Muutoksia tulossa foorumille! - VALMIS

Keskustelun 'Adminilla on asiaa' aloitti Vargynja, 17 loka 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Uudistamme Vaufoorumia, jotta se palvelisi käyttäjiään entistä paremmin. Tämä tulee näkymään seuraavien viikkojen aikana siten, että vähemmän aktiivisia keskusteluosastoja tullaan poistamaan, ja niiden keskusteluketjut siirretään isompien osastojen siipien suojiin. Monin paikoin vähennetään alaosastoja ja keskustelu siirretään varsinaiselle osastolle. Siis esimerkiksi 'Vauvan kanssa' osastolla pääosa keskustelusta tulee olemaan suoraan 'Vauvan kanssa' -osastolla (siinä missä ei nyt ole mitään) ja alaosastot (esim. 'Sitä sun tätä vauvaperheen elämästä') poistetaan. Vauveliklubit pysyy alaosastona.

  Tällä pyritään siihen, että kiinnostavat keskustelunaiheet olisivat helpommin kaikkien löydettävissä ja kommentoitavissa – nykymuodossaan ne helposti hukkuvat alaosastojen ja ketjujen kätköihin.

  Uudistus ei tule vaikuttamaan suosituimpiin osastoihimme (esim. mitä mielessä, lasketun ajan ryhmät, raskausklubit, kuumeiluklubit…) millään tavoin. Tavoitteena on selkeyttää keskusteluympäristöä ja koota keskustelua enemmän samoihin paikkoihin.

  Mikäli teillä on mitään ideoita tai toiveita tähän liittyen, kuulemme niitä mielellämme! Sana on vapaa :)
  • Tykkää Tykkää x 9
  • Optimistinen Optimistinen x 2
 2. Rosalina Ei muuta elämää Elomammat 2018 Kesäkuunmammat 2015

 3. Miitu Addikti Lokamammat 2017 Marraskuunmammat 2015

  Täähän kuulostaa hyvältä! :happy:
 4. MariQ Ihastunut foorumiin

  Oliko olemassa muuten ihan sellaista perus suurperhe-ketjua jonka teemana ei olisi kuumeilu taikka raskaus? Jos ei, olisiko tilausta? Ja onko tarkoitus että pääpaino foorumilla on kuumeilu-raskaus-vauva - osioiden äärellä?

  Selkeytys ja tiivistys usein paikallaan kun hajonta vaikeuttaa tosiaan vertaistuen löytämistä.
  • Tykkää Tykkää x 2
 5. Hena82 Naimisissa foorumin kanssa Maalismammat 2018

  Suurperhe kuumeilijoissa puhutaan paljon muutakin eikä kaikki kuumeile. Se vain on ainut paikka suurperheellisen vertaistuelle. Salaista ryhmä pyydettiin mutta ei saatu :/
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 6. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Muutokset on nyt tehty ja foorumi on nyt sen näköinen mikä oli määränpää. :) Ellei siis tule loistavia ajatuksia lisämuutoksille.

  Mitä siis muuttui? Kaikesta saa yhä keskustella mistä tähänkin asti! Nyt vain keskitetään keskustelut vähän harvemmille osastoille. Esimerkiksi kaikki vauvoihin liittyvä keskustelu Vauvan kanssa -osastolle eikä jaeta enää niille monille ala-osastoille. Kaikki klubit ja salaiset ryhmät pysyi tietenkin aloillaan. Mitä mielessä osastolle taas mahtuu niin potutukset kuin ilotkin sen sijaan että niille olisi omat hiljaiset osastot. Myydä ja ostaa saa yhä pienimuotoisesti (itselle turhaa, ei niin että valmistaa jotain myyntiin) vaikka niille ei ole omia osastoja. Nyt sen voi tehdä siellä missä juttelee muutenkin tai siellä mistä uskoo ostajan löytyvän helpoiten. Samoin seuranhaku kannattaa tehdä omissa ryhmissään, vaienneen kohtaamispaikan sijaan.

  Mitään ei ole poistettu, pääasiassa viestit on siirretty sinne minne ne nykyisellä osastojaolla parhaiten sopii. Päiväkirjaosio on arkistoitu sivun alaosaan. Ero ja muut ongelmat parisuhteessa löysi paikkansa Vanhemmuus, perhe ja parisuhde osaston alta. Itsensä esittelylle on Mitä mielessä? -osastolla yksi ketju kokonaisen osaston sijaan (Nimimerkki ketju siirtyi Pelejä ja ajanvietettä -osastolle). Aiemmat esittelyt löytyy arkistosta alhaalta.

  Mitä pidätte?
  • Tykkää Tykkää x 2
 7. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Tuli vielä yksi ainakin omasta mielestämme loistava ajatus. Pyöräytettiin Lasketun ajan ryhmät yleisten vauva ja lapsiaiheisten keskustelujen alapuolelle. Tämä siksi että olisi kaikki yleiset keskustelut peräkkäin ja jotta ne yleiset löytyisi helpommin. Odottajaryhmänsä jokainen löytänee joka tapauksessa. :)
 8. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Vähän hienosäätöä. :)

  Äitien kohtauspaikka vetää viestejä puoleensa jopa sivun pohjalla arkistossa ja vähän sen tyyliselle paikalle tuntuisi olevan tilausta. Annetaan sille siis uusi mahdollisuus tällä kertaa Yleistä keskustelua alueella. Siellä voi etsiä niin kavereita kahville kuin saman henkistä seuraa muuten jutteluun.

  Lisäksi vastauksena käyttäjän ehdotukseen tein vinkkiosaston. Josko siellä vinkit niin hyvien tarjousten kuin monen muunkin asian suhteen löytäisi äidiltä/odottajalta/yrittäjältä toiselle. :)
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu