Vuohenjuustoa kanafileiden päälle ja uunissa kuumennus väh. se 70°, tai sitten kasvissosekeiton sekaan ja kuumennus. Keinot löytyy herkutteluun, pitää vaan muistaa kuumentaa! :)
En kyllä luottaisi edes siihen suomessa myytävään ruokaan. Just oli niissä rainbow maisseissa listeriaa ja eipä se muutenkaan vaadi kuin yhden katkenneen kylmäketjun/huolimattoman työntekijän, että ruoka on pilaantunut. Jos ohjeita noudattaa, niin riski on todella pieni. Ei se ihan mitään hysteriaa ole mun mielestä, enkä voisi antaa itselle anteeksi itsestä johtuvaa huolimattomuutta. Vahinkoja kyllä sattuu helposti, tuntuu että kokoajan saa olla lukemassa tuotteiden sisältöä ja silti on vahingossa tullut syötyä jotain ei sallittua. sellainen raskausappi ois hyvä, missä voisi skannata viivakoodin ja se kertoisi puolesta, että onko ok vai ei.
Joo sellanen appi olis huikee! :D Ei pysy kaikki jutut mielessä, vaan yrittää blokata niitä kaikista vaarallisimpia pois ja syödä vaan kotimaista ja lihat kypsänä.