Mitä kaikkea olette tehneet?

Keskustelun 'Vauvakuumetta' aloitti Vargynja, 14 touko 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Raskautumiseen on yhtä jos toistakin (enemmän tai vähemmän tieteellistä) apukeinoa. Mitä kaikkea te olette ottaneet käyttöön raskautuaksenne?

  Itse seurasin kiertoa käyttäen apuna Vau:n kiertolaskuria ja yritin pongata ovulaatiota niin oloista kuin sylki-ovulaatiotestilläkin. Greippimehua tuli myös juotua, mutta en huomannut sen kanssa mitään eroa. Joskus nostin touhujen jälkeen jalat ylös. Mutta loppujen lopuksi tärppäsi kierrossa jossa ei ollut mitään apuja käytössä enkä tiennyt yhtään milloin ovuloin. :grin
 2. KIIAMARIA Rakastunut foorumiin Tammikuun äidit 2019 Tammikuunmammat 2016 Joulumammat 2016

  Mä otin käyttöön macan ja sitten on gelee royal eli kuningatarhyytelö kapselit.
 3. Rosalina Ei muuta elämää Elomammat 2018 Kesäkuunmammat 2015

  Neljännellä kiekalla oli käytössä maca, foolihappo ja greippimehu, tärppi tuli heti. :Heartred
 4. DeeDee Peruskäyttäjä

  On kokeiltu greippimehua ja vehnänalkioöljyä pari kiertoa. Plussasin esikoisesta pari kk niiden kokeilemisen jälkeen mutta ekaa kertaa tikutellessa ovista clearbluen digillä. Nyt kakkonen on saanut luvan tulla ja käytössä raskausmonivitamiini. Saa nähä mitä vielä kokeilen!
 5. Niittipyssy Tuttu foorumilla

  Foolihappo hyvissä ajoin ja gelee royale kun yritys alkoi. Esikoinen tulikin ekasta kierrosta eli näihin luotan seuraavallakin kerralla :grin
 6. Novus Uusi käyttäjä

  Join vadelmanlehti haudutetta niihin aikoihin kun kiinnittymisen pitäisi tapahtua. Muistelisin että teho perustui siihen että se vahvistaa kohtua ja siten auttaa kiinnittymisessä. Kerran kokeilin ja heti plussa . En tiedä oliko tuuria vai auttoiko oikeasti.

Jaa tämä sivu