Toukokuisten ketju

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2017' aloitti Tuulia, 21 elo 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Tuulia Rakastunut foorumiin

  Saan kerrankin olla ensimmäinen jossain ja liittyä tänne raskautuneiden puolelle. Varovaisesti vielä tässä ollaan ja katsotaan päivä kerrallaan, mutta uskaltauduin nyt kuitenkin siirtymään kuumeilijoista tänne.

  Tein positiivisen raskaustestin eilen, 20.8., ja tänään on dpo 13 ja testeissä vahvemmat viivat. Digi antoi tulokseksi raskaana 2-3, joten ainakin hormoonit nousevat hyvää tahtia. Silti pieni pelko kummittelee taustalla, että entä jos tämä otetaankin meiltä pois. Yritystäkin kun on jo takana useamman vuoden ajan, on jotenkin uskomatonta olla tässä nyt. Mutta tosiaan, päivä kerrallaan.

  Lasketuksi ajaksi sain laskurilla 1.5.2017, mutta koska tämä plussakierto oli jumbopitkä ja ovis ilmaantui vasta kp 22, on vaikeaa arvioida yhtään mitään. Eniten häiritsee se, ettei mitään varsinaisia oireita ole vielä ilmaantunut, vaikka vielähän niitä ehtii tulla jos jonkinlaista.

  Nyt sitten vaan muutkin tänne joukon jatkoksi, ettei tarvitse itsekseen jutustella :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 2. emiliin Peruskäyttäjä

  Varovaisesti tulin kurkkiin. Sain nyt aamulla haalean viivan raskaustestiin, dposta ei mitään hajua, kun en tässä kierrossa ovulaatioo tuntenut, mutta tänään kp 28/27-30. Tosi epäuskoinen olo, vuoden verran haaveiltu kakkosesta ja 10kk virallista yritystä takana.

  Toukokuussa mulla oli kemiallinen raskaus ja siksi nytkin pelottaa, kun viiva oli kuitenkin niin haalea. Toivottavasti tuosta vahvistuis.

  Raskauslaskuri näyttää lasketuksi ajaksi 30.4.-2.5., mutta ajattelin jokatapauksessa tänne toukokuisiin tulla, vaikka la meniskin tohon huhtikuun loppuun.

  Ja onnea Tuulia! :) Toi digin tulos ainakin kuulostaa jo tosi hyvältä.
  • Tykkää Tykkää x 3
 3. Iiti86 Rakastunut foorumiin Toukomammat 2017

  Miekin tuun varovaisena tänne jo kurkkimaan. Tänäaamuna haamu, huomenna aamusta testaan onko vahvistunu. Dpo:sour:ta ei täälläkään hajua, en oo koskaan oikeen tunnistanu ovulaatiota, tai kiinnittäny huomiota. Tää oli meidän yk 1 ja sillä hämmästyttää että tää nyt ehkä onnistu kerrasta. Laskettu aika heiluu siinä huhti-toukokuun vaiheilla mutta enköhän miekin tänne toukokuisiin jää. Nyt vaan emiliinillekin viivan vahvistumisia toivottelemaan!
  • Tykkää Tykkää x 4
 4. Angii Rakastunut foorumiin Elokuunmammat 2015

  Minäkin ilmottaudun tänne mukaan!
  Tänään kp29/30 dpo10 ja digillä "raskaana 1-2" :smiley-bounce013

  Meillä siis toinen lapsi toiveissa, esikoinen täytti juuri tässä kuussa vuoden!

  Olo on vielä epäuskoinen mutta niin onnellinen!:Heartbigred Toivotaan tarrasukkia kaikille meille!
  Laskuri antoi lasketuksi ajaksi 1.5 :love7
  • Tykkää Tykkää x 6
 5. Heppunen Addikti Syyskuunmammat 2015

  No kyllä se minäkin sitten uskaltaudun! Tänään kp39 (eka kierto synnytyksen jälkeen) ja digillä raskaana 1-2. Menkoista laskettuna la ois joskus huhtikuun lopulla, mutta oletetun oviksen mukaan ois toukokuun alussa. Niin tuun nyt tänne. :) Niin ihanaa vihdoin olla raskaana, toivottiin toista lähes heti ensimmäisen perään.

  Täällä odotellaan Angiin tavoin toista lasta ja esikoinen täyttää ens kuussa vuoden. :Heartred

  Ollaan Angii siis melko samassa tilanteessa! :) Huippua.

  Pitäiskö meidän tehdä uusi ketju mihin tehtäisiin listaa toukokuisista odottajista niin että jokainen aina lisäisi itsensä siihen. Tyyliin nimimerkki/LA/monesko lapsi/synnytyssairaala. Pystyttäisiin perillä siitä keitä meitä täällä on. :)
  • Tykkää Tykkää x 5
 6. Aada Peruskäyttäjä

  Minäkin ilmoittaudun mukaan! Tein testin jo pari päivää ennen kuin menkkojen ois pitäny alkaa. Haalea viiva, mutta selkeä kiinnittymisvuoto viikko sitten ja vahva tunne raskautumisesta. Taidan tehdä vielä digitestin ensi viikolla.

  Esikoinen 4v. ja keskenmeno kesäkuussa 8+3. Toivotaan että tämä pysyy matkassa. 1.5 La.

  Aada/1.5/2.lapsi/Kättäri
  • Tykkää Tykkää x 3
 7. Mytty_ Tuttu foorumilla

  Ilmottaudun :) yritystä kolmanteen lapseen tuli melkeen 7kk dpo 12 kp33/? Sieltä kurkisti haalee plussa mutta ei voi erehtyä yritän vähän iloita ja siirryin tänne laskurin mukaan la 2.5 :) voi toivon syvästi että kaikilla pysyy pieni matkassa loppuun saakka :Heartbigred


  Täälä on huolena kovat kivut toki molemmissa raskauksissa plussasin aikasin oireiden takia.. Vähän kyllä viimeksi neuvolassa ohjeistettiin että montaa raskautta kroppa ei enään kestä eli saa nähä kuinka hankala raskaus tulee olemaan
  • Tykkää Tykkää x 3
 8. Mytty_ Tuttu foorumilla

  Tää alkoi sitte näin hyvin.. :sad001 täälä painutaan ultrattavaks huomenna alkaa kivut olee sitä luokkaa että järki lähtee viikkoja on hurjat 4 eli turha ees kuvitella että mitään näkyy.. Lähinnä kylläkin katotaan löytyykö jotain muuta :banghead:
  Pahinta etten oikeestaan oo edes huolissani toisessa raskaudessa nää järkyttävät kivut alko myös alkumetreillä :arghh:
  Nähtävästi tätä kroppaa ei oo suunniteltu useampaan raskauteen..
  Mutta kuinkas muilla joko löytyy oireita?
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. emiliin Peruskäyttäjä

  Täällä tosi epävarma fiilis. Viiva ei ollu ainakaan tänään vielä yhtään vahvistunu eilisestä, joten pelko toisesta kemiallisesta elää. Menkkakipujakin vähän on, mutta toisaalta niin oli esikoisen raskaudessakin. Tsemppiä Mytty_! Toivotaan et kaikki ois hyvin.
 10. Heppunen Addikti Syyskuunmammat 2015

  Tsemppiä mytty, toivotaan että kaikki ois kuitenkin niinkuin pitää ja että kivut heltiää pian eivätkä kiusaa koko raskautta!

  Täällä ei oo oireita vielä.
 11. Angii Rakastunut foorumiin Elokuunmammat 2015

  Tsemppiä Mytty!
  Mulla tuli esikoisesta aivan järkkyjä kramppeja alussa jouhib heräsin keskellä yötäkin. Mikään muu kuin kuuma suihku tai lämpöpussi ei auttanut ja kestivät aina noib 5-10 min. Kerrallaan.
  Ihan tuskanhiki tuli monta kertaa. Olivat kuitenkin onneksi vaan kohdunkasvukipuja tai sitten jotain endometrioosi kiinnikkeiden kipuiluja( kiinnikkeet huomattiin sektiossa).
  Toivotaaneytei mitään vakavaa ole!:Heartred
 12. Mytty_ Tuttu foorumilla

  Toivotaan vaikka en kyllä usko että kummempaa on vähä vaan jännittää millasta on loppuvaiheessa :nailbiting:
  Emiliin toivotaan että pysyy pieni mukana:)
  Mulla oli kakkosesta vielä ekalla neuvola käynnillä haalee viiva ja oltiin huolissaan mutta kyllä sitte ultrassa totes että ihan on kaikki kunnossa ja tuola se tuhisee :wink
  oon vähä naureskellu että molemmat tytöt oon testannu samalla dpolla ja toisesta tuli kirkuvan punainen viiva ja toisesta haalea.. Tää menee välimaastosaa kyllä aikasemmin testattu josko tulee tasapainounen lapsi? :) toinen ku on tempperamenttinen ja toinen ujo :happy:
  Tässä oottelee et alkaa liikkeet tuntua niin saa arvuutella millanen mahtaa vauvasta tulla :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Tuulia Rakastunut foorumiin

  Voimia Mytty! Toivottavasti kaikki on hyvin ja kivut kuuluvat vain asiaan. Toisillahan kroppa reagoi herkemmin kuin toisilla. Tulehan sitten kertomaan, mitä tuloksia saat. Pidän sormet ja varpaat ristissä, että maha-asukki pysyy matkassa mukana loppuun asti. Raskauksiahan ei voi kummemmin vertailla, kun ovat niin erilaiset. Ehkä teille tulee toinen temperamentilla varustettu pienokainen, jos jo nyt ilmaisee itseään noin vahvasti :)

  emiliin, päivä kerrallaan ja katse eteenpäin :) Ihan turha sitä on murehtia asioita, joihin ei voi vaikuttaa. Raskaus on nyt kuitenkin alkanut ja se on hyvä merkki. Ei ne testien viivat yhdessä yössä miksikään muutu - parin päivän aikana saattaa sitten jo ehkä vahvistua. Menköön kaikki epävarmuuksista huolimatta hyvin!

  Heppunen, sama juttu :) Vähän pelottaa tämä oireettomuus, mutta koitan rauhoittaa mieleni ja luottaa siihen, että kaikki on kunnossa. Vähän vainoharhoissani teen testejä tuon tuosta varmistakseni, että joku siellä mahassa asustelee. Tiedän, että se on ehkä tyhmää, mutta kummasti se auttaa, kun näkee testien viivat. Loppuviikosta teen vielä yhden digin, jonka toivon näyttävä 3+ viikkoja, kun viime la oli jo 2-3 tulos.

  Angii, lämpöpussi/ kuumavesipullo tälläkin käytössä. Tosin kivut eivät ole kovat, muttai ilmoittelevat aina välillä itsestään. Turvotus ja ilman kerääntyminen vatsaan on se epämukavin oire, minkä vuoksi ruokahalukin on normaalia huonompi. Mutta eiköhän se ajallaan helpota. Ihanaa, että täällä on konkareitakin mukana, jotta voi kysellä vinkkejä ja mielipiteitä, jos jokin askarruttaa. Valmistaudu kysymystulvaan :)

  En saa nukuttua, joten valvon ja juon teetä. Plussatestistä lähtien, tai jo ehkä vähän aikaisemminkin, olen nukkunut todella huonosti, minkä yhdistän stressiin ja mielessä pyöriviin ajatuksiin/ pelkoihin/ kysymyksiin ja siihen, että jouduin purkamaan lääkitystäni, joka aikaisemmin rauhoitti öitä, jotta sain nukutuksi. Alkaa jo pikkuhijaa raivostuttaa, kun väsymys lisääntyy, mutta onneksi lomaa on vielä jäljellä, eikä ole pakko olla energinen ja jaksava. Pitäisi opetella ottamaan päiväunet :) Tai sitten vain sopeudun tähän, koska sitähän se sitten on vauvankin kanssa.
  • Tykkää Tykkää x 2
  Last edited: 23 elo 2016
 14. Heppunen Addikti Syyskuunmammat 2015

  Täälläkin odotellaan sitten mytyn kuulumisia ultrasta!

  Emiliin, tsemppiä epävarmuuden oloihin! Kyllä se pieni siellä on tarrannut tiukasti kiinni. :Heartred

  Tuulia, lohdutuksen sanana oireettomuudesta, mulla ei ollut esikoista odottaessa koko raskausaikana mitään oireita! :) Jos en olisi osannut odottaa olevani raskaana, olisin sen huomannut varmaan vasta kun maha alkoi kasvamaan ja potkuja alkoi tulemaan. Raskaus voi olla täysin oireeton. :) Tunnen kuitenkin tuskasi siitä, että testeillä pitää varmistaa, että onko tämä oikeasti totta. Nimimerkillä oli ne viivat tänä aamunakin vahvistuneet. :P
  Ps. Mitä teetä sä juot, kerrokerro, minäkin haluan! :D Mä oon ihan pihalla mitä teetä uskaltaa juoda kun tykkäsin juoda herbal infusion marjateetä, mutta yrttiteet on kiellettyjen listalla ja ilmeisesti nuo on sitten yrttiteetä... Ja vihreästä teestä luin, että toiset suosittelee ja toiset sanoo että ehdottomasti ei. Voi apua mikä kieltolistojen viidakko tämä taas on. :D Ja mä tulkitsen niitä listoja ehkä hieman liian pilkuntarkasti. :P
 15. Tuulia Rakastunut foorumiin

  Helpottavaa kuulla, Heppunen, että raskaus voi edetä normaalisti loppuun asti, vaikka ei olisikaan oireita. Kyllä vähän tuli rauhallisempi mieli :) Kiitos :) Ja hienoa, että sinullakin viivat vahvistuvat! Nuo teet ovat kimurantteja, kun omastakin kaapista löytyy yhtä sun toista yrttiteetä. Nyt olen kuitenkin rakastunut ihan perus vaniljateehen ja vanila-karamelliteehen, joita lipitän pitkin päivää. Marjat eivät oikein inspaa, mutta tiedän, että kun sää kylmenee ja flunssakausi alkaa, alan himoita mustaherukkateetä. Siinä vain on sitä jotain. Myös mansikkatee on hyvää.
  • Tykkää Tykkää x 2
 16. Mytty_ Tuttu foorumilla

  Mä tiedän montakin jotka on täyson oireeton raskausaikana ja oon kyllä onnellinen niiden puolesta ku tiedän itseni lisäksi muutaman joka on sieltä toisesta ääripäästä :) huomaa sen eronki suuresti jos pääsee vähillä raskausoireilla nii siitä osaa nauttia kunnolla :)
  Ja kannattaa kysellä jos joku mietityttää mutta opin kahden raskauden aikana että jopa korvan kutina voi johtua raskaudesta :laughing021 sitä kun tutkiskelee itseään niin löytyy mitä ihmeellisimpiä tuntemuksia
  • Hauska Hauska x 2
 17. Jonsson Rakastunut foorumiin

  Minäkin liityn joukkoon, toissapäivänä sain todella haalean viivan ja eilen sitten jo ihan selkeän. Menkkojen pitäisi alkaa vasta perjantaina, joten tosi aikaisessa ollaan vielä. Rinnat kuitenkin kihelmöi, närästää ja jokunen repäisykipu on ollut liittyen aivastamiseen tai ylösnuosuun. Eiköhän se siis ihan paikkansa pidä. :) Saa nähdä pysyykö se messissä. Laskurin mukaan la olisi 5.5., eli juuri sopivasti ennen esikoisen 3-vuotis synttäreitä (14.5.).
  • Tykkää Tykkää x 2
 18. Mytty_ Tuttu foorumilla

  Onnea paljon jonsson toivotaan matkassa pysymistä :Heartred
 19. Jonsson Rakastunut foorumiin

  Kiitos Mytty. :) Pääsitkö jo käymään ultrassa? Oliko mitään ihmeellistä?
 20. Heppunen Addikti Syyskuunmammat 2015

  Mytyn kuulumisia tulin kanssa etsimään. Selviskö ultrassa jotain?

Jaa tämä sivu