Ylläpidon yhteystiedot

Keskustelun 'Ota yhteyttä ylläpitoon' aloitti Vargynja, 1 marras 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Heippa kaikki uudet ja tututkin jäsenet!

  Tässä koottuna Vau.fi:n porukan yhteystiedot. Otathan yhteyttä henkilöön, jonka alueisiin aihe kuuluu. Näin säästyy aikaa, ja ongelmat saadaan mahdollisimman pian hoidettua! :)

  Foorumiin liittyvät asiat:

  Vargynja toimii foorumi-vastaavana. Jos sinulla on ongelmia esimerkiksi käyttäjätilin tai kirjautumisen kanssa, ota Vargynjaan yhteyttä! Hän lisää jäsenet myös salaisiin ryhmiin. Kirjautumisongelmien ja käyttäjätiliongelmien kanssa ota yhteyttä sähköpostitse: paivi.jarvinen@sandviks.com !

  Sohwia, Zeni ja Bella Swan ovat foorumin mahtavia moderaattoreita, jotka osaavat neuvoa foorumin käytössä! He myös pitävät huolen siitä, että foorumin ilmapiiri pysyy mukavana, eikä sääntöjen vastaisia viestejä pääse putkahtelemaan sivuillemme.

  Voit kirjoittaa kysymyksesi suoraan myös foorumille osiossa Kysymykset ja ehdotukset ylläpidolle, näin muutkin näkevät vastauksen kysymykseen - mutta ennen kuin kysyt, käythän lukemassa FAQ-osiomme. Sieltä löytyy vastaukset yleisimpiin kysymyksiin!

  Jos sinulla on siis kysyttävää foorumiin liittyen tai haluat antaa palautetta, ole yhteydessä meihin.

  Foorumin ylläpidon löytää selaimessa myös näin:

  [IMG]


  Haluatko antaa palautetta artikkeleista?
  Jos haluat antaa palautetta Vau.fi:n artikkeleista, ota yhteyttä toimitukseen täällä tai lähetä viesti suoraan päätoimittajallemme sähöpostitse: hanna.roihuvaara@sandviks.com.

  Eikö Vauvan syntymä -opasta kuulu?
  Jos tilaamaasi opasta ei ole kuulunut tai haluat tavoittaa VAUkirjan asiakaspalvelun muita kirjatilauksia koskien, laita VAUkirjalle sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@vaukirja.fi tai soita 010 806 330.

  HUOM! Älä lähetä viestiä moderaattori-käyttäjä IT-sandviksille!
  IT-väkemme on Norjassa, eivätkä he osaa vastata foorumin käyttöä koskeviin kysymyksiin. (Eivätkä he sen puoleen ymmärrä sanaakaan suomea!)

  Pyrimme auttamaan mahdollisimman nopeasti! :)
 2. Vispu Vieras

  Hei! Vau-sovellus puhelimessa (Android) ei ole toiminut eilisen jälkeen. Poistin ja latasin uudelleen, mutta ei aukea ollenkaan.
 3. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Hei Vispu!

  Tarkoitatko foorumisovellusta vai raskaussovellusta? Foorumisovellusta ei valitettavasti enää päivitetä eikä korjata tai muutakaan, joten jos se kyseessä, mitään ei ole tehtävissä. :sad001 Onneksi samalla tunnuksella voi selata selaimella ja puhelimissa ja tableteissa on selain. :) Jos tarkoitat raskaussovellusta (sitä millä seurataan raskautta tai kiertoa), laitatko minulle sähköpostia (paivi.jarvinen@sandviks.com) niin IT-tuki voi auttaa.
 4. Vispu Vieras

  Juuri raskauden seuranta-sovellusta. Laitan sähköpostia

Jaa tämä sivu