Tuleeko sinulle muistoja jostain tietystä laulusta?

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Bella Swan, 12 maalis 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Bella Swan Moderaattori Staff Member

  Tuleeko jostakin laulusta muistoja? Onko teillä pariskuntana jokin "meidän biisi"?

  Kun erosin aiemmasta parisuhteestani, kuuntelin Maroon 5:n Overexposed-albumin kaikki biisit toistolla, uudestaan ja uudestaan. Nykyäänkin tulee yhä ne samat muistot kun jonkun niistä biiseistä kuulen.

  Kun taas päätimme nykyisen mieheni kanssa kihlautua, radiosta tuli The Chainsmokersin Closer. Itkettää aina kun kuulen sen :Heartred
 2. Nurinkehrääjä Tuttu foorumilla

  Joskus parikymppisenä olin hirvittävän ihastunut erääseen poikaan ja ravasin yöt läpeensä Tampereella yökerhoissa jotta olisin nähnyt kyseisen tyypin. Siihen aikaan monissa paikoissa soi Aura - Breathing Silence-biisi, joka saa vieläkin kylmät väreet juoksemaan selkäpiissä ja ihon kananlihalle. Joskus jopa kyyneleet silmiin.
  Emme koskaan päätyneet yhteen, mikä näin jälkeenpäin ajatellen olikin helkkarin hyvä juttu :grin

  Nykyisen ukon kanssa kun aloimme seurustella, soi radiossa aina Vesalan - Muitaki ihmisii. Kamalan ihana kappale!
 3. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Meidän poika hurahti vanhoihin Smurffi-kasetteihini ja niitä on nyt kuunneltu ahkerasti. Tulee lapsuus mieleen, vaikka nyt nuo kasetit surisevatkin ikävästi vanhuuttaan. Seurustelun alkuaikoina kuunneltiin miehen kanssa Tuu mun vaimoksein:ia ja siitä tulee nyt ne ajat mieleen. Yhdessä vaiheessa taas Apulannan Armo oli todella tärkeä. Ja nykyisin se valitettavasti nostaa välillä tunteet pintaan. Nämä tuli ensimmäiseksi mieleen...
  • Hauska Hauska x 1
 4. Tips Ihastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Esikoista odottaessa (toukovauva) oli ihanat fiilikset viimeisiä viikkoja ajella töihin kevään saapuessa ja jännityksen kasvaessa hiljalleen. Radiossa soi uutena hittinä Nightwishin Elan. Se on esikoisen biisi.

  Kakkosta odottaessa ei tullut vastaavaa kappaletta mutta iltana ennen synnytyksen alkamista bailattiin esikon kanssa Happy Daysin tunnarin tahtiin. Siitä käynnistyi synnytys ja siitä tuli kuopuksen biisi :)
 5. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

  Vaikka mistä laulusta tulee kyllä mieleen mutta osuvin rallatus on ehkä, kun ajoin inssin. Aika oli aamulla. Radiossa soi "voiko ihanammin aamu enää alkaa"

  Esikoisen synnytyksen aikana radio oli päällä ja siellä soi "ei maailma kauniimpaa synnyttää voi, oot täydellinen"
  • Hauska Hauska x 1
 6. Suski75 Addikti Elokuun äidit 2019 Helmikuunmammat 2016

  Valtaosa kappaleista muistuttaa siitä ajasta, kun niitä eniten kuuntelin. Tulee mieleen paikat, tuoksut, ajatukset, tunteet. Joskus on pitänyt "uudelleen ohjelmoida" kappaleen assosiaatiot, jos kappale on vaikkapa muistuttanut liikaa jostain eksästä, tms. Silloin vain pitää kuunnella kappaletta hyvällä hetkellä uudestaan paljon, jotta assosiaatio vaihtuu.

  Yön Rakkaus on lumivalkoinen on assosioitunut rakkaan sukulaisen kuolemaan ja hautajaisiin, sen annan jäädä hänen muistokseen.
 7. Bella Swan Moderaattori Staff Member

  Koiravanhukseni eutanasian aikana eläinlääkärissä oli radio päällä ja siellä soi Jipun ja Samuli Edelmanin Jos sä tahdot niin. "Jos sä tahdot niin, tulen jouluksi kotiin". Oli joulukuu. Nyt aloin sitten itkemään kun kirjoitin tätä. En ole sen jälkeen onnistunut kuulemaan tai ajattelemaan kyseistä laulua itkemättä.

  Smurffeista tulee mullekin hyviä muistoja lapsuudesta, leikit parhaiden ystävien kanssa :Heartred
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4

Jaa tämä sivu