Oulun seudulta äitejä?

Keskustelun 'Äitien kohtauspaikka' aloitti Kyfi5267540, 2 tammi 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Kyfi5267540 Uusi käyttäjä

  Moikka,
  Olisko täällä muita (nuoria) äitejä oulusta? Olis kiva jos löytys uusia tuttavuuksia täältä,hirveesti ei ole äitikavereita Itselläni on 4kk ikäinen poika.
 2. Kyfi0320640 Uusi käyttäjä

  Moi, täällä olis yksi samaa miettivä 1,5 kk ikäisen tytön äiti. En kyllä tiedä lukeudunko enää kategoriaan nuori, ikää on jo 29..
 3. Kyfi5267540 Uusi käyttäjä

  Heh,noh jos tuntee itsensä nuorekkaaksi niin riittäköön :wink eikä sillä iällä nyt kamalasti väliä ole :) uudet tuttavuudet iästä riippumatta on tervetulleita. Mites on vauva-arki sujunut? :)
 4. Hennaliina Aloittelija Huhtimammat 2018

  Täälä Raahesta päin olevan ja esikoista odotellaan. Huhtikuussa laskettu aika :)
 5. Kyfi0320640 Uusi käyttäjä

  No sanotaanko näin että rutiineihin ja aikatauluihin tottuneelle tämä on ollut valtava elämänmuutos! Mutta hyvin on mennyt, vauva on ihana ja rauhallinen.
  Miten teillä?

  Onnea! Sulla ei ole enää hirveän pitkä aika h-hetkeen. Miten on mennyt?
 6. Kyfi5267540 Uusi käyttäjä

  Kiva kuulla että hyvin menny! Meillä kans rauhallinen vauva. Hyvin on mennyt meilläkin :) nyt oli vaan eka flunssa, ihan piti lääkekuuri hakea... pientä ei flunssa tunnu haittaavan,äitistä kyllä tuntuu pahalta pojan puolesta :sad001

  Onnea :) onko tietoa kumpi tulossa? Jänskättääkö tuleva synnytys ja elämä vauvan kanssa? Tsemppiä loppuraskauteen!
 7. Hennaliina Aloittelija Huhtimammat 2018

  Hyvin on mennyt odotusaika, vaikkakin välillä on ollut itelle rankkaa ku tuli muutto tänne itelle ihan uuteen paikkakuntaan miehekkeen luokse. Pikkuhiljaa alkaa asettuu ja pääsee laittaa kämppää vauvan tuloon:Heartred tyttö olisi tulossa ainaki ku rakenneultrassa katteltii. Synnytystä en oo vielä ressaillu. Vähän mietityttää jotku tietyt asiat synnytyksen käynnistyessä mutta kuukauden päästä onki synnytysvalmennus nii sielä kerrotaan kyllä varmasti kaikkea :) mitenkä teidän laskettu? Tänää itseasiassa tasan kolme kuukautta tyttövauvan laskettuun aikaan :Heartred
 8. Kauris87 Aloittelija

  Moi!

  Minulta löytyy 3kk ikäinen poika näinkin hassusti ilmaistuna ja asutaan koko kolmikko Oulussa itseltäni ikää löytyy 32 vuotta. Ei edes tunnu siltä
 9. Kauris87 Aloittelija

  No joo, taisin olla vähän liian myöhässä vastakseni kanssa
 10. jemuli Peruskäyttäjä Lokakuun äidit 2019

  Täällä vasta tuleva äiti ihan alussa ollaan, ei ole vielä edes nt-ultraa ollut. :hilarious:
  • Tykkää Tykkää x 2
 11. Nessae Aloittelija

  Herätelläänpäs keskustelua jos vaikka vielä löytyisi oululaisia äitejä!

  Täällä on kans 28-vuotias 1,5-vuotiaan pojan äiti ja toinen lapsi tulossa kesän jälkeen. Lähipiiristä ei lapsiperheitä löydy, joten tulin opettelemaan tätä foorumille kirjoittelua vertaistuen toivossa :p
 12. hildurbia Peruskäyttäjä Marraskuun äidit 2019

  Nessae, täällä olisi yksi oululainen! Meillä on 2-vuotias poika ja vauvakuume. :joyful: Omasta lähipiiristä ei myöskään juuri lapsiperheitä löydy, joten samoilla mielin tänne tulin.
 13. Jonskuponsku91 Uusi käyttäjä

  Moikka!

  Täällä olisi 27 vuotias esikoista odottava Oululainen. 13+1 on vasta meneillään ja laskettuaika lokakuun alkuun. Ei kauheasti ole lähipiirissä ole vastaavassa tilanteessa olevia. Olisi kiva löytää vertaistukea odottavista äideistä ja myös jo kokeneista konkareista :) Tiedä vaikka täältä ihan ystävyyssuhteita saisi ja tulevalle mukelolle leikkikaveria :happy:
 14. Nirppunorppa Aloittelija

  Hiphei. 28vuotias ja toivon mukaan esikoinen syntyy joulukuun alussa. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. ökkimönkiäinen Aloittelija

  Täällä 30v ja kahden lapsen äiti ja jos kaikki menee hyvin niin kolmannen laskettu aika joulukuussa :happy:
 16. N36 Vieras

  Täällä myös esikoista odottava (hyyyyvin alussa olen) Oululainen. La olisi joulukuussa.. Mutta kylläkin kuulun jo kategoriaan vanha..ikää on kertynyt 36-vuotta. Kamalinta on, kun omassa kaveriporukan lapset ovat jo lähes teiniässä, niin ympäriltä ei löydy yhtään ns. lapsiperhettä tai vastaavassa tilanteessa olevaa henkilöä. Hirveästi ei siis löydy vertaistukea..

Jaa tämä sivu