Yösyötöt

Keskustelun 'Laskettu aika elokuussa 2018' aloitti Bekka, 3 helmi 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Bekka Aloittelija Elomammat 2018

  Onkohan täällä enää ketään, vai höpiseekö kaikki vaan salaisella puolella?

  Mua kiinnostais teidän vauvojen yösytöt, montako kertaa syötätte ja onko tilanne muuttunut soseiden maistelun myötä? Ja minkä verran soseita menee päivällä?

  Meidän 5kk mimmi syö 3krt yössä, 4kk ikäiseksi asti söi vain kahdesti yössä. Ajattelin että johtuu siitä että tarvii tankkausta kun on ruvennu kääntymään ja energiaa menee enemmän, mut tällä logiikallahan nää syömiset vaan lisääntyy kun taitoja opitaan lisää :D
 2. Mashnu Addikti Elomammat 2018 Helmikuunmammat 2015

  Aiemmin söi kerran yön aikana, nyt on ollu kahden syötön öitä. Ei oo vaikuttanut nukkumiseen soseet eikä iltapuurot parantavasti.
 3. Ladybug Peruskäyttäjä Elomammat 2018

  Meillä oli jo yösyötöt.poissa 3-5kk iässä mutta nyt yli 5kk alkanut taas syömään yössä sen pari kertaa.Uskoisin että kyse ois ainakin energian tarpeesta meillä.Aattelin pikku hiljaa alkaa kokeilemaan puuroja.
 4. tiikeriLuukas Rakastunut foorumiin Elomammat 2018

  Meillä on lisääntynyt yösyötöt. Poika syö neljästi päivässä kiinteitä ja iltapuuro on ollut kuvioissa jo muutaman viikon, muttei ole vaikuttanut yön nukkumiseen mitenkään. Poika myös treenaa taitojaan, kääntymistä ja ryömimistä, pitkin yötä.
 5. kirahvi36 Rakastunut foorumiin Elomammat 2018

  Meilläkin lisääntyny. Vähintään 2 krt syö ja usein enemmän ja joskus 2 tunnin välein. Kiinteitä alotettu viikko sitten mut mikään ei oikein tunnu kelpaavan jotain määrät on niin pieniä mitä masuun asti menee ni ei oo mitään vaikutusta. Kääntyilee jne päivittäin, sillon heti jo huomas että nälkä on useemmin :)
 6. vanillacupcake Addikti Elomammat 2018 Syyskuunmammat 2015

  En oo huomannu mitään vaikutusta kiinteillä yöuniin. Nyt on kuivan pakkasilman takia ollu nenä vauvalla tukossa ja se on valvottanu. Hakeutuu sitten lohtutissille koko ajan vaikka ei välttämättä ehkä nälkä ole, ja tissilläkin on hankalaa kun nenä tukossa.
 7. hannaka Addikti Elomammat 2018 Tammimammat 2017

  Meillä "söi" yhdessä vaiheessa tunnin välein. Nyt ollaan pidetty kolme yötä unikoulua. Ja nyt on syönyt sen 2,5 - 3 tunnin välein.
  Eli tiheästi heräilee vaikka soseita menee 4krt/päivä. Ja annoskoko on 1,5 - 2dl/kerta.
 8. Ladybug Peruskäyttäjä Elomammat 2018

  Hauskaa miten sose määrät vaihtelee. Meijän syö vasta kaksi jääpalamuotin kuutiota päivässä.
 9. Bekka Aloittelija Elomammat 2018

  Meillä syö n. puoli pilttipurkillista kahdesti päivässä (lounas + päivällinen), lisäksi illalla sosetta ja vähän puuroa. Tarkotus ois kohta ruveta myös aamupuuroilemaan, kunhan puuro alkais mennä paremmin, vielä ei koostumus oikein oo neitiä vakuuttanut.

  Neuvolassa kun sanoin että syö 2-3krt yössä niin th hämmästyi että "niin usein" mut sanoi myös et on normaalia. En sit tiedä miks hämmästyi kun kerran on normaalia :D

Jaa tämä sivu