Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Katjusha Naimisissa foorumin kanssa

  Oksensin raskauteni ensi kerran synnytysssairaalassa :))! Kärsin lievästä huonosta olosta vain väsyneenä iltaisin. Käytännössä mulla ei ollut juuri mitään oireita paitsi harjoitussupistukset puolivälistä eteenpäin :) (tai no nyt tuli mieleen, että ummetus kesti maaliskuusta viime viikkoon ;)
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Chipmunk86 Tuttu foorumilla Syysmammat 2017

  Tänään olisi pidemmän kierron mukaan laskettuna 6+0 ja tänne on rantautunut esikosta tuttu 24/7 kestävä etova olo. Esikosta oksensin ensi kerran 6+1 ja siitä lähtien pääsääntöisesti useamman kerran päivässä melkein 15 viikolle asti. :( Nukkua voisin myös koko ajan. Illalla nukahdan samaan aikaan esikon kanssa 8-9 maissa ja siltikin meinaan aamulla nukkua pommiin kun pitäisi töihin mennä ja viedä poitsu hoitoon.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 3. Sofia90 Peruskäyttäjä

  Täällä myös eka oksu tullut aamulla kylään:hungover: ja viikkoja 5+4
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 4. Kyfi2118340 Uusi käyttäjä

  Onko kellään ollu napa kosketus arka? Siis ei suoranaisesti kipeä, on vaan outo jomotus navassa... En ainakaan edellisessä raskaudessa muista tämmöstä vaivaa... siitä kyllä onkin kymmenen vuotta :D
 5. Ameliah Aloittelija

  Nenä tukossa, pää kipeä, kuvottaa ja paleltaa. Muutama päivänä tuli hieman verta ja oli tosi kipeä maha. Mutta nyt kivut helpottanut.
 6. haaveilija31 Tuttu foorumilla

  Voimia pahoinvoiville :Heartred
  Flunssa edelleen päällä, niin olohan on aikas huono sen takia. Eli nenä tukossa, päätä särkee, yskittää jne..raskausoireeksi luen pissalla ramppaamisen ja menkkakipuja on välillä sekä painetta kohdussa, repäisykivut alkanut voimistumaan.
 7. keijukaistyttö Aloittelija

  Ite täällä jännittyneenä luen teidän kirjotuksia terkuin 5+2 ja täysin oireeton järkyttävää väsymystä lukuunottamatta. Sekin voi johtua niin monesta muusta etten jaksa uskoa raskausoireeksi :<
 8. Lumikello2015 Tuttu foorumilla Syysmammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  Tiesin olevani raskaana jo muutama päivä ennen plussaa, kun aamuheräilyt alkoivat (muuten siis oon aamu-uninen). :) Oonko mä ainoo, jolla on kuuma kun muut vaan palelee? Muuten suht oireeton. Jos menee suunnilleen samalla kaavalla kun ed. raskaudessa, pahoinvointi alkaa joskus viikon päästä, joten nautin sen poissaolosta täysillä kun vielä voin. :) Btw, mihin esikoinen laitetaan, kun itse lähdetään oksentamaan? o_O Meillä nukutaan perhepedissä joten pinnasänkykään ei oo vaihtoehto. Ikää siis melkein vuosi, joten ei ymmärrä kieltojen päälle ja ehtii joka paikkaan...
 9. Lenu Aloittelija Syysmammat 2017

  Maaria 2017: Samassa veneessä, mun oireet on varsin olemattomia, välillä vaan keksin että joku liittyy raskauteen vaikka voi olla kyse vaan jostain väärästä ruuasta tai huonoista yöunista tai muusta. Tuntuu helpommalta kuvitella oireita, koska oireiden kanssa tää tuntuu todellisemmalta. Jano ja pissahätä on ainoot mitkä vähän eroaa entisestä, koska yleensä juon tosi vähän.
 10. elaffy Ei muuta elämää Syysmammat 2017 Kesäkuunmammat 2015

  Yhden nyt aina nappaa mukaan. Missä hän on, kun käyt vessassa? :)

  Meillä on rajattu olohuone ja keittiö (avointa tilaa) lapsiportilla ja tytöt ovat keskenään siinä, jos joudun käymään itse vessassa tai vaikka siellä oksentamassa. Kahta kun on ollut vaikea ottaa vessaan mukaan. Jossain vaiheessa oli leikkikehäkin käytössä, kun olivat alle vuoden ikäisiä ja liikkuivat jo. Nyt toki ovat vähän isompia ja onneksi melko järkeviä. Jätän oven auki, jolloin kuulen, mitä puuhaavat ja osin on näköyhteyskin.

  Onko öisin samassa perhepedissä toista aikuista?
 11. Lumikello2015 Tuttu foorumilla Syysmammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  Hmm... Vessaan joudun ottamaan lapsen mukaan, kun meillä ei oo tollasta kätevää näköyhteyttä. Vessassa käyntikin on nykyään hankalaa, kun yrittää väkisin saada änkeä pöntölle, vaikka istun siinä. :hilarious: (Sori yksityiskohtaisesta selostuksesta :)). Oksentaessa en kyllä pysty häntä estelemään, kun mulla on tosi voimakas oksennusrefleksi. Perhepedissä on isikin, joten yöt eivät liene ongelma, mutta ne päivät kun on kaksin lapsen kanssa.. Ehkä pitää joku leikkikehäviritelmä hankkia. Tosin vähän pelkään, että meidän pirpana alkaa olla vähän turhan neuvokas sellaisiinkin. Outoja kyselen, kun monella on useampikin lapsi ja aina kaikki ovat jotenkin selvinneet. :)
 12. Hane Aloittelija

  Aamutakissa täälläkin viuhdottu menemään joka päivä, kotona ihana olla mahdollisimman helpossa asussa ja ettei mahaa kiristä! Tänään huomasin aamulla pientä arkuutta nänneissä ja eilen tissit ehkä jopa turvotti, ihanaa:hilarious::p:wacky: näitä oireita olen kaipaillutkin missä viipyy:arghh::happy:
 13. Beluga Aloittelija

  Meillä oli (ja on) olohuone sen verran babyproof, että ihan vaan jätin nappulan sinne vessassa kipaistessani.
  Lattialla läjä leluja niin siinä yleensä viihtyi aika hyvin. "Pahimmillaan" nykäissyt kirjoja hyllystä pois tai painellut xboksin päälle. :grin

  Nyt tuo on jo 3,5v niin ei ole huolta sitäkään vähää.
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Hane Aloittelija

  Mikä on tämä tunne että jalkaa repii??
 15. haaveilija31 Tuttu foorumilla

  Onko muilla ilmavaivoja? Viime yönäkin maha turpos ja särki kun ilma suolessa möyrys ja se haju. Aivan kamala mille voi naisihminen löyhkätä :hungover::hilarious:
 16. Aeli Peruskäyttäjä Syysmammat 2017

  Levottomat jalat? Magnesium käyttöön. :)
 17. Pampula83 Aloittelija

  Mulla on kans kovasti palelua, iltaa kohti aina vaan lisääntyy. Sit turvotus on jo kova. Ennen plussaa mulla oli vatsa ihan sekaisin monta päivää. Lisäksi unen saaminen illalla kesti tolkuttoman kauan. Vielä ei oo väsymystä eikä pahoinvointia, mut mulla on vasta 4+6 tänään eli viikon päästä voi olla eri tilanne. Rv 6 on aiemmissakin raskauksissa noi alkaneet.
 18. Pppetra Aloittelija

  Mulla on rintojen jomotus hävinnyt, jes! Tuntuu taas aika normaaleilta. Esikoisen raskaudesta tuttu "nälkäpahoinvointi" taas tuntuu nostavan päätään. Ennen pystyi olemaan pitkiäkin aikoja syömättä, mutta nyt kyllä alkaa päänsärky ja ihmeellinen ällötys jos edellisestä ruuasta on aikaa.. hyvähän se on säännöllisesti syödä :) varsinaista pahoinvointia ei ole vieläkään. Mutta kun poika menee päiväunille niin kyllä painuu itselläkin silmät aika nopeeta kiinni. Ennen en nukkunut ikinä päivällä.. tuntuu etten saa mitään aikaan. Ja herääminen kestää tuntitolkulla :D
 19. Herttarouva Tuttu foorumilla Syysmammat 2017

  Mulla kans toi palelu ja nimenomaan iltaa kohti lisääntyy. Mistähän sekin johtuu . Tänään oli myös ensimmäistä kertaa aika huono olo aamulla. Ensin syöminen auttoi, mutta sitten alkoi uudestaan. Lähdin esikoisen kanssa ulos ja helpottui. Tänään on pitänyt syödä vähän väliä. Tekee mieli kermavaahtoa , mansikkahilloa ja lettuja, mutta en jaksa tehdä . Ihan kauhea väsymys. Mulla ei ole kuin nännit arat, ei muita tuntemuksia rinnoissa. Esikoista imettäessä olen tuonkin huomannut. 5+2 menossa.
 20. 7aimen Tuttu foorumilla Syysmammat 2017

  Mulla on nyt ollut sellaista voimattomuutta, tai tuntuu että vähänkin jos joutuu portaita tai ylämäkeä kävellä niin tuntuu ettei pääse eteenpäin ja ihan hengästyttää...

Jaa tämä sivu