Toinen haaveissa, ensimmäistä pitkään yrittäneet

Keskustelun 'Vauvakuumetta' aloitti HelmiUnelma, 30 kesä 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Jahtu Tuttu foorumilla Syysmammat 2017

  HelmiUnelma, toivotaan nyt kuitenkin parasta. Eihän alkiota ois siirretty jos lääkärin mielestä toivoa ei olisi, eikö niin?

  Heitsulle tsemppiä tulevaan hoitoon!

  Mulla on nyt ekat kunnon menkat synnytyksen jälkeen. Katsotaan millaiseksi kierto muodostuu. Vuotoa ainakin tulee sen melkein kahden vuoden edestä minkä menkat oli poissa. Ostin vanhasta tottumuksesta mini tamponeja ku oli ennen niin niukka vuoto, mut läpi vuotaa hetkessä. Ollaan reissussa Kyproksella niin ei niin mukavaa, mutta hyvä kuitenkin jos kierto nyt palautuis. Vauvakuume vaihtelee edelleen, pääasiallisesti kuitenkin päällä:)
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. Heitsu1996 Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019

  Tuolloin ei ollut mitään hormoonilääkityksiä käytössä ehkäpä jostain verenpaineenlaskusta oli kyse.Kuun vaihteessa pitäisi olla punktio ja siirto silloin viimeistään piinailut alka.
 3. Heitsu1996 Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019

 4. HelmiUnelma Aloittelija

  Jahtu, ajattelen samoin ja luotan kyllä ihan täysin lääkäriin joka on suorittanut meille kaikki alkionsiirrot. Mutta aina aikaisemmin pakastetut alkiot on meillä lähteneet jakautumaan sulatuksen jälkeen joten tämä oli outo tilanne. Toivotaan kuitenkin parasta! :)
  Nauttikaahan te lomasta ja kutkuttavasta (?) vauvakuumeilusta nyt kun kiertokin on käynnistynyt! :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Rauha80 Peruskäyttäjä

  Heitsu, uskon että juuri verenpaineen heittelystä on kyse. Ei varmastikaan vaarallista.

  HelmiUnelmalle onnea yritykseen ja jännittäviä piinapäiviä.. Toivotaan parasta tulosta :)

  Jahtu, ihanaa lomaa! Nauti ja rentoudu.

  Edellä mainittu ystäväni sai plussan ensimmäisestä tuoresiirrosta. Onnekasta. Olen vilpittömän iloinen, mutta myös aavistuksen huolestunut ja kateellinen. Noh, nämä tunteet täytyy vaan käsitellä. Itsellä ovis arviolta ensi viikon puolivälin tai loppupuolen tienoilla. Nyt takana kaksi superlyhyttä kiertoa. Vaikuttaakohan tämä epäsäännöllisyys paljonkin raskauden mahdollisuuteen, kun ovulaatioitakin kuitenkin tulee?
  • Tykkää Tykkää x 2
 6. Rauha80 Peruskäyttäjä

  Mä olen saanut itseni kiinni selailemasta äitiysvaatteita ja minipieniä vauvanvaatteita verkkokaupoista. Haaveilu ruokkii kuumetta.. Vähän järkytyin kun tajusin että meillä ei ole kohta enää vauvaa. Pieni täyttää vuoden ihan kohta.
 7. Heitsu1996 Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019

  Mitä tänne kuuluu?
  HelmiUnelma,Ootko testaillut vai mikä tilanne siellä?Entäpäs muut?
 8. Rauha80 Peruskäyttäjä

  Minuakin kiinnostaa HelmiUnelman tilanne. Missä mennään?

  Mulle ei mitään uutta...
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Heitsu1996 Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019

  Tänne sellaista että tänään 6kp ja tänään 4 pistospäivä gonal-f:ää annos 150.Ei vielä ainakaan mitään tuntemuksia.Torstaina olisi ultra ja onhan tässä vielä aikaa tuntea vaikka mitä tuntemuksia.Siis vielä ei ole merkkejä follienkasvusta.
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Rauha80 Peruskäyttäjä

  Pidän peukkuja Heitsu että kasvavat ja saatte monta hyvää palleroa :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Heitsu1996 Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019

  Kiitos :)
 12. Heitsu1996 Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019

  Tänään tuli käytynä ultrassa ja limakalvo ohut vielä.Follikkeleita löytyi ainakin 6 varmaa ja pienempia muita.Gonal-f nostetaan 175 ja maanantaina ultrataan uudestaan ja katsotaan tilanne.Tänään alkaa myös orgalutran.Lääkäri oli sitä mieltä että tällä kertaa pääse punktioon.Tänään siis 8kp.
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Heitsu1996 Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019

  Tänään kävin ultrassa sama hyvä vaste mitä edellisessä ultrassa on ollut.Tänään irrotuspiikki ja keskiviikkona punktio.Limakalvo vieläkin hieman siinä että kannattaako alkionsiirtoa tehdä mutta lääkäri katsoo ja miettii tilanetta.Keskviikkona ratkeaa siirtoon pääsy.
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Heitsu1996 Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019

  Päivällä tultu kotiin punktiosta ja kotona vielä päikkärit otin.Tilanne sellainen että 6 follikkelia oikealta ja 2 vasemmalta saatiin. 4 munasolua löytyi silloin ainakin ennen kun lähdettiin Naikkarilta pois.Perjantaina olisi siirto iltapäivällä jos ei soittoa tule ennen siirtoa.Uskon ja toivon ainakin että siirtoon päästään kun sperma oli normaali ja munasoluja löytyi.Punktio toimenpiteenä oli hyvä kokemus. Hyvät lääkkeet oli kaikkea en tuntenut edes kun lääkäri työskenteli punktiossa olo aika pökkerö olo ja väsynyt. Punktion jälkeen kramppasi mahaa niin sain särkylääkettä.Vuotoa punktion jälkeen tuli sen verran paljon että sairaalan tamppooni,mikä ei ole samalainen kuin kaupan tamppooni piti laittaa vuodon tyrehdyttämiseen ja silti tuli ohivuoto :sad001 Arvata saattaa wc reissu oli verinen ja lisää nestettä tippaan ja seuraavalla wc niukkeni vuotokin ja välipalaa sain ja lähdettiin kotiin.Kanyylin laittaminen oli työlästä kun oli paastonnut ja suonet ohuet ja liukkaan puoleiset.Ensimmäinen hoitaja kokeili kahteen eri kohtaan mutta loppujen lopuksi toinen sai kanyylin laitettua.Ohjeeksi sain jo valmiiksi sen että lauantaina alkaa lugesteroni kolmesti päivässä. Tukee alkion kiinnittymistä ja keltarauhashormoonin tukemista.Ootteko kuuleet että lugesteroni auttaisi kiinnittymiseen? Tarkoittaako tuo 4 munasolua että ne ovat kypsiä munasoluja mitkä voivat hedelmöityä alkioksi? Anteeksi kaikki höpö kysymykset.
 15. Heitsu1996 Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019

  Täällä pidätellään pissaa nyt alkion siirtoa varten.Naikkarilta ei ole eilen eikä aamulla kuulunut mitään että pitäisi siirtää siirto tai ei onnistu ollenkään siirto.
 16. HelmiUnelma Aloittelija

  Heippaa! Oi miten jänniä kuulumisia Heitsulla! Hienoa että lääkeille tuli vastetta ja punktiossa saalista - ja että punktio on nyt takanapäin. Tsemppiä piinapäiviin! :)

  Pahoittelut etten käynyt mitään aiemmin ilmottelemassa, ajatukset on ollu kovasti muualla. Mutta edellinen siirto tuotti siis negan. Nyt on pian uusi siirto tiedossa. Tällä hetkellä kuitenkin myös mielessä opintoihin palaaminen joten jos seuraava siirto ei onnistu niin suuntaan mieleni muuhun välillä :)

  Tsemppiä kaikille muillekin omiin tilanteisiin ja kuumeiluihin!
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Heitsu1996 Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019

  Alkionsiirrosta suoriduttu hyvin.Kaikki meni mallikkaasti ja huomenna alkaa lugesteroni kolmesti päivässä. Yksi alkio siirettiin ja pakkaseen ei saatu mitään.Kypsiä munasoluja oli neljä ja tuosta neljästä tuo yksi siirettiin mikä hedelmöittyi normaalisti.Eihän siihen tarvita kuin hyvä yksi alkio joka tarraa kiinni.
  • Tykkää Tykkää x 2
 18. Heitsu1996 Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019

  Viime perjantaina oli siirto.Eilen illalla-yöllä oli semmoista jännää tuntemusta kun aloin nukkumaan ja sitä yöllä myös oli.Päivällä myös on ollut.Tänään tunne ollut sellainen välillä kirvely,polte,kutina ja pistevä myös tuikkiva jomottelu.Siirron jälkeen ei ole päivääkään ollut sellaista ettei jotain jomotusta olisi nyt vain voimakkaasti tuntee kaikki jomotukset ja tuntemukset.
 19. HelmiUnelma Aloittelija

  Jännää, Heitsu! :) Onko tuntemukset jatkunu? Ootko tehny testiä?

  Täälläkin oli alkionsiirto tiistaina. Mulla oli tässä kierrossa Letrozol käytössä ja se toimi huippu hyvin! Ovulaatio oli jo kp 13 - ei oo ikinä ollu noin aikasin! :) Täällä ei oikein mitään tuntemuksia. Yritän miettiä muuta ja en halua alkaa testailla liian aikasin.
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. HelmiUnelma Aloittelija

  Jänniä muuten nuo erot Lugesteronin käytössä. Meillä ohjeena on aloittaa ne jo kaks päivää ennen siirtoa.
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu