Palautetta ja ideoita!

Keskustelun 'Ota yhteyttä ylläpitoon' aloitti Miramaria, 9 loka 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Rosalina Ei muuta elämää Elomammat 2018 Kesäkuunmammat 2015

  Just tulin kertomaan, että pitkästä aikaa vaihdoin swift keyboardin päälle ja sillä kirjoittelin ja sit havahduin, että täähän toimii! Loistavaa!! :D
  Gboard sen sijaan heittää usein n-kirjaimen välilyönnin tilalle jms pikkuvikaa.
 2. *Nappi* Tuttu foorumilla Helmikuunmammat 2015

  Hienoa että jollain toimii! Mutta siis mulla ei näytä olevan muita näppäimistöjä luurissa kuin tuo SwiftKey? Eli en osaa kyllä sanoa auttaisiko näppiksen vaihto omalla kohdalla. Mutta on kyllä kumma, kun kirjoittaminen toimii kaikkialla muualla paitsi täällä.
 3. Rosalina Ei muuta elämää Elomammat 2018 Kesäkuunmammat 2015

  Mulla tökki kirjoittaminen esim joitain blogeja kommentoidessa, mikä oli outoa. Mutta ei töki enää.

  Tää mun luuri on huawei, ja kirjoittaessa tohon puhelimen alalaitaan oikealle tulee lisänäppäin, josta voi vaihtaa näppiksen gboardiksi. Eiks sulla oo sitä gboardia? :wideyed: tai siis tässä luurissa se on oletusnäppäimistö, swift on pitäny ladata sovelluskaupasta.
 4. Plussapallero Ei muuta elämää Syyskuunmammat 2015

  Mulla saa vaihdettua aetusten kautta gboardiksi, mutta mitään oikoreittiä ei ole. Mutta nyt tosiaan mulla toimii swift myös (apuaaa, en halua sanoa sitä, varmasti heittää toimimasta). Oisko tullu swiftiin tai chromeen joku päivitys...
 5. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Hyvä että nyt ilmeisesti suurimmalla osalla toimii. Voi kurjuus kun sinulla ei toimi vieläkään *Nappi*. Ehkä voisit kokeilla jos puhelimen ja sovellusten päivittäminen auttaa, jos siellä olisi tyrkyllä päivitystä? Jos ei niin raportoin IT-tuelle että nyt toimii Huaweilla, mutta ei Sonylla ja toivon että asialle tehdään jotain.
 6. KIIAMARIA Ihastunut foorumiin Tammikuunmammat 2016 Joulumammat 2016

  Edit. Sovellus ei ollut päivittynyt. Löytyi nyt
  Last edited: 14 touko 2018
 7. Ihmeissään Vieras

  Pääseekö muut joilla luukku.com sähköposti tunnuksena kirjaantumaan sisään, täällä ei ole toiminut 2 päivään.
 8. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Ainakin yhden viestin olen saanut käyttäjältä jolla on luukun sähköposti eikä pääse kirjautumaan sisään. Tällä otannalla vain vielä vaikea sanoa onko yleinen vika vai sattumaa. Jos se yksi viesti ei ole sinulta laita minulle sähköpostia (paivi.jarvinen@sandviks.com) niin selvitän asiaa. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Marmoritar Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2016 Elokuunmammat 2014

  Mun mielestä tää alkaa menemään vähän jo yli,että jokaiseen uusien odottajien kuukausiketjuun käydään kirjoittelemassa valmiiksi joitain valmiita keskusteluita. Eikö ne nyt vois olla ihan niiden ihmisten päätettävissä mistä haluavat keskustella jotka siellä on? Onko tämäkin joku "ylempää" tuleva määräys? Ihan niin kuin yltiömäiseksi nousseet uudet keskusteluketjut milloin mistäkin aiheesta?
  Ihan jotenki menny pilalle tää touhu täällä..
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 10. Suski75 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2016

  Niin, yleensä ne, jotka haluavat odottajien julkisella puolella kertoa kotipaikkansa, parisuhteensa laadun, lasten määrän, jne, ovat sen jo esittelyissään tai kuukausiketjuissa kertoneet. Minulle noista erillisistä uteluketjuista tuli mieleen, että Vau on tekemässä juttuja käyttäjiensä tiedoista, ja ottaa tiedot mieluummin omissa ketjuissa kuin kahlaa läpi esittely- tai kuukausiketjuja. Tunnetusti kaikki julkisiin ketjuihin kirjoitetut tiedot ovat vapaata riistaa juttujen tekoon.

  Tai sitten kyseessä on jokin määrä-korvaa-laadun-tempaus.
 11. Pisaratar Admin Staff Member Administrator

  Moikka Marmoritar, ja kiitos kommentistasi! Meille on tullut toivomuksia siitä, että tulisi ylläpidon puolelta helppoja tapoja tutustua sekä toisiin foorumilaisiin että kanssaodottajiin – kysymykset odottajaryhmissä ja aktiiviset keskusteluketjut ovat osa tähän toiveeseen vastaamista. Samalla pyrimme tekemään foorumista helposti lähestyttävän myös uusille käyttäjille. Kaikkia emme tietenkään voi miellyttää, ja ikävää jos sinua tämä uudistunut meno harmittaa. Millaisia asioita sinä foorumilta toivoisit? Otamme mielellämme ideoita vastaan!

  Mihinkään aloittamiimme ketjuihin vastaaminen ei tietenkään ole kenellekään pakollista – ketjut ovat ryhmissä herättelemään ajatuksia ja tarjoamaan helpon alun yhteiselle jutustelulle. Kannustamme edelleen täysillä siihen, että käyttäjämme luovat omia ketjuja ja keskustelevat juuri niistä asioista, jotka kulloinkin mielen päällä ovat – se tekee meidät tosi iloisiksi ja tarjoaa hyvän näkökulman siihen, mitä milloinkin on maailmassa meneillään :)

  Kiitos myös Suski75 ajatuksistasi! Nämä odottajaryhmien juttuketjut on luotu aivan puhtaasti käyttäjien omaa jutustelua varten – niihin kertyneitä tietoja ei käytetä mihinkään. Tavoitteena on luoda foorumista ja odottajaryhmistä paikka, johon aloittelijankin on helppo "päästä sisään", tutustua ja tulla mukaan keskusteluun.

  Yleisen höpinäpuolen juttuketjuista teemme artikkeleita, jotta myös artikkelipuolenmme lukijat hoksaisivat, että meillä on tarjolla mainio foorumi myös ajatusten vaihtamiselle.

  Foorumikeskustelijamme ovat meille todella arvokkaita, sillä aktiivinen foorumi on meidän kaikkien etu. Onko sinulla ideoita sen suhteen, miten toivoisit foorumin toimintaa jatkossa kehitettävän?


  Aurinkoista päivää :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Suski75 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2016

  Minä kaipailin aikanaan sellaista ketjua, josta olisi löytynyt tietoja vauvaperheille suunnatuista kampanjoista, laidasta laitaan. Babyboxistakin kuulin vasta kun lapsi oli jo 9 kk, eli siinä vaiheessa suurin osa tavaroista oli jo meille turhia.

  Tuntui, että lasketun ajan ryhmään näistä postattiin, kun joku jostain kuuli, mutta se oli vähän kuin jokainen lasketun ajan ryhmä olisi keksinyt pyörän uudestaan, kun näille ei ollut mitään keskitettyä paikkaa.

  Samoin lasketun ajan ryhmässä ilmoiteltiin välillä aina siitä, että sinä ja sinä päivänä Lidliin tulee vartalotyynyjä tai kuravaatteita, jne. Noista en muuten olisi tiennyt ollenkaan, ja aivan varmasti osa meni ohi, kun ei niistä kukaan postannut.

  Samoin hyödyllisiä olisivat ketjut, joista voisi lukea vaikka vinkkejä lapsille suunnatuista tapahtumista tai konserteista, jo siis hyvissä ajoin, eikä vasta pari päivää ennen itse tapahtumaa, kun siinä vaiheessa omat suunnitelmat on yleensä jo hakattu kiveen.

  Ja siis näillä vinkeillä tarkoitan sellaisia vinkkejä, jotka toinen äiti käytännössä on hyväksi havainnut, ei siis mitään maksettuja mainoksia vaikkapa merkkivaatteista, jotka ylittävät normiperheen budjetin.
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Pisaratar Admin Staff Member Administrator


  Hei Suski75, iso kiitos näistä! Erittäin hyviä ajatuksia kaikki – minäpä laittelen näitä ketjuja pystyyn ihan saman tien! Jos tulee lisää vastaavia ajatuksia, niin ilman muuta vinkkaile jatkossakin :) Tavoitteena olisi tehdä tästä foorumista juurikin hyödyllinen ja hauska kohtaamisen paikka äideille. Samalla välittyisi juuri kuvailemaasi "hiljaista tietoa" :)
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu