Pettämisen paljastuminen

Keskustelun 'Ero ja muut ongelmat kumppanin kanssa' aloitti Vargynja, 14 kesä 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Kuinka saitte kumppanin pettämisestä kiinni? Ja yrittikö hän kieltää vai myönsikö tekonsa?
 2. Heitsu1996 Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019

  Sain mieheni pettämisen kiinni siitä kun deittisovelluksia oli asennettu puhelimeen ja whatsappissa tuli tuntemattomilta naisilta viestejä plus oli fb mitä ei ollut näyttänyt minulle fb täynnä naisia.Hän kielisi asian monta kertaa ja keksi tekosyitä aina syyt tässä:Haluaa tehdä mustasukkaiseksi, vihainen tai on päivittänyt puhelimen ja päivytyksen mukana tullut.Mieheni on monta kertaa asentanut ja fb jäännyt kiinni keskusteluissa muiden naisten kanssa.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 3. Heitsu1996 Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019

  Minun mieheni pettämis historia on sellainen että naisia on ollut vähän liikaakin ja minä aina antanut anteeksi.Muutin samalle kaupunkiin mieheni kanssa ja asuimme yhdessä silloisessa kaupungissa oli ainakin 1nainen ketä hän tapaili ja laittoi viestiä myös rakastui häneen.Tämä peli päättyi kun sain tiedon asiasta ja nainen jätti minun pyynnöstäni mieheni rauhaan.Muutimme pääkaupunki seudulle täällä naisia on ollut aika reilusti.Mieheni on sopinut naisten kanssa tapaamisia mihin joskus on mennyt ja joskus sopinut mutta ei ole mennyt. Enemmän kirjoittellut heidän kanssaan.Yksi nainen tiettävästi oli jopa raskaana mutta täyttä varmuutta ei ole kyseinen nainen vai oli kertonut että kuukautisia ei ole tullut, aamulla pahoinvointia ja turvotusta.Viestit mitä mieheni deittisoveluksessa ja fb on kirjoittanut on ollut laajaa kirjoa on minä rakastan sinua viestejä plus ihan normaaleja arkipäivän viestejä.Puhutaan monista naisista ja on seksi ehdotuksia mieheni puolelta ollut.Mieheni on vähäksi aikaa välillä lopettanut tämän touhun ja taas sama ralli uudestaan,uudestaan alkaa ja minun pyynnöstäni naiset jättäneet rauhaan mieheni mutta aina sama homma jonkunajan päästä alkaa kaiken lisäksi riitelyä tuottaa tämä kun hänelle kerron että miksi tinderi ja miksi tälläinen salainen fb hän sanoo että olen vajaa.Kaiken lisäksi olemme yrittäneet vauvaa 4v8kk ja taustalla yksi kohtukuolema myös hoidotkin pian alkavat(IVF)
 4. Emir Rakastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Heitsu1996 nyt miettisin tarkkaan, että minkälaisen miehen kanssa sitä lasta ollaan hommaamassa. Kuulostaa siltä, että miehesi ei tapojaan paranna jos jatkuvasti jää kiinni pettämisestä. Ei se auta jos pyydät vieraita naisia jättämään miehesi rauhaan, jos mies itse ei muuta tapojaan, naisia tulee aina uusia.
  Sitten kun vauva tulee taloon, niin luulen ettei se ainakaan paranna tilannetta kun tulee väkisinkin väsymystä, oman ajan puutetta ym. suhdetta kuormittavia asioita.
  Olet vielä nuori ja ehdit löytämään kunnollisen miehen tulevien lastesi isäksi.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 16
  Last edited: 6 elo 2018
 5. Heitsu1996 Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019

  On tässä ollut onneksi vuosia taukoja tästä kaikesta pettämisestä.Kuulema vihatunteiden takia tekee niin, lapsen kaipuun ja haluaa antaa toivoa pitkään sinkkuna oleville naisille vaikka hänellä kuulema ei ole minkäänlaista sidettä/tunteita heitä kohtaan.Ollaan mietitty että mentäisiin terapiaan puhumaan tästä tilanteesta ja hän ainakin sanoo että olen hänen eka ja tulen olemaan.Hän myös on suunnittelut muitakin tulevaisuuden suunnitelmia minun kanssa esim:Hänen kotimaahan muuttoa minun kanssa ja minuthan on aukaistu niin loppuelämän olisin sinkku ilman lapsia.
 6. Ruusunen29 Tuttu foorumilla

  Heitsu1996 hakeutuisin parisuhde/seksuaaliterapeutille puhumaan asiasta kun asia ilmenee noin monimuotoisesti. Ajattelisin että kyse ei ole kuitenkaan avoimesta parisuhteesta? Enkä usko että miehesi hyväksyisi sinun tekevän samoin minkään asian varjolla. Tiedostamaton seksi-addiktio, puutteellinen tunteiden/elämänhallinta, menneisyys, sitoutumiskammo.. monia on syitä miksi ihminen toimii miten toimii. Joka tapauksessa parisuhde tarvitsee kaksi toisiinsa sitoutunutta ihmistä terveellä tavalla. Perustukset niin sanotusti kuntoon ja avun kanssa työstäminen.. Joskus sen tasapainon löytää vain itsekseen tai toisen kumppanin kanssa.

  Omasta kokemuksesta ei auttanut terapia eikä lupaukset entisen avioliiton pelastamiseksi. Mies ei ollut yhtä sitoutunut muutokseen kuin minä hänen tukemiseen. Syitä pettämiseen oli useita: kokemus/jännitys, addiktio, lapsuus.. Kuulin tyttäreni kummitätiltä hänen pettäneen minua. Vuosien varrella useita tuttavuuksia ja näkyi monimuotoisemmin (puhelin, netti/chatti ym). Se sairastutti lopulta itsenikin ja kysyin itseltäni: Haluanko elää jatkuvassa epävarmuudessa omasta asemastani hänen elämässään? Olla rikkinäinen?
  Havahduin löytämällä itseni jatkuvasti tuijottamasta hänen puhelintaan, postia ja irrottelemassa pöydän alle teipattuja pornovideoita. Itkien laskukasan kanssa yöllä rahanpuutetta elämiseen ja lapsille (mies tuhlasi addiktoituneena). En uskonut sen voivan mennä niin pitkälle tai että jaksaisin. Terapiaa oli yksilönä ja yhdessä lähemmäs kaksi vuotta ylä-ja alamäkineen.
  Lopulta päätin olla terveesti itsekäs ja etsin lasten kanssa uuden kodin sekä alun. Sydän oli luovuttanut jo hitaasti ennen kuin pää tiesi rakkaudesta.
  Se kannatti kun kaikki nykyään voidaan paremmin ja tasapainoisemmin. Rinnalla kulkee uusi mies joka arvostaa ja perheenlisäystäkin tulossa. Rakkaus asuu minussa jälleen vahvana :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 7. Heitsu1996 Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019

  Ollaan just menossa terapiaan tämän epävarmuuden ja ongelman takia :)
 8. Ruusunen29 Tuttu foorumilla

  Hienoa, että olette hakeneet apua asiaan. Tsemppiä matkaan! :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Kimalle Tuttu foorumilla Toukokuun äidit 2019

  Mitä ihmettä tarkoittaa että sinut on aukaistu ja olisit loppuelämän ilman lapsia?
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 10. Hena82 Naimisissa foorumin kanssa Maalismammat 2018

  Tämä liittynee Heitsun uskontoon.
 11. Heitsu1996 Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019

  Miten Hena sanoi niin uskontoon liittyy.Tällä hetkellä kaikki hyvin onneksi :)
 12. Kimalle Tuttu foorumilla Toukokuun äidit 2019

  R
  Toivottavasti :Heartred Tuo kertomuksesi säikäytti. Lapsella ei voi miestä eikä suhdetta korjata.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
  Last edited: 2 loka 2018
 13. omppu15 Rakastunut foorumiin Toukomammat 2018

  Mä toivotan Heitsu sulle kaikkea hyvää :) toivottavasti miehesi ymmärtäis lopettaa ylimääräiset hummailut. Ja myös oppisi kunnioittamaan sinua naisena.
 14. Heitsu1996 Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019

  Ei meillä pitkään aikaan ollut mitään ongelmia ja ylimääräiset asiat selvitetty :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. Mashnu Addikti Elomammat 2018 Helmikuunmammat 2015

  Klassisesti jäi kiinni kun mies oli jättänyt puhelimen levälleen ja Messengerin auki paikkaan mistä kuljin ohi.
  Nyt on puolen vuoden harkinta-aika menossa.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 5
 16. Nurinkehrääjä Peruskäyttäjä

  Ensin huomasin nettikeskustelut. Ex-kumppanini ei aluksi varsinaisesti pettänyt muulla kuin seksiviesti-tasolla. Keräsi mm.Instagramissa, Irc-Galleriassa, Facebookissa naisia ympärilleen ja jutteli heidän kanssaan seksuaalispainotteisesti kuvien kera. Ynnä yritti sopia salaisia tapaamisia. Jäi kiinni kun jätti humalapäissään keskustelunsa auki tietokoneen näytölle. Ensin yritti kieltää mitään keskusteluja olleen, sitten pyysi anteeksi ja lupasi olla tekemättä enää niin. Annoin anteeksi...

  Seuraavaksi homma jatkui puheluina ja tekstiviesteinä. Jäi kiinni kun parina kertana satuin olemaan vieressä. Taas samat: kiellettiin mitään tapahtuneen, pyydettiin anteeksi plääpynplää…

  Eräänä päivänä yhteistä tietokonettamme käyttäessäni osoitekenttään tuli erään seksitreffisivun osoite. Ja sitä kautta mieheni profiili, jossa kertoi olevansa sinkku ja etsivänsä naista yms yms. Ja tämän sivun kautta löysin lisää treffisivustoja! Kaikissa miehen profiili ja kauhea haku päällä!

  Ja viimeinen niitti oli kun sain tietää miehen yöpyneen erään naisen luona ja jakaneen telttansa toisen kanssa eräillä festareilla...
  Tämän paljastuksen jälkeen yritti vielä kieltää, suuttua, pyydellä anteeksi, rukoille etten lähtisi, uhkailla itsetuhoisilla asioilla, mutta enää en antanut anteeksi.

  Luulen että on vielä paljonkin mitä en tiedä ja jos totta puhutaan niin en haluakaan tietää! :yuck:

  Miten tyhmä voi ihminen olla, kun antaa näin paljon paskaa anteeksi? Luulin kai että kyllä se toinen siitä vielä muuttuu...
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 17. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Nurinkehrääjä, ei se ole tyhmyyttä että yrittää antaa anteeksi ja uskoa toisen muutokseen. Minua ei ole petetty (tietääkseni), mutta olin aiemmin väkivaltaisessa suhteessa, ja minäkin yritin aina uskoa parempaan. Hyvä kuitenkin, että lopulta päätit lähteä ko. ihmisen luota. Ansaitset parempaa. :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. Towanda Ihastunut foorumiin

  Hieno mies, onneksi pääsit siitä eroon. Nyt sulla taitaa olla asiat tosi paljon paremmin. :3some
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 19. Nurinkehrääjä Peruskäyttäjä

  Nykyään on todellakin asiat paremmin. Vaikkakin pienet vainoharhat uudenkin puoliskon uskollisuudesta vaivaa varmaan lopunelämää :confused:
 20. Towanda Ihastunut foorumiin

  Kyllä se luottamus siitä vahvistuu ajan myötä, kun toinen näyttää olevansa sen arvoinen.

  T: toinen petetyksi tullut

Jaa tämä sivu