Oletteko käyttäneet muuttofirmaa muutossa?

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Sohwia, 14 kesä 2019 at 22:44.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Sohwia Moderaattori Staff Member Marraskuunmammat 2015 Elomammat 2017

  Meillä on muutto tuloillaan viimeistään parin kk päästä ja mietinnässä ois muuttofirman hankinta. Toki ei olla vielä edes minkäänlaisia hintoja katsottu, että paljonko muuttofirman tilaaminen tulisi edes maksamaan eli siksipä kuulisin mielelläni kokemuksia, jos olette käyttäneet muutossa muuttofirma. Niin ja tänne voi myös suositella jotain firmaa, jos haluaa. :)
 2. Towanda Rakastunut foorumiin

  Olen käyttänyt pari kertaa palomiesten pyörittämää Suomi-muuttoa ja ollut erittäin tyytyväinen. He operoivat Hyvinkäältä käsin, mutta esim. muutto Espoosta Tampereelle onnistui.

  Puolentoista viikon päästä tulee taas muuttofirma hakemaan tavarat, toivottavasti tälläkin kertaa kaikki menee hyvin. Käytetään erästä kuopiolaista firmaa tällä kertaa, päädyttiin siihen arvostelujen perusteella.

  Kyllä siinä putoaa iso paino hartioilta, kun palkkaa muuttofirman tekemään sen raskaimman työn. Kannattaa lukea arvosteluja netistä ja pyytää tarjous useammalta firmalta. Ja tarkistaa, että heillä on vakuutus vahinkojen varalta.
 3. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

  Olemme käyttäneet muuttofirmaa. En kyllä muista, minkä nimistä. Kilpailutus kannattaa, mutta halvinta hintaa emme valinneet, vaan helpoimman paketin. Ensimmäisen muuttofirmsmuuton jälkeen emme enää talkoomuuttoihin vaihda.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Towanda Rakastunut foorumiin

  Mekään ei valittu halvinta vaan sellainen, joka vaikutti luotettavimmalta. Muuttopäivän aamuna ei todellakaan halua stressata, miksei muuttomiehiä näy eikä kuulu. :eek:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 5. Enni Rakastunut foorumiin

  Ei käytetty. Muutettiin itse ja minä työttömänä kuskailin ja siivoilin yksin, kun mies kävi töissä. Toki kaksiossa ei ollut paljon tavaraakaan, peräkärrillä kuskattiin. Ja meillä oli muutossa kaksi viikkoa aikaa.
 6. Ulkosuomalainen Peruskäyttäjä

  Me käytettiin, ei tosin Suomessa. Mielestäni aivan ihana vaihtoehto, miehet tuli toivat pakkausmateriaalit, pakkasivat, kantoivat ja purkivat kaiken paikalleen. Kodinkoneet ym asennettiin paikalleen ja vaatekaapit ym kasattiin. Mitään ei tarvinnut tehdä itse, paitsi muuttomiesten jäljiltä järjestellä kaapit uudelleen oman mielen mukaan.
  En toisella tapaa enään edes haluaisi muuttaa, niin helpolla pääsi :joyful:
  • Tykkää Tykkää x 2
 7. Nurinkehrääjä Tuttu foorumilla

  Emme ole käyttäneet koskaan. Jokainen muutto on hoidettu perheen, kaverien, tuttavien ja kameleiksi siepattujen, viattomien, ohikulkijoiden suosiollisella avustuksella.
  • Hauska Hauska x 2
 8. Towanda Rakastunut foorumiin

  Nuorena se vielä onnistuu, mutta kukaan ei halua kantaa keski-ikäisen, perheellisen ihmisen tavaroita ties kuinka monenteen kerrokseen pizzapalkalla. Vähiten hänen vanhempansa. :grin
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1

Jaa tämä sivu