Sydänäänten kuuntelu

Keskustelun 'Marraskuiset 2019' aloitti Aca, 12 huhti 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Mari-su Aloittelija Marraskuun äidit 2019

  Ihanaa, hyvä että kuului nyt heti uudestaan. Kyllähän se vähän mielenrauhaa tuo kun tietää, että siellä voidaan hyvin :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Kyfi1799140 Uusi käyttäjä

  Viimeinen raskaus kuuntelin ensimäistä kertaa 10+0 nyt vasta 11+3 löyty
 3. dadapls Tuttu foorumilla Marraskuun äidit 2019

  Nyt tilasin dopplerin, en osaa ajatella mistään mitään ennenkun kuulen sykkeen ite meni niin ohi se ultraus. 12+2 tänään eli pitäisi kuulua kun saapuu, toivotaan et jo huomenna :smiley-angelic001 Eli paljon geeliä ja tarpeeksi alhaalta koittaa?
 4. emilie Peruskäyttäjä Marraskuun äidit 2019

  Mulla riittää ihan pieni kolikon kokoinen määrä geeliä ja tarpeeksi alhaalta kun kokeilee niin syke löytyy. Löysin ekan kerran muistaakseni sykkeen jo rv 10+1. Kannattaa katsoa vaikka youtubesta opastusvideoita, ainakin englanninkielisiä löytyy hyvin hakusanalla "fetal heartbeat", siitä näkee hyvin miten alhaalta kannatta koittaa. Ja etsi rauhassa, pieni liike kerrallaan ja pidä aina hetki samassa paikassa ja pyörittele sitä sauvaa vaikka vähän eri asentoihin niin sekin voi auttaa. Toivottavasti saat kuulumaan! :)
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 5. Vauvahaaveilija89 Peruskäyttäjä Marraskuun äidit 2019

  Se doppler on tosi rauhoittava. Tietää ainakin vielä ennenkuin liikkeet tuntuu että siellä on mukana :thumleft En olis uskonut kuinka rauhoittavasti se vaikuttaa. Nyt voi sitten jännittää 2 kk päästä olevaa rakenne ultraa. Sinne tuntuu olevan ikuisuus!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 6. Tiuskah Aloittelija Marraskuun äidit 2019

  Ajattelin pärjääväni raskauden ilman doppleria, mutta eilen kaatusin. Polvesta lähti nahat, silmän löin sohvan kulmaan ja lensin kissan peliradan päälle, joka hajosi ja mahaan tuli punainen jälki siitä. Pelästyin kyllä siinä hetkessä ja heti olisin halunnut kuunnella, että löytyykö vauvan syke mielen rauhoittamiseksi. Onneksi nyt ei pahemmin käynnyt ja mahakin vielä pieni, mutta entä sitten myöhemmin jos tulee vastaanlaista kompurointia :nailbiting:

  Kuuluukohan tolla halvimmalla Raskauskeijun Angelsoubds dopplerilla mitään? Mulla on taaksepäin kääntynyt kohtu ja ultrassakin painoi aika voimalla, että saatiin mitään näkyviin
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 7. Nekkuli Aloittelija

  Hui, onneksi se pieni on hyvässä suojassa siellä "uumenissa". Mulla on se halvin ja kuului jo 10+ viikolla. Se halpuus tulee kai siitä että siinä ei oo kauitinta tai sykelaskuria, tehot niissä lienee suht samat.
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. dadapls Tuttu foorumilla Marraskuun äidit 2019

  Mulla on just toi tulossa, kerron kun pääsen testaamaan :D
 9. Tiuskah Aloittelija Marraskuun äidit 2019

  Kerro heti toimiiko kuinka! Mie viel hetken pohdin ennen ku laitan tilauksen menemään :cat:
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. dadapls Tuttu foorumilla Marraskuun äidit 2019

  Hyvin toimii :love017 Hetken piti etsiä mutta löyty syke :Heartred Pitää vaan olla varovainen kun aina jos liikuttaa ni volumet nollaan koska sieltä tulee kovia pamauksia :D Helppokäyttönen on kyllä. Kannattaa ottaa se geeli siihen, kokeilin jälkeenpäin ilman eikä enää kuulunu samasta kohtaa. Vähän oli hiljanen ääni (13+0) mutta varmasti kuuluu pidemmällä paremmin :)
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 11. Adalina Aloittelija

  Hyvin kuului viikoilla 11+0 sydänäänet eikä tarvinnut edes kauaa hakea. Ensin toki kuulin omat sydänäänet, jostain valtimosta kai, mutta nopeasti löytyi ne nopeammatkin sydänäänet. :) Itse ostin AngelSoundin, taisi olla 38€.

  Olen kuunnellut vain kerran tuolloin 11+0 viikoilla. Nyt 12+6 enkä ajatellut kuunnella ellei sitten jostain syystä tule kova huoli ja pakko kuunnella. Itseä jotenkin jännittää, että voiko siitä olla haittaa sikiölle. On tullut luettua niin monenlaista mielipidettä asiasta.
 12. dadapls Tuttu foorumilla Marraskuun äidit 2019

  Sama täällä! Mulla vielä alkoi alavatsaan sattumaan sen jälkeen kun testasin, oli tosin eri kohdassa missä vauva, luultavasti sattumaa. Mutta en aatellu usein kokeilla ja ihan hetken vaan kerrallaan varmuuden vuoksi.
 13. Tiuskah Aloittelija Marraskuun äidit 2019

  Mäkin laitoin eilen vekottimen tilaukseen. Pitää sopia poikaystävän kanssa "säännöt", miten usein kuunnellaan. Puhuttii et yhessä kuunnellaan tyyliin pari krt/vk siihen asti kunnes liikkeet alkaa tuntua. Pakko olla jotkut säännöt, muuten tuun varmaa riippuvaiseksi siitä:grin:grin
  • Hauska Hauska x 1
 14. dadapls Tuttu foorumilla Marraskuun äidit 2019

  Mä halusin äänittää sitä sykettä että vois sitä kuunnella, no löyty samantien. Sit koitin saada paremmin kuulumaan niin se katos. Yritin ettiä siitä läheltä niin kuului puoliksi hitaampi syke ja pelästyin että nytkö se tekee kuolemaa mut tais olla mun syke. Sitten ehkä istukkakin tuli vastaan oikealla. Etin sitte ihan paniikissa että minne se meni niin aiemmin oli oikealla navasta katsottuna ja nyt liikkunu sivulle navan toiselle puolelle? Kaipa nää sitten noin nopeasti liikkuu :eek: Hirveen isolta matkalta tuntuu :grin
 15. Mimosa-18 Tuttu foorumilla Marraskuun äidit 2019

  Mulla kuuluu aina lähes sanassa kohtaa :) Siks löydän helposti kun tiedän jo mihin anturin laitan.
 16. Tiuskah Aloittelija Marraskuun äidit 2019

  Doppler tuli muttei kuulunut mitään. Olin kovasti odottanut, että kuulen pikku veturin:sorry: kokeiltiin kaikkien neuvojen mukaan, mut ei. Olikos jossakin sanottu, että aamulla kuuluisi paremmin? Ultrassakin kätilö joutui painamaan kunnolla, että saatiin beibi näkyviin, niin en ihmettele ettei kuulu (gynen mukaan taaksepäin kääntynyt kohtu)
 17. dadapls Tuttu foorumilla Marraskuun äidit 2019

  Hmm mä kokeilin aamusta mutta en tiiä vaikuttaako. Aluks se voi olla hankala löytää ihan muutenkin varmasti kohdun asento vaikuttaa myös.
 18. Palleroinentylleröinen Aloittelija Marraskuun äidit 2019

  @Tiuskah mulla kuului parhaiten ihan alhaalta aamulla tyhjällä vatsalla vielä niin että on käynyt veskissä ennensillon ei suoli porise edessä...
 19. Tiuskah Aloittelija Marraskuun äidit 2019

  Mie itseasiassa tänää aamulla testasin heti herättyä ja mitää ei kuulunut - ei ylhäältä eikä alhaalta :sad001 en oo huolissani, mutta oon vaa kovasti oottanut saisin kuulla ne äänet. Ens viikolla kokeilen uudelleen. Katotaan saako ne kuun lopussa neuvolassa ääniä kuuluviin, toivottavast edes siellä :angel5
 20. Nekkuli Aloittelija

  Mulla ei taas oikein aamulla meinaa kuulua, illalla senkin edestä.

Jaa tämä sivu