Raskaaksi 2014--ryhmässä plussanneet

Keskustelun 'Raskausklubit' aloitti DarkMimosa, 8 tammi 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Ihana kuulla pitkästä aikaa sinusta Gatusa! :Heartred Olen aina välillä miettinyt, mitä sinulle kuuluu. Toivottavasti myös esikoiselle kuuluu hyvää. :shy:

  Me yritetään täällä selvitä miehen toisista syöpähoidoista. Toisesta vauvasta ei voi kuin haaveilla, mutta foorumilta en taida lähteä kulumallakaan. :D
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 2. loora84 Naimisissa foorumin kanssa Marrasmammat 2017 Toukokuunmammat 2015

  Ihanaa kuulla susta Gatusa :Heartred
 3. elaffy Ei muuta elämää Syysmammat 2017 Kesäkuunmammat 2015

  Mitenkäs kevät on lähtenyt uusien vauvojen ja isompien lasten kanssa käyntiin? :)

  Meillä jatkuu sairauksien selvittelyt ja ne ovat vähän kuormittaneet arkea, mutta muuten elämä jatkaa rullaamista. Nuorimmalla ihottuma vain jatkuu - jatkunut nyt yli 3kk. Mitään allergiaa ei taustalla näyttäisi olevan, vaan on ilmeisesti kroonista nokkosihottumaa. Dermografismina hoidetaan tällä hetkellä jatkuvilla antihistamiineilla. Muuten tyttö on kasvanut ja kehittynyt hyvin. Liikkeelle lähtö vielä antaa odotuttaa itseään, mutta ehtiihän tuo vielä. Nyt ikää 7,5kk. Sormiruokailee näppärästi ja on perustyytyväinen vauva.

  Eniten arkea on kuormittanut tuon A kaksosen reuma, joka ei ole ollut hoitotasapainossa. Vastetta lääkityksestä ei ole tuntunut olevan, mutta aiheuttaa paljon sivuvaikutuksia. :sad001 Lääkärin kanssa pohditaan ensi viikolla, että miten jatketaan. Vammaistuen kela onneksi myönsi vuodeksi. Oman lapsen jatkuvaa kipuilua on raskasta seurata, vaikka mitään henkeä uhkaavaa hänellä ei olekaan. :sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 4. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Voimia elaffy! Varmasti raskasta kun lapset sairastaa. :sad001 Toivottavasti pienen ihottuma helpottaa ja reuma saadaan hoitotasapainoon pian. Eiköhän sieltä kohta lähdetä liikkeelle. Muistelisin että oma poikanikin lähti vähän hitaasti liikkeelle, mutta sitten kun lähti lähtikin tosi nopeasti kävelemään. :)

  Meillä on syöpähoidot ohi ja nyt sitten seurataan ja toivutaan. No avanteenpoisto leikkaus on vielä tulossa, mutta muuten elämä voisi alkaa voittaa. Poika sai hiljattain polkupyörän ja sen kanssa ajamista opetellaan. :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 5. loora84 Naimisissa foorumin kanssa Marrasmammat 2017 Toukokuunmammat 2015

  Elaffy. Toivottavasti reumalääkitys saatais kuntoon ja löydettäis tasapaino.
  Inhottavaa toi pikkusen ihottuma mut toivottavasti sekin helpottais pian. Tsemppiä sinne kovasti :Heartred

  Vargynja. Kiva kuulla että siellä on hoidot takana päin ja toivottavasti myös pysyy ja pääsisitte toipumaan.. :Heartred
  Pyöräily on kivaa puuhaa.. :)

  Meillä esikoinen täytti tässä kuussa 5- v ja keskimmäinen täyttää ens kuussa 3- v. Pidetään seuraavana sunnuntaina heille yhteis sukulais synttärit kun en viitti kutsua kuukauden sisään kahta kertaa samoja ihmisiä ja vaikee saada muuten onnistumaan. :)
  Esikoinen käy kerhossa 2 kertaa viikossa ja tykkää kovasti käydä siellä.
  Keskimmäinen on täällä hetkellä kova uhmaamaan.. No onneks nää on vaan vaiheita.. :)

  Kuopus tulee ens viikolla 6 kk. On kova höpöttämään ja hekottamaan :D
  Mahallaan liikkuu sivuttain ja peruuttamalla. Selällään ponkii myös erisuuntiin et kova halu olis päästä leikkeihin mukaan :)
 6. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Mitäs teidän kesään kuuluu? Onko kesälomaa tai suunnitelmia? Meillä alkaa elämä olla siinä mielessä taas valoisammalla puolella että mieheltä on nyt avannekin poistettu. Kaikki syöpäjutut on siis ohi ja ohjelmassa on toipumista ja vähän kesästä nauttimista. :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 7. elaffy Ei muuta elämää Syysmammat 2017 Kesäkuunmammat 2015

  Olipa teillä ihania uutisia! :)

  Meillä mies on ollut kesäkuun kotona ja on vietetty paljon aikaa vain perheen kanssa. Pieniä arjen iloja, metsäretkiä, leikkipuistoa, jätskillä käyntiä.. :) Heinäkuussa lähdetään vielä viikoksi monikkoperheiden tuetulle kylpylälomalle. Sitä odotetaan jo innolla!

  Isommilla alkaa päiväkoti 20h/vko elokuun alusta ja minulla alkaa ihan uudenlainen arki, kun kolmena päivänä viikossa on vain yksi lapsi kotona. Tytöt täyttyivät toukokuussa 3v. :) A kaksosella vaihtui reumalääkitys biologisiin lääkkeisiin ja niistä on tuntunut olevan lopultakin jotain apua! Ilman kipulääkitystä ei vielä pärjätä, mutta suunta on parempaan päin. B puolisko sai eilen terveen paperit synnynnäisestä sydämen läppäviasta. On korjaantunut itsestään. Yksi huolenaihe aina vähemmän.

  [IMG]
  Nuorin täyttää ihan kohta 10kk ja harjoittelee yötä päivä koko ajan pystyyn nousemista. Tärkeä taito toki, mutta klo2 yöllä alkavat 3h kestävät treenit eivät enää mitenkään naurata.. :rolleyes:
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Oi, ihana että reumaan löytyi vihdoin apua elaffy! Toivottavasti auttaa pian niin hyvin ettei tarvita enää kipulääkkeitä. Ihana kuulla myös että toisen läppävika on parantunut. Onpa ihania kuulumisia! :Heartred Jospa kuopus kohta oppisi seisomaan, kun niin ahkerasti harjoittelee ja malttaa sitten taas nukkua. :D
 9. loora84 Naimisissa foorumin kanssa Marrasmammat 2017 Toukokuunmammat 2015

  Olipa kiva kuulla teidän hyviä kuulumisia Vargynja ja Elaffy :)

  Meillä toi 8 kk treenaa öisin konttaamista et surkeita öitä myös täällä mut ehkä se tästä taas.. :)
  Esikoisen ja keskimmäisen kanssa on tänä kesänä ollu tosi kiva tehdä kaikkea kun tuntuu et homma jotenkin luistaa paremmin ollaan sit mökillä tai missä vaan. Kai se on sit se et noilla menee leikit niin hyvin yhteen et kun keskimmäinenkin on jo kolme.. Tuntu et viime vuonna ne vielä tappeli keskenään hirveesti ja sai olla huutamassa vähän väliä mut nyt ei tarvi puuttua oikein lainkaan niiden puuhiin. :)

  Me ollaan melkein pelkästään mökkeilty saaressa ja nyt huomenna mennään järvi mökille. :)
 10. Bluerose Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Hei kaikki ihanat,mitä kuuluu?
 11. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Täällä poika on aloittanut elokuussa päiväkodissa (aiemmin oli perhepäivähoitajalla) ja tykkää hirmuisesti käydä siellä. :) Itse olen aloittanut vastikään psykoterapian. Oli sen verran raskas viimeiset kolme vuotta ja lapsuudestakin iski traumoja mieleen niin on vähän käsiteltävää... Mitä sinulle kuuluu Bluerose? Ja muut?
 12. elaffy Ei muuta elämää Syysmammat 2017 Kesäkuunmammat 2015

  Meillä syksy on alkanut synkissä merkeissä. Heinäkuun lopulla todettiin A-tytön lonkkien tilan huonontuneen entisestään, eikä kesän käytössä olleella reumalääkkeellä ole ollut mitään vastetta. Annos tuplattiin ja annettiin vielä kuukausi sille aikaa, mutta koska tilanne oli edelleen todella paha, lonkat punktoitiin syyskuussa ja lääkitys vaihdettiin sairaalassa infuusiossa annettavaan versioon. Nyt käydään neljän viikon välein sitten tiputuksessa. Lapsi on älyttömän kipeä ollut koko ajan ja arki on ollut todella raskasta sen takia. Sairaalakäyntejä on ollut melkein joka viikko. Eletään vielä täysin usvassa, että mitä tulee tapahtumaan. Nykyisen lääkkeen vasteen pitäisi näkyä kuukauden tai parin sisään ja ihan valtavasti toivotaan, että tämä nyt olisi sitten se, joka tämän tautihirviön kukistaa! Haluaisin takaisin sen oman tutun lapseni.. :'(

  Isommat aloittivat elokuussa 20h/vko päiväkodissa ja se on sujunut todella hyvin. :) Etenkin B tyttö on tuntunut ihan kasvavan silmissä, kun on tullut paljon uusia taitoja päikyn myötä ja se on tehnyt hänelle todella hyvää. Minulle myös, kun muuttamana päivänä on arki ollut vähän kevyempää joka viikko ja saatu olla nuorimman kanssa kaksin. En ole koskaan ennen ollutkaan vain yhden lapsen kanssa päiviä. :D

  Nuorin täytti kuukausi sitten vuoden ja on kyllä edelleen meidän päivien ilo ja valo. ♡ Ei tuollaista lasta ole olemassakaan.. :) Tyttö on niin kovin kiltti ja toimelias. Melkoinen tättähäärä kyllä, mutta varsin tasapainoinen pakkaus tässä muuten niin hullussa perheessä. Tyttö lähti viikkoa ennen 1v synttäreitä kävelemään, joten vauhtia on riittänyt.. :) Ovat mahtava tyttötrio! Tai ehkä enemmän yksi duo ja yksi soolo, kun isommat ovat niin vahva tiimi keskenään, mutta tarkkana nuorin seuraa isompien perässä kaikkea ja yrittää niin kovasti kuulua joukkoon.
 13. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Voi kurja elaffy kun reuma on noin pahentunut. :sad001 Toivottavasti uusi lääke vihdoin auttaisi. Hienoa että päiväkodin aloitus sujui hyvin. Pieni arjen helpotus ja toisaalta isommille päiväkodin tuoma vaihtelu ja kaverit on varmasti teille hyvästä. :) Meidän poikakin tuntuu kehittyvän ihan kohisten päiväkodin myötä. Omatoimisuutta ja rohkeutta on myös tullut lisää. Uskaltaa ihan eri tavalla esim. kiipeillä kun siihen rohkaistaan eikä joka asiasta varoitella, kuten edellinen hoitaja tuntui turhan paljon tekevän.
 14. Gatusa Addikti

  Heis, mitä kuuluu?
 15. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Hei Gatusa! Mukavaa että käyt välillä tervehtimässä. :) Mitä sinulle kuuluu?

  Me aletaan palailla arkeen joululoman jälkeen. Tai siis lapsi palaa päiväkotiin. Mies on toipinut syöpäjutuista fyysisesti (kunto korkeintaan on huono), psyyke taas... No, hän voi minua huonommin enkä minäkään terve sen puolesta ole. Aloitin syksyllä terapian. Lapsi kasvaa ja kehittyy ihan kohisten. Hän opettelee valtavalla innolla lukemaan ja kirjoittamaan. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. elaffy Ei muuta elämää Syysmammat 2017 Kesäkuunmammat 2015

  Meillä on tätä samaa sairaalaroskaa edelleen. Parin viikon välein ollaan jossain toimenpiteessä ja juuri, kun lääkäri päätti, että tilanne on lähtenyt pikkuhiljaa parempaan päin, on lapsi alkanut kipuilla vain entistä enemmän ja uutta tutkimusta edellisten perään taas tulossa. Ehkä tämäkin joskus loppuu. Joku viisas joskus sanoi, että jos kuljet helvetissä, jatka kulkemista. Se on ollut jo aika pitkään ohjenuorani. Kun tarpeeksi kulkee, näkyy se kuuluisa valokin varmasti tunnelin päästä.
 17. Tiarella Tuttu foorumilla

  Moikka! Hyvää kuuluu. Esikoinen helmikuussa täyttää 4v ja kuopus täyttää toukokuussa 2v. Tässä haaveilen kolmatta tulevaksi 2020. Laihdutusprojekti menossa ja hyvin lähtenyt liikkeelle
 18. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Voimia elaffy! :Heartred Varmasti todella raskasta seurata kun lapsi kärsii. :sad001 Toivottavasti pian löytyy toimiva hoito. Kyllä se valo siellä on. Oman helvettini loppusuoralta jo näen sen. Tosin en tiedä kuinka pitkät nämä portaat täältä ylös on.
 19. Gatusa Addikti

  Voimia vargynja ja elaffy. Täällä sitä samaa mitä aina, yritän saada asiakkaita jotta elintaso pysyy kohtalaisena kun ukon tulot on heikot. Yhtä sirkusta täällä viime aikoina.
 20. loora84 Naimisissa foorumin kanssa Marrasmammat 2017 Toukokuunmammat 2015

  Olipa kiva kuulla pitkästä aikaa Gatusasta :)

  Elaffy. Ikävä kuulla että ette oo vieläkään saanu vastetta reumaan. Tsemppiä ja voimia kovasti teille ja toivottavasti pian löytyis apu kipuihin :Heartred

  Vargynja. Hieno juttu että syöpä on selätetty ja toivottavasti henkinenkin puoli kohenis. Sinnekin jaksamista ja tsemppiä :)


  Tiarelle plussa tuulia ja tsemppiä laihdutus projektiin.:)

  Mä palasin nyt tammikuussa töihin tekemään kolmea päivää viikossa . Todella kiireistä on mut muuten kuuluu hyvää :)
  Esikoiselle pitäis hakea eskari paikkaa syksyksi. Täyttää huhtikuussa 6.v
  Keskimmäinen aloitti nyt tammikuussa kerhossa samassa missä esikoinenkin on. Kovasti on tykännyt. Täyttää toukokuussa 4.v
  Kuopus on nyt 1v 3 kk . Aivan mahdoton kiipeilijä ja touhottaja. :) ainoo riesa mikä on niin luomirakkula ei meinaa lähteä et maaliskuussa taas lääkäri ja todennäköisesti laittaa lähetteen polille.

Jaa tämä sivu