Omenaviinietikka/siideriviinietikka

Keskustelun 'Vauvakuumetta' aloitti Bella Swan, 23 loka 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Bella Swan Moderaattori Staff Member

  Kukaan käyttänyt ja todennut toimivaksi kikkakolmoseksi raskautta yrittäessä?

  Ideana sekoittaa lasilliseen vettä n.1rkl omenaviinietikkaa tai siideriviinietikkaa ja nauttia päivittäin. Ja pilliäkin voi käyttää juomiseen kun niin hapanta ja pahanmakuista. Kapseleina myös olemassa. Kuulema vaikuttaa elimistöä hapantaen, ehkäpä siittiöille paremmat oltavat sitten kohdussa/tuubassa? Lehmillä lukeman mukaan myös käytetään kun hedelmällisyyttä toivotaan.
 2. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Sillon kun itse kuumeilin nykyistä touhottajaani taisi monikin ainakin kokeilla tätä. Miten nykyään? Itse en kyllä kokeillut. Kuulosti sen verran kamalalta että skippasin. :depressed:
 3. Bella Swan Moderaattori Staff Member

  On joo aika ärhäkkää, mutta pillillä vaan veden kanssa alas ja xylitolipastilli suuhun sen jälkeen:woot:
 4. nenna❤ Naimisissa foorumin kanssa Elomammat 2018 Elomammat 2016

  Enpä oo edes kuullut aiemmin, vaikka kaikenmoisia kikkakolmosia tulikin koitettua :grin
  2014 tai 2015 kun vielä esikoista yritettiin, join greippimehua lasin päivässä. Mutta se saattoi auttaa limakalvon paksuunutumiseen tai johonkin muuhun :bored:
 5. Taikapilvi Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018

  Enpä oo tästä kuullukkaan :grin Tarkotus oli alottaa ihan vaan perinteisen greippimehun kokeilulla mutta onnekseni raskauduin ilman sitäkin niin jäi kikkakolmoset kokeilematta mutta ehkä vielä joskus!
 6. Hankikanto Tuttu foorumilla

  Jaa, olisko se siinä syy hyvään tärppäämiseen? Kahdesti tärpännyt hyvin. Käytin hoitoaineen tilalla omenaviinietikkaa (kemikaaliallergia estää tavallisten käytön) ja muistaakseni ainakin maistoin laimeaa juomaa, mutta sitruuna puristettuna ja laimennettuna on parempaa, sitä oli tullut juotua tavalliseen närästykseen.
 7. Hankikanto Tuttu foorumilla

  Vaikuttiko se kk-vuodon määrään?
 8. nenna❤ Naimisissa foorumin kanssa Elomammat 2018 Elomammat 2016

  En osaa omalta kohdaltani kyllä sanoa, kun niin paljon muutenkin vuodan, ett saan terveyskeskuksesta ilmaisen kierukankin kuukautisten hoitoon.
  Monilla muilla kyllä oli auttanut, eräällä muistelisin todennettaneen folliultran yhteydessä limakalvon paksuuntumisen, jolloin oli myös kirjoittamansa mukaan runsaampi vuoto.
 9. pronssi Tuttu foorumilla Maalismammat 2017

  Join joskus omenaviinietikkaa veden kanssa aamuisin ruuansulatusta edistämään. En tiennytkään, että sillä on raskautumista edistäviä vaikutuksia. Tosin, jos tiettyjä sivustoja lukee, toimii omenaviinietikka kaikkeen mahdolliseen. Ehkä pitää aloittaa se uudestaan. :rolleyes: Ei ruokalusikallinen vesilasissa niin hirveän pahalta maistu ainakaan jos tykkää kirpeästä.

Jaa tämä sivu