Monennesta kierrosta tulit raskaaksi

Keskustelun 'Joulukuiset 2018' aloitti Papuska, 7 huhti 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Papuska Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018 Helmikuunmammat 2016

  Eli mikä on raskaaksiyrittämis historia, vai yritittekö lainkaan?
 2. Papuska Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018 Helmikuunmammat 2016

  Me päätettiin miehen kanssa syksyllä, että pikku kakkonen saa tulla jos on tullakseen. Esikoisen syntymän jälkeen, emme kuitenkaan ole missään vaiheessa käyttäneet ehkäisyä. Esikoinen on nyt 2v1kk. Nyt vuoden vaihteessa todettiin, että nyt olisi hyvä hetki ruveta yrittämällä yrittämään, kun tuo ”tulee jos on tullakseen” ei tuottanut tuloksia. Heti tammikuun kierrossa alkoi tapahtumaan kummia ja ilmeisesti siellä jotkut pikku tyypit yrittivät tehdä parhaansa. Kyseessä oli kuitenkin kemiallinen raskaus. Kp venähti lukuun 41 ja seuraava olikin kp13. Sen jälkeen ei menkkoja ole ollutkaan ja tein positiivisen testin kp29 aikaan.

  Nyt tuntuu tosi onnekkaalta. Ja jos tämä kaveri pysyy matkassa, olemme tainneet päästä aika helpolla.

  Edit: imetän esikoista vielä, tosin vain yöunille mennessä...
 3. Lillie Naimisissa foorumin kanssa Maalismammat 2017 Tammikuun äidit 2019

  Tällä kertaa pääsin todella helpolla, ei siis yritetty. Ei ollut ehkäisyä, vaan aluksi "luotettiin" imetykseen, sitten kun kierto alkoi joskus marraskuussa, niin mentiin ajatuksella, että olisi kiva ylläri raskautua, mutta ei yritetä lasta. Oikeastaan sovimme, että mennään nyt tää kierto vielä ilman ja sitten mä otan minipillerit taas käyttöön :D Imetän edelleen 10× päivässä, on vielä kiloja jäljellä edellisestä, joten en millään tahtonut uskoa raskautumiseen omalla kohdalla, vaikka totta kai se mahdollista aina oli niistä huolimatta.

  Kuopuksen yritysaika oli henkisesti aika rankka, joten oon tosi iloinen että tällä kertaa sain skipata sen yrityksen.
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 4. kirkkaus_ Peruskäyttäjä Joulumammat 2018

  Me päätettiin viime syksynä että toinen lapsi ois kiva ja raskauduttiinkin silloin ensimmäisestä kierrosta, joka päättyikin jouluviikolla nt-ultrassa löytyneeseen keskittyneeseen keskenmenoon. Nyt sitten tärppäsi toisesta kierrosta tämän keskenmenon jälkeen ja toivotaan että tänä kestäisi paremmin, tämän takia nyt satsataan varhaisultraan.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 5. Santso Aloittelija

  Meillä se esikoisen tulo on odotuttanut itseään melkein vuoden - lopetin pillerit viime kesäkuussa, raskauduin elokuun lopulla, meni kesken lokakuussa ja vatsaontelon tähystys joulukuussa. Sen jälkeen taas kovaa yritystä, toivottavasti nyt kävisi onnellisesti :)
  • Optimistinen Optimistinen x 3
 6. eppula Tuttu foorumilla Heinämammat 2016

  Tämä oli yk4, kolmas kierto jossa oli mukana ovulaation induktio, toinen kierto jossa oli mukana progesteronilisä. Oon vieläkin ihan äimän käkenä, että näin nopeasti tärppäs!

  Eka raskaus tapahtui silloin 2015 yk5, mutta silloin yritettiin ilman ovulaation induktiota ja kierrot olivat piiitkiä. Aikaa siis kului paljon kauemmin kuin 5kk.
  • Tykkää Tykkää x 3
 7. _ellu. Aloittelija Joulumammat 2018

  Ei mitään haisua mikä kierto! Vuosina noin 2. Mitään ehkäisyä (paitsi keskeytetty yhdyntä ennen lapsi haaveita) ei käytetty ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen.
  Lopulta todettiin monirakkulaiset munasarjat ja neljän lapsettomuushoito-kierron jälkeen ollaan raskaana :)
  • Tykkää Tykkää x 4
 8. köhnö Tuttu foorumilla

  Ensimmäisestä täydestä kierrosta tärppäsi. Jätettiin kortsu jo edellisessä kierrossa, mutta ovulaatio oli jo tapahtunut. Päästiin siis aika helpolla ja nopea tärppi yllätti ainakin miehen (taas).
  • Hauska Hauska x 1
 9. vipee Aloittelija

  Meillä tärppäs yk2, olin kyllä varautunut että menis paljon pidempään. Nyt on vaan sellanen jännitys koko ajan että ei tää voi olla näin helppoo.
 10. tiitu^ Tuttu foorumilla Joulumammat 2018

  Laskin tuossa nopeasti, niin meillä tärppäs yk15.
  Onneks lopulta tärppäs!! ♡
  • Tykkää Tykkää x 6
 11. Ibis Peruskäyttäjä Joulumammat 2018

  Meillä oli periaatteessa menossa yk1, kun tärppäsi. Oltiin tosin reissussa, joten mentiin ihan fiilispohjalta oviksen suhteen. Ja siinä oletetun oviksen tienoilla ei kyllä ollut mitään sutinaa, joten siksi tää pääsi vähän yllättämään. :wideyed: Varmaankin ollut sitten myöhemmin. Mutta joo, kyllä tässä on vähän pelko per*eessä sen takia, että jos näin helposti tärppäsi, niin pakko olla sitten jotain muita mutkia matkassa. Vaikka ei tietysti sais niin ajatella, esikoinen tärppäs yhtä helposti ilman mitään yritystä, ja silti kaikki meni ihan hyvin..
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Santso Aloittelija

  Onpa täällä paljon teitä jotka ootte plussanneet supernopeasti!
 13. Ma-Ma Peruskäyttäjä Joulumammat 2018

  Ihanaa lukea pitkään yrittäneiden plussauutisia! :Heartred

  Meillä on kyllä ollut onnea kun tärppi on käynyt aina niin nopeesti!
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Ikuinen haaveilija Peruskäyttäjä Joulumammat 2018

  Meillä tosiaan tärppäsi yrittämättä. Esikoista odoteltiin muutama kuukausi ja pelkäsin kovasti lapsettomuutta. Mutta nämä 2 nuorinta tulleet myös ensimmäisessä kierrosta.
  Sivusta oon seurannut joidenkin lapsettomuutta ja jotenkin tuntuu kamalalta sanoa kuinka helposti raskautuminen itsellä käynyt. Vaikka ihanaa onkin, että helposti tulleet. Mutta tiedän, että se voi pahalta tuntua kun itsellä ei meinaa tärpätä.
 15. Lauraanniina Aloittelija

  Me miehen kanssa päätettiin jättää ehkäisy pois käytöstä viime joulukuussa ja heti tärppäsi, mikä kuitenkin todettiin tuulimunaraskaudeksi tammikuussa. Ovulaatio jäi välistä helmikuussa ja maaliskuussa eka kunnon kierto mikä on kylläkin sekaisin eli normaalia pidempi kierto. Raskaustesti näytti plussaa viime viikolla. En tiedä missä vaiheessa olen menossa, sekalaisen kierron vuoksi mutta toiveissa on, että nyt raskaus lähtisi etenemään normaalisti ja kestäisi loppuun saakka. Hieman jännittävissä ja huolentäytteisissä mutta samalla toiveikkaissa tunnelmissa mennään.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 16. Rintta Tuttu foorumilla Helmikuun äidit 2019

  Meillä eka raskaus alkoi kuudennestä kierrosta kun ehkäisy jätettiin pois. 12vk ultrassa kuitenkin todettiin keseytynyt keskenmeno.

  Tämä raskaus alkoi toisesta kierrosta kkm jälkeen. Nyt ei ole juurikaan oireita joten toivon että kaikki on silti hyvin...

  Loppuenlopuksi ollaan kai päästy helpolla, vaikka rankkaa on ollutkin.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 17. PauliinaS Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018 Marraskuunmammat 2015

  Täällä nyt vihdoin tärppäs yrityskierto 19!!!
  • Tykkää Tykkää x 10
 18. Taikapilvi Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018

  Ihana miten täällä on yrittäjiä laidasta laitaan, toisilla on tärpänny heti ja sitte on vuosien yrityksestä palkittuja! :)

  Meillä tärppäs yrityskerrasta 3 tai 4, en oo nyt edes aivan varma, vuoden vaihteessa kuitenkin annettettiin virallisesti lupa kakkoselle. Aika "varovaisesti" alettiinkaan yrittämään, kun ajatus oli jopa vältellä tämä kierto joulukuun vauvaa, mutta tultiin kuitenkin toisiin ajatuksiin ja täällä sitä nyt ollaan onneksi :Heartred Jossei olisi nyt tärpännyt niin seuraavassa kierrossa olisin ottanut tosissaan käyttöön ovistikut, greippimehut yms.. Mutta saatiinkin viimesen päälle luomuraskaus :wink
 19. kirkkaus_ Peruskäyttäjä Joulumammat 2018

  Me mietittiin samaa että ois jättänyt just tän kierron välistä ettei tulis loppuvuoden vauvaa.. tai miehen sanoin talvivauvaa. Mutta päätettiin kuitenkin kun sitten jos ei tärppääkkään moneen kertaan niin harmittaa että yks kierto ois jääny välistä.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 20. turotus Tuttu foorumilla Joulumammat 2018

  Yk 9 tärppäsi, ajallisesti kuitenkin meni yli vuosi kiitos mun pitkien ja epäsäännöllisten kiertojen.

Jaa tämä sivu