Aina välillä kävelee vastaan Vau:n artikkeli sirkkojen (ja vähän muidenkin) syömisestä. Niinpä olen pohtinut että voisinko itse syödä niitä ja muita artikkelissa esiintyvän perheen herkkuja. Sirkkoja saattaisin ehkä maistaakin, sopivasti valmistettuna, jos jossain tulisi vastaan. Madot ja kotilot sen sijaan tuntuu ajatuksena sen verran limaiselta ja ällöttävältä että taitaisi jäädä kokeilematta, vaikka etanat taitaa olla vähän ns. normaalimpikin herkku täällä kotosuomessakin. Ainakin niitä joidenkin ravintoloiden ruokalistoilla näkyy. Taitaisi kylläkin jäädä sirkkojenkin suhteen pelkkään maistamiseen. En usko että niitä kotiin ruokapöytään olisin hankkimassa vaikka niitä ilmestyisi lähikauppaan.
Miltä teistä nämä eksoottisemmat "herkut" kuulostaa? Voisitteko ajatella syövänne?
Miltä teistä nämä eksoottisemmat "herkut" kuulostaa? Voisitteko ajatella syövänne?