Parhaimmat talvikengät taaperolle

Keskustelun 'Elämää vauvavuoden jälkeen' aloitti Sohwia, 25 syys 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. elaffy Ei muuta elämää Syysmammat 2017 Kesäkuunmammat 2015

  Lupaavat, että hylkivät vettä eli ilmeisesti eivät ole kuitenkaan vedenpitävät?
 2. Twisted Ihastunut foorumiin

  No meillä on aina uudet pitänyt. Esim toissatalvena kun satoi vettä lähes koko talven, niin lapsen sukat oli aina kuivat. Viime keväänä yksivuotiaani piti kuomia pitkälle kevääseen ja pomppi niillä jokaisen lätäkön, jalat kuivina. Mutta seuraavana talvena tai jos menee käyttäjältä seuraavalla niin saattaa alkaa jo pitävyys häviää. :) ainakin meillä.
 3. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Okei, hyvä tietää. Huomasin myös, että nyt olisi jotain uusia Kuomia, joissa olisi parempi vedenpitävyys. Tai siis eri malli, joka on tarkoitettu märempiin keleihin.

  Meillä oli viime talvena taaperolla Superfitin goretex-kengät, joihin olin kyllä ihan tyytyväinen. Esikoisella oli ne Vikingin thermosaappaat - ne oli ainakin isommalla lapsella ihan parhaat: helpot ja nopeat vetää jalkaan, kestivät vaikka vesilammikoissa kahlaamista ja olivat kuitenkin myös lämpimät pakkasillakin.
 4. Nuppunen Peruskäyttäjä Toukomammat 2016

  Minäkin ehdottomasti liputan Kuomien puolesta! Lämpimät, helpot laittaa jalkaan ja niillä on lapsen hyvä kävellä. Muitakin merkkejä joskus kokeiltu, mutta nää on kyllä parhaat. Ihan märällä loskakelillä käytetään vuorellisia vikingin saappaita villasukkien kanssa. Tärkeää on myös että pohjallisen saa irti, niin pystyy kokeilemaan lapsen jalkaa vasten että kengät on sopivan kokoiset.
 5. Bolle29 Tuttu foorumilla Syysmammat 2017

  Millaiset oli?
 6. Yölento Naimisissa foorumin kanssa Marrasmammat 2016

  Ei vielä ole tullut. Kyseessä on uutuustuote ja tein ennakkotilauksen. Raportoin kun saapuvat... Ja kun lapsi suostuu kokeilemaan niitä. Meillä on ollut ongelmana, että lapsi ei suostu ensin edes kokeilemaan uusia kenkiä/vaatteita. Jos pukee väkisin, ei suostu kävelemään niillä askeltakaan. Jos kengät on hyvät, niin kärsivällisellä houkuttelulla lopulta onnistuu. Kankeilta kenkiä on turha edes yrittää.
 7. Taikapilvi Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018

  Kokemusta löytyy vain yhden talven verran ja kenkinä toimi perinteiset Kuomat, oli jotenkin itsestäänselvä valinta, ku itekki on lapsuutensa Kuomissa touhunnut :grin

  Plussina ehdottomasti hinta-laatu-suhde, kotimaisuus, helppo pukea pienenkin lapsen itse, helppo saada villasukkakin mahtumaan, pitkä varsi
 8. winks Rakastunut foorumiin Huhtimammat 2016

  Toi pitkä varsi - ehdoton talvikengissä - tai siis niissä kengissä joita käyttää lumikasoissa. Meillä oli viikkarin perustalvikengät (joissa meidän lapsella paleli varpaat kun oli -10 astetta) ja aina oli housunlahkeet märät (vaikka haalarin kumilenkki oli joskus laitettu kengän alle...)

  Olen katsellut noita viikkareiden talvisaappaita, mutta hengittävätkö ne hyvin? Lämpimät ne ainakin vaikuttavat ja kuulemani perusteella ei palele -20 asteen pakkasessa.
 9. Yölento Naimisissa foorumin kanssa Marrasmammat 2016

  Pitkä varsi on toisaalta hyvä, mutta jos lapsella on hiukan paksu jalka, villasukat ja sisähousut niin eihän se jalka enää mahdu pitkävartiseen kenkään. Saappaissa meillä on juuri tämä pulma.

Jaa tämä sivu