Varhaisultra

Keskustelun 'Helmikuiset 2020' aloitti Vanellope, 11 kesä 2019 at 11:58.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Vanellope Aloittelija

  Aiotteko mennä?

  En ole varma mennäänkö. Ehkä haluaisin. Ei käyty ekassa raskaudessa. Nyt haluaisin tietää ennen rv12 että onko kaikki hyvin..
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 2. Chum Aloittelija

  Meillä neuvola tarjoaa varhaisultran, mutta menee rv8+6 asti. Tuntuu, että sinnekin on vielä niin tuskaisen pitkä aika. Esikoisesta oli myös ilmainen ultra, mutta muistaakseni kyllä reilusti aiemmin. Keväällä kkm, silloin kävin privaatissa, koska en jaksanut odottaa neuvolan tarjoamaa, johon sitten ei lopulta enää ollutkaan tarvetta.

  Mua ahdistaa mennä ensimmäiselle neuvolakäynnille, kun en tiedä mikä tilanne kohdussa on.
 3. Adella- Peruskäyttäjä

  Mennään ehdottomasti. Keskenmenon jälkeen olo ei ole kovin levollinen. Mieluiten maksan yksityiselle, jos pelko vähän hellittäisi.
 4. tiania Peruskäyttäjä

  Olen menossa, sain lähetteen neuvolasta. Aika on ensi viikon torstaina, silloin omien laskelmieni mukaan olisi viikot 7+1. Onneksi pääsen, stressaa jonkin verran, kun viime kesältä taustalla tuo kkm..
 5. Louise Uusi käyttäjä

  Mä oon kans menossa ensi maanantaina yksityiselle varhaisultraan. Jännittää tosi paljon!
 6. Hiliiikka Aloittelija

  Onko kannattavaa mennä ultraan, jos 7+0 ei ole aivan täys (mut todnäk tosi lähellä)? Mietin vaan, näkyykö mitään järkevää vielä. Itselläkin kkm taustalla ja selvisi ainoastaan varhaisultran avulla. Muuten olisi vasta np-ultra todnäk paljastanut, koska ei "oireillut" millään tavalla.
 7. Penni Rakastunut foorumiin Tammiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Mä meen ens viikolla 7+4 ultraan yksityiselle. Esikoisesta en käynyt, mutta nyt haluan käydä kurkkaamassa missä mennään.
 8. Vanellope Aloittelija

  Huippulaitteilla voi näkyä aikaisintaan 5+5, muuten 6+3 on se minimi joka jossain oli ilmoitettu.
 9. Hiliiikka Aloittelija

  Okei hyvä! Mulla saattaa parhaimmillaan olla silloin 7+0 ja aikasimmillaan 6+4. Kaikki ei täsmää plussauksessa (niin aikainen plussa), niin epäilen aikasempaa ovulaatiota.
 10. Eveliisa Uusi käyttäjä

  Mä kävin maanantaina, jolloin omien laskujeni mukaan olisi ollut 6+4, mutta mittojen mukaan oli 6+6 ja syke näkyi oikein hyvin
  • Tykkää Tykkää x 3
 11. Hiliiikka Aloittelija

  Ehkä mä sitten "uskallan" myös pitää tuon mun aikavarauksen voimassa.
 12. Liirumlaarum Peruskäyttäjä

  Meen kyllä jos sinne asti päästään ja julkiselle pääsen :) Vuosi sitten kohdunulkoinen raskaus niin nyt pääsen julkiselle varhaisultraan rv6-7. Nyt vasta 4+0 joten vielä en ole soitellut mihinkään.
 13. Maapähkinävoi Uusi käyttäjä

  Täällä taas ollaan kahden vaihella, mennäkö vaiko ei. Toisaalta haluaisin luottaa siihen, että pikkuinen kasvaa oikealla paikalla niin kuin pitää. Takaraivossa on välillä kuitenkin ajatus, että mitä jos kaikki ei olekaan hyvin. Miehen kanssa ajateltiin odottaa ultran kanssa ja laittaa nekin rahat muihin hankintoihin. Putoan hirvittävän korkealta, jos jokin onkin vialla :O
 14. PikkuHeidi Uusi käyttäjä

  Meille on varattu varhaisultra naistentautien polille 2.7.
  Odottavan aika on pitkä. Toivottavasti meidän Minillä on kaikki hyvin.
 15. Penni Rakastunut foorumiin Tammiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Vielä pitäs viis päivää odottaa! Nyt on 7+0 tai 6+6 menossa.

Jaa tämä sivu