Mitä kautta voisi auttaa lapsiperheitä?

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Sullavikka, 3 joulu 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Sullavikka Vieras

  Olen selannut nettiä lävitse, eikä oikein mistään löydy suoraa vastausta. Eli, mihin voisi lahjoittaa neulottuja sukkia, lapasia, pipoja, peittoja ym neuleita?
 2. Towanda Rakastunut foorumiin

  Olisiko Hope ry sopiva taho?
  Meilläpäin toimivassa Perheentalossa on menossa Pelastakaa lapset ry:n järjestämä joululahjakeräys, googleta myös se. Ihanaa kun haluat auttaa! :Heartred
 3. Taikapilvi Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018

  Ihanaa tosiaan että haluat auttaa :Heartred Yks tapa on ottaa yhteyttä oman kunnan seurakuntaan, sitä kautta pystyvät kans paljon jakamaan niitä tarvitseville :)
 4. Enni Rakastunut foorumiin

  Meidän kaupungin Prismassa on jonkinlainen keräys. Ilmeisesti aulassa olevassa kuusessa on toivelappuja, ohjeet lahjojen vientiin varmaan löytyy myös lapuista tai kuusen lähettyviltä. En ole perehtynyt asiaan, joten en tarkemmin tiedä miten toimii.

  Myös seurakunnissa on varmaan jonkinlainen keräys, oman kaupungin seurakunta tietää varmasti miten se missäkin toimii.

  Hienoa, että sinulla on aikaa ja osaamista tehdä lapsille lahjoja!
 5. elaffy Ei muuta elämää Syysmammat 2017 Kesäkuunmammat 2015

  Diakoniatyötä minäkin olisin ehdottanut. Siellä on monesti tiedossa oikeasti apua tarvitsevia perheitä. Myös neuvolasta tai perhetyön kautta voisi saada lahjoitukset suoraan käyttäjille.. ovatko neuleet minkä kokoisia? Voisiko sairaalan lastenosasto ottaa niitä vastaan? Näin tukisi perheitä, joissa on vaikeaa lapsen sairauden takia.
 6. Tips Ihastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Tää on joulupuukeräys, me ollaan otettu osaa useamman kerran. Kuusesta voi ottaa lapun jossa lukee kenelle lahja on (esim. tyttö 5v) tai voi varustaa lahjan omalla lapulla, onatekemätkin lahjat kelpaa. Me ollaan annettu lahja jokaiselta meidän perheenjäseneltä, lapselle tekee hyvää valita kiva lahja jollekin tarvitsevalle. Lahjaa ei tartte paketoida, voi jättää Prisman infoon tai muuhun lukuisista keräyspisteistä. Netistä löytyy lisäinfoa.

  Noita keräyksiä on tosiaan usealla taholla, hienoa jos viitsii johonkin osallistua!
  • Tykkää Tykkää x 2
 7. Enni Rakastunut foorumiin


  Selvitin asiaa, ja kyse oli juuri Hope ry:n keräyksestä.

Jaa tämä sivu