Minkä kirjan luit viimeksi?

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Taikapilvi, 20 huhti 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. ViidesVauva Peruskäyttäjä

  Luin pari Torey Haydenin kirjaa Häkkipoika ja Aavetyttö. Kyllä Haydenin tosikertomukset ovat aina niin koskettavia.. Ja läsnäolon, hyväksymisen ja rakkauden ihmeellinen voima, kuinka se voi muuttaa pahasti psyykkisesti sairaan lapsen elämän ❤️
 2. Tips Ihastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Nyt äitiyslomalla olen hurahtanut Jarkko Sipilän dekkareihin. Realistisia ja sopivan koukuttavia, yhden kirjan lukee päivässä tai parissa. Pitää kohta keksiä toinen kirjailija kun loppuu kesken :)
 3. salainensydän Ihastunut foorumiin Huhtikuun äidit 2019

  Tällä hetkellä työn alla on Rosie Walsh - Hän lupasi soittaa
 4. Taikapilvi Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018

  Viimeisin kirja oli hieman erilaista luettavaa, nappasin miehen kirjahyllystä :grin Antto Terras: Pilkkuun asti - Baarimestarin muistelmat
 5. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Mä aloin lukea Book Beatin kautta Laura Mannisen Kaikki Anteeksi -kirjaa. Vaikuttaa hyvältä.
 6. Suski75 Addikti Elokuun äidit 2019 Helmikuunmammat 2016

  Kertokaa kirjoista vähän enemmän, kiitos! Monesti kirjan nimestä ei voi päätellä, mistä on kyse, tai jos aiheen voi päätellä, ei välttämättä kuitenkaan voi päätellä tulokulmaa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Tämä kertoo parisuhdeväkivallasta. Perustuu kirjoittajan omiin kokemuksiin, mutta on kuitenkin tarinallinen romaani. Oli mielestäni todella hyvin kirjoitettu.
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. MariQ Ihastunut foorumiin

  Kun rakkaus ei riitä
  Tositarina autistisen pojan kehityksestä ja vanhempien taistelusta löytää lapselle sopiva kuntoutus jne
 9. elotyttö Peruskäyttäjä Toukokuun äidit 2019

  Kimi Räikkönen.
  Vahva suositus, jos urheilumaailma kiinostaa yhtään.
 10. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Sain juuri luettua loppuun Erika Vikin kirjoittaman Nefrin tytär -kirjan ja rakastuin siihen. :Heartred Se on Kaksosauringot trilogian kolmas osa. Trilogia on nuorille aikuisille suunnattua steampunk fantasiaa. Kehitys on siis suunnilleen höyryveturiasteella. Fantasiaelementteinä taikuutta, taikavoimaisia olentoja kuten seleesejä (jotka muistuttaa monin tavoin ihmistä) ja tulilintuja (vähän kuin lohikäärmeitä, mutta ei sinne päinkään). Sisältää myös syvällisempiä teemoja kuten rakkauden erilaisissa muodoissaan, rasismin (tosin muodossa lajismi, kas kun eri lajeihin suhtaudutaan karsaasti) ja jossain mielessä mielenterveysongelmat (yksi olennainen hahmo on selvästi masentunut, syykin selviää sarjassa).
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Hena82 Naimisissa foorumin kanssa Maalismammat 2018

  Samuel Davidkinin Esikoisten lunastus
  Muoks. Kertoo poliisista joka tutkii juutalaiseen seurakuntaan liittyvää juttua Helsingissä. Kirjailija on itse juutalainen ja tietää siis mistä kirjoittaa historioineen, käytäntöineen ja tapoineen.
  Alkuun tuntui etten pääse eteenpäin mutta kun tarina alkoi kunnolla en malttanut lopettaa. Nyt työnalla tähän jatko eli Sodomasta pohjoiseen
  Last edited: 30 loka 2018
 12. Eeputzka Aloittelija Maaliskuun äidit 2019

  Luin viimeksi Anneli Kanto, Lahtarit. Sisällissodasta kertova kirja.
 13. Bella Swan Moderaattori Staff Member

  Antti Tuiskun elämänkerta :Heartpink
 14. Ginger Rakastunut foorumiin Huhtimammat 2016

  Gillian Flynn - Teräviä esineitä.

  Hyvä dekkari! Dekkarien ystävänä etsin aina uusia, taidokkaasti kirjoitettuja kirjoja ja tää on nyt uusin suosikkikirjailijani. Oikein mukavalukuista tekstiä ja vaikka aihe on synkkä, kirja on mielenkiintoinen ja otteessaan pitävä. Olen ennen ollut erityisesti ruotsalaisdekkareiden ystävä, tässä vähän erilaista mutta silti samanlaista rapakon takaa.
 15. Pinkkihirmu Peruskäyttäjä

  Kaikenlaisia vauva-opuksia on tullut luettua viime aikoina.. :D Käynyt kirjastosta hakemassa näitä. Viimeisin oli tuo Tyttökavereiden opas vauvavuoteen ja Tracy Hoggin Opi kuuntelemaan vauvaasi. Nyt minä luen Jetlagissa -kirjaa.

  Ihan järkeenkäypä se EASY -menetelmä mitä Hoggin kirjassa neuvotaan. Saa nähdä miten onnistuu käytännössä, meneeköhän yhtä nätisti tosielämässä. :,D
 16. Taikapilvi Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018

  Vasta sain luettua loppuun Aki Linnanahteen kirjoittaman Jere -kirjan, joka siis on käytännössä Jere Karalahden elämänkerta.. Oli ihan mielenkiintonen kirja, vaikka välillä jääkiekkojutut olikin tietenki isossa osassa ja ne meni välillä yli ymmärryksen :D
 17. Rosalina Ei muuta elämää Elomammat 2018 Kesäkuunmammat 2015

  Mä olin esikoista odottaessa sitä mieltä, että Hogg sipeltää kirjassaan järkitekstiä. Nyt neljän lapsen äitinä en enää allekirjoita sitä. Siinä kirjassa on...no, yhden ihmisen näkemys vanhemmuudesta. :D tai siis, onhan siinä kirjassa toki paljon hyvääkin, mutta paljon myös mustavalkoisuutta.
 18. Rosalina Ei muuta elämää Elomammat 2018 Kesäkuunmammat 2015

  Laura Lehtolan Takapenkki lainattu. :)

  Varauksessa tulossa Miika Nousiaisen Juurihoito ja Kari Hotakaisen Ihmisen osa.
 19. MariQ Ihastunut foorumiin

  Luen just kirjaa "Miksi se ei vaan mene pois" joka kertoo väkivaltaisessa suhteessa olevista naisista ja kuinka ovat päässeet pois.Raskasta mutta samalla eheyttävää luettavaa itselle omakohtaisten kokemusten takia.
 20. Rosalina Ei muuta elämää Elomammat 2018 Kesäkuunmammat 2015

  Takapenkille ääni täältä, se on nyt luettu! Oli todella hyvin kirjoitettu ja humoristinen.:):)

  Sisältöä on vähän hankala valottaa... No se kertoo kolmesta eri henkilöstä, jokainen luku on otsikoitu sen henkilön nimellä, joka on kertojana näistä kolmesta. Heidän tarinansa kytkeytyy toisiinsa.
  Kannattaa lukea loppuun asti, vaikka alkuun ois sellanen fiilis, että wtf. Kyllä se siitä aukeaa. :D

Jaa tämä sivu