenien läpi. Ja kiire on liikkeelle..
 
Meillä pojalla man flu... Vähän tuhisee nenä ja on siitä aivan uskomattoman kiukkuinen. En voi väittää tätä tyytyväiseksi vauvaksi. Vatsavaivat aivan tajuttomia. Mitähän tälle oikein voisi tehdä? Mielestäni vehnä ja maissi saaneet aikaan vatsanväänteitä ja itkua tavallista enemmän. Syöttekö muut ihan normaalisti? Tuntuu siltä, että toisten vauvoilla ei ole mitään vatsavaivoja. Enimmäkseen yöt sujuvat melko hyvin vauvan osalta, mutta 2 v. sisko on tosiaan ottanut tehtäväkseen valvottaa äitiä. Välillä sitä miettii väkisinkin, että tuossahan tuo ovi olisi...
 
Täällä oon tähän asti syönyt normaalisti, tyttö 8vk. Nyt on kuitenkin kakka vihreää ollut jo jonkin aikaa vaikka muuten ei tyttöä mikään vaivaa. Ei väännä vatsaa tms.

Ajattelin katsoa saanko kakan muuttumaan takaisin kellertäväksi.

Mulla gluteeniton ruokavalio niin ainakaan viljat ei ole syynä.
 
Takaisin
Top