Vaasan alueen äidit?

Keskustelun 'Äitien kohtauspaikka' aloitti Maatuska83, 2 kesä 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Ruusunen29 Tuttu foorumilla

  Aaww :Heartred Ihana isoveli pienellä ja helpolta vauvalta kuullostaa! Hyvä ettei kivuissa tarvitse kärvistellä ja pääsette alkusyksyä nauttimaan :)

  Kovasti odottavat ja juuri heidän vanhoja vauvatamineita yhdessä katsottu ja fiilistelty. Nuorimman pojan 10v synttäreitä (syyskuussa) kohta suunnitellaan. Niin "iso" hänkin jo että sydäntä kivistää :Heartred
  Onneksi kohta yksi nyytti jonka kanssa ei tarvitse napanuoraa paukutella :D Nauttii ehkä vauva-ajastakin toiseen tapaan. :)

  Ti (34+2) käydä katsomassa kohdunsuun tilannetta kun sukkapuikkokipuja ollut niin paljon supisteluiden ohessa. Saisi vielä muutaman viikon masussa asustella ennen nuuhkuttelua :)
 2. Ruusunen29 Tuttu foorumilla

  Kuinkas vauva-arki on mennyt Meemis? Muille kuuluu?

  Täällä täysaikaisuus saavutettu (37+0) ja saa odotella hiljalleen nyyttiä. Viimeisiä valmisteluita.. pesänrakennusvietti huipussaan. :D :) Vauveli vain pt ja käännösyrityksestä huolimatta väärtepäin. Synnyttämään lähdetään alakautte. Jännittää kyllä kuinka menee, mutta eiköhän siitä selvitä.
 3. Meemis Peruskäyttäjä

  Vauva-arki sujuu oikein lepposasti :)
  Vauva nukkuu hyvin ja on kyllä sujahtanut meidän arkeen todella lepposasti :) vauva täytti maanantaina 1kuukauden ja nyt vain odotellaan ja järjestellään ristiäisiä.

  Voi teilläkin alkaa jo H-hetki lähestyä! Toivottavasti kaikki menee hyvin väärästä tarjonnasta huolimatta. Tsemppiä viimesiin viikkoihin :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Ruusunen29 Tuttu foorumilla

  Teillä ollaan hyvässä vauvakuplassa ja pitääkin. :) :Heartred Kunpa tännekin pian rantautuisi vähemmän vaatelias tapaus. :wink

  Paljon tsemppiä ristiäisjärjestelyihin ja juhlahumua!
  Kiitos.. onnea tarvitaan! Tulen päivittelemään kyllä. :)

  Rv37+6

Jaa tämä sivu