Oletteko käyneet lasten kanssa huvipuistoissa?

Keskustelun 'Elämää vauvavuoden jälkeen' aloitti Vargynja, 10 kesä 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Kuten otsikossa kysytään, oletteko käyneet huvipuistoissa? Missä olette käyneet, minkä ikäisen kanssa ja millainen kokemus oli?

  Ollaan käyty vain tivolissa kahtena vuotena. Ekana vuonna lapsi halusi äidin melkein joka paikkaan mukaan (joku laite jäi käymättä, kun äiti ei saanut tulla sinne). Tänä vuonna sitten meni rohkeammin joka paikkaan. Molemmilla kerroilla oli hauskaa. :) Ollaan mietitty kesälomareissua johonkin sellaiseen isompaan, mutta epäilyttää onko esim Särkänniemi ja Linnanmäki enemmän vain isommille.
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

  Särkänniemessä taapero oli jo 1-vuotiaana kolmessa laitteessa, mutta Koiramäki oli silti kiinnostavampi. Mutta samalla reissulla molemmat. Tänä vuonna uudelleen.
 3. Towanda Rakastunut foorumiin

  Ikää on vasta 1,5 vuotta, joten hurvittelukokemukset ovat vähäiset. Kesällä mennään kyllä ainakin kerran Särkänniemeen, kun kerran siihen viereen muutetaan. On siellä muutama laite ihan pienillekin ja lisäksi tosiaan Koiramäki, akvaario ja Näsinneula. Varmasti jokaiselle jotakin. :)
 4. Suski75 Addikti Elokuun äidit 2019 Helmikuunmammat 2016

  Meillä vielä 1,5-vuotiaana lapsi oli liian pieni laitteisiin, eli halusi niistä heti pois eikä istunut paikoillaan. Vähän yli 2-vuotiaana osasi jo istua laitteessa kunnolla, joten siitä lähtien olemme käyneet vaikka missä. Tosin nuo kiertävät huvipuistot sisältävät paremmin pienten lasten laitteita, Linnanmäki oli silkka pettymys.
  • Käytettävä Käytettävä x 1
 5. tiuhtimus Naimisissa foorumin kanssa Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Linnanmäellä ja särkänniemessä ollaan käyty vajaa 2v alkaen, ilmaislaitteet hyvin riittäneet, nautittu lisäksi tunnelmasta ja käyty syömässä/herkuttelemassa niin päivä kulunut mukavasti!
 6. Tips Ihastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Särkässä on käyty. Reilu 2v riitti ilmaislaitteet, reilu 3v oli jo ranneke ja kävi noin kymmenessä laitteessa isin kanssa. Tänä kesänä suuntana mahdollisesti Tykkimäki ja Puuhamaa, Särkkään/Lintsille sitten vuoden päästä kun pikkusiskokin ymmärtää jotain laitteiden päälle.
 7. KaarinHa Naimisissa foorumin kanssa Lokamammat 2017

  Ei olla vielä käyty pojan kanssa missään huvipuistoissa tms. paikoissa. Tänä kesänä voisi kyllä Särkänniemessä käydä, ja ehkä Ähtärin eläinpuistossa, tai Korkeasaaressa, katsotaan nyt, miten talous kestää reissuja. Voi olla, että poika on laitteisiin vielä liian pieni, tai ei uskalla niihin mennä, mutta onhan Särkänniemessä muutakin :)
 8. Äippä x6 Addikti Toukomammat 2017

  Ollaan käyty Linnanmäellä, Särkänniemessä ja Muumimaailmassa! Ja hauskaa on ollut :wink 2v etiä päin ovat saaneet jotain näistä irtikin, sitä pienemmät ovat tykänneet enemmän (koti)eläinpuistoista tms kosketeltavista huvituksista :)
 9. Zeni Moderaattori Staff Member Tammimammat 2017 Kesäkuun äidit 2019

  Ollaan käyty Tykkimäellä useampana vuonna, samoin Muumimaailmassa (lasketaanko huvipuistoksi?). Tykkimäellä on kivasti pienille laitteita. Tänä vuonna rannekkeet oli 4v:llä, 5v:llä, 7v:llä, 9v:llä ja iskällä. Pienin, 2 vuotias, pääsi joko yli 120cm kanssa tai isin kanssa moneen laitteeseen ilman omaa ranneketta. Isojen kanssa käytiin joskus Lintsillä, mutta se oli liian iso ja ruuhkainen pienten kanssa meidän mielestä. Wasalandia oli kuulemma myös kiva, mies kävi joskus isojen (silloin olivat pieniä :grin) kanssa, harmi kun sitä ei enää ole.

Jaa tämä sivu