Raskaaksi suhteen alussa

Keskustelun 'Raskaana' aloitti Oonami, 10 loka 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Oonami Aloittelija

  Mietin että onkohan täällä muita jotka ovat tulleet raskaaksi suunnitellusti heti suhteen alussa?

  Me oltiin miehen kanssa tapailtu parisen kuukautta ennen kun tein positiivisen raskaustestin. Oltiin jo alussa puhuttu lapsista ja perheen perustamisesta ja se tuntui oikealta, joten jätettiin ehkäisy pois :) Luultiin kyllä että menisi kauemmin, mutta jo toisesta kierrosta tärppäsi. Nyt odotellaan vauvaa saapuvaksi 29.4. :) ei olla kerrottu vielä juuri kenelekkään, vähän ehkä pelottaa mitä muut ajattelevat, mutta eiköhän kaikki ihan yhtä innoissaan ole kun mekin :) ensimmäinen ultra 16.10, sen jälkeen varmaan kerrotaan :)

  Mites onko muita? :)
 2. Sohvi87 Aloittelija

  Ei ihan niin lyhyen jälkeen mutta 9-10kk kohdalla aloitettiin yrittämään ja sit kolmannesta kierrosta nappasi :). Tuntuu kyllä oikealta silti.
 3. Ketterä Peruskäyttäjä Kesämammat 2018 Lokakuun äidit 2019

  Me ollaan ehditty olla 6kk yhdessä, ajatus siitä että meitä olisi 3 hääpäivän näyttää toteutuvan. Toivottavasti :)
  Kun tuntuu oikealta ja hyvältä, miksi sitten odottaa? Kerran täällä eletään.
 4. Yyni Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Me olimme olleet mieheni kanssa yhdessä 6 viikkoa, kun tulin raskaaksi pillereistä huolimatta. Minä olin 19, mies 26. Suhde tuntui niin oikealta ja että olimme löytäneet molemmat sen oikean niin päätimme pitää lapsen. Nyt 15 vuotta myöhemmin olemme olleet onnellisesti naimisissa 11 vuotta ja kahdeksas lapsi on tulossa :happy:
  • Tykkää Tykkää x 5
 5. MaLinn Tuttu foorumilla Kesämammat 2018 Toukomammat 2016

  Meille perheen perustaminen ja yhteinen tulevaisuus oli alusta asti selvää. Jätin ehkäisyn pois viikon seurustelun jälkeen ja 4vkoa myöhemmin odotin esikoistamme. Nyt on yhteistä eloa takana 8 vuotta ja viides lapsi tulossa.


  Muoks. Ja siis meidänkin höpsö ajatus, että meitä olisi 3 ekana yhteisenä jouluna toteutui. ♡
  • Tykkää Tykkää x 4
  Last edited: 13 marras 2017
 6. l. Aloittelija

  Oltiin 6kk seurusteltu kunnes tuli positiivinen raskaustesti. Raskaus päättyi kuitenkin keskenmenoon. :sad001 Koin toisenkin keskenmenon. Tämä kierto oli nyt kuitenkin täysin erilainen ja tunnistin ovulaation. Nyt ollaan 1,5v oltu yhdessä ja juuri plussasin. Toivotaan, että pysyy nyt mukana loppuun asti.
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Tyyppä Rakastunut foorumiin Elomammat 2018

  Meille oli seurustelun alusta asti selvää, että halutaan yhteinen perhe. 5 kk:n seurustelun jälkeen jätettiin ehkäisy ja kolmannessa kierrossa onnisti. Esikoinen syntyi ennen kuin oltiin oltu yhdessä 1,5 vuotta. Toinen siitä reilua vuotta myöhemmin. Nyt ollaan oltu yhdessä lähes 8 vuotta ja odotetaan kolmatta.
  • Tykkää Tykkää x 2
 8. Terhie Tuttu foorumilla Syysmammat 2018

  Meillä 13 vuotta :joyful: :Heartred
 9. Sanko- Aloittelija

  Meillä kerettiin olla noin vähän yli kk yhdessä ennen kuin asiasta päätettiin.. Vaikka oltiin "vasta" tavattu niin molemmat oltiin sitä mieltä että tuntuu kuin oltais oltu koko elämä yhdessä. No ehkäisy jätettiin pois jo silläkin tiedolla että en varmasti tule heti raskaaksi ja siinä menikin se noin 7kk ennen kuin tärppäsi.
 10. Kyfi2299540 Peruskäyttäjä

  5v oltu yhdessä ja nyt yritetty 1v lasta ja ei tulosta näy. Positiivisia ja negatiivisiä raskauatestejä tehnyt. 10 testiä tehnyt. 6 negatiivistä ja 4 positiivistä. Verikoe näytti negatiivistä. Ei musta tule äiti
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 11. Zeni Moderaattori Staff Member Tammimammat 2017 Kesäkuun äidit 2019

  Alettiin seurustella äitienpäivänä ja juhannuksena näytti testi positiivista. Raskaus ei tosin ollut suunniteltu. Tuosta äitienpäivästä tulee 9 vuotta toukokuussa. Lapsia on nyt viisi, on ehditty avioon ja talo ostaa :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 12. Serpentiini Peruskäyttäjä

  Me oltiin seurusteltu 3kk, kun tein positiivisen raskaustestin.. Ensimmäisenä vuosipäivänä oltiin naimisissa ja pienen pojan vanhempia. Nyt tulossa kuudes lapsi. :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 13. tiitiainen94 Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Mä en, mutta kaveri tuli raskaaksi 2kk seurustelun jälkeen. Edelleen 4vuotta myöhemmin ovat yhdessä, ilmeisen onnellisesti. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Karz Tuttu foorumilla Huhtimammat 2018 Syysmammat 2016

  Me oltiin oltu yhdessä kolme kuukautta ennen raskaustestin plussaa. Nyt taivalta takana kohta 2,5 vuotta ja toinen muksu syntyy huhtikuussa.
  • Tykkää Tykkää x 2
 15. sisita Peruskäyttäjä

  Me ehdittiin seurustella 4kk ennen plussaa ja ihan suunnitellusti. Kuviteltiin, että aikaa saattaa hyvinkin mennä vuosi, mutta tärppäsi toisesta kierrosta pillereiden pois jättämisestä, nyt rv 9+4.

  Jo aivan ensimmäisestä päivästä asti oli selvää, että lapsia halutaan. Itsellä entisestä liitosta 6v ja 8v lapset ja olin päättänyt lapsiluvun olevan täynnä, mutta jotenkin asiat napsahtivat kohdalleen ja mieli muuttui yhdessä hetkessä. Oltiin pari vuotta jo tunnettu, eli toisen kyllä tunsi jo hyvin.
  • Tykkää Tykkää x 2
 16. Papuska Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018 Helmikuunmammat 2016

  2kk yhdessäolon alkamisesta muutettiin yhteen ja samalla puhuttiin, että kunhan tavarat löytää paikkansa jätetään ehkäisy pois. Siitä meni vain pieni hetki ja tajusin, että menkathan olivatkin jo jääneet pois. Meidän esikoinen syntyi siis kun oltiin oltu yhdessä 10kk.

  Nyt meille tulee kohta 3 vuotta yhdessäoloa täyteen. Arkea ilostuttaa 2-vuotias taapero ja odotamme nyt toista lasta. En voisi olla onnellisempi kuin näiden tyyppien kanssa. Päivääkään en vaihtaisi pois. ❤️
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. LaraS Rakastunut foorumiin

  Ehkäisyä ei taidettu käyttää ku eka kerralla. Sitten jäi pois sovitusti ja lapsi oli tervetullut. Nyt, 2,5v ekatreffeistä myöhemmin on vasta esikko ilmoittanut tulostaan. Parempi myöhään kuin ei silloinkaan :joyful:
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. m-inski Ihastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Meillä oli 3kk seurustelua kun poika ilmotti tulostaan pillereiden läpi. :) mulla oli esikoinen sillon 1,5v eli lapsi oli jo arjessa mukana mutta ei ihan suunniteltu näin nopiaan yhteistä lasta.

  Nyt tämä meidän eka yhteinen täyttää 6v ja hänelle tulossa pikkuveli nr.2 eli meidän perhe on kohta 4 lapsinen joista 3 yhteistä ja 1 mun yksinäni = arjessa kaikki on yhteisiä. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 19. Ruusunen29 Tuttu foorumilla

  Ei nyt ihan suunniteltu mutta haluttu kyllä. Plussa 2kk seurustelun jälkeen. :) :Heartred

  Miehen kanssa nyt vähän yli 6kk ja kihloissa. Entisestä suhteesta minulla kolme lasta ja neljäs siis ensimmäinen yhteinen.
  Olemme tunteneet ennen seurustelua hyvän aikaa ja tapailleet ystävämerkeissä usein.
  Juuri muutettu uuteen isompaan asuntoon niin että mahtuu koko perhe. Niin se elämä ja rakkaus yllätti! :)
  • Tykkää Tykkää x 1
  Last edited: 24 heinä 2018
 20. Sehri Tuttu foorumilla Elomammat 2017

  Me kerkesimme seurustelemaan 3kk kun rupesimme "yrittämään" vauvaa. Heti tärppäsi, kerkesimme kihloihin kolme päivää ennen plussa testiä. Vauva on nyt 10kk ja kerkeää täyttämään vuoden muutama päivä ennen kuin meillä tulee kaksi vuotta yhdessä täyteen. Ensi kesänä onkin sitten häät.
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu