Milloin tämä olo helpottuu?!

Keskustelun 'Potuttaa! Jurppii! Pännii!' aloitti Tesla2016, 15 heinä 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Teslukka Uusi käyttäjä

  Rv 8+4 ja tänään on taas päivä, jolloin mikään ei pysy sisällä! Miten pikkanen pystyy kasvamaan ja kehittymään jos tuleva äiti ei pysty pitämään ravintoa sisällään? Eilen ensimmäisessä neuvola käynnillä sanottiin vaan, että onpas ikävää ja ainakin on reippaasti raskaushormoneja. Pitäisikö olla iloinen asiasta? Tällä hetkellä ei kyllä siltä tunnu
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 2. KIIAMARIA Ihastunut foorumiin Tammikuunmammat 2016 Joulumammat 2016

  Kaikki ravinto mikä pysyy sisällä menee pienen kasvamiseen. Näin lääkäri sanoi minulle. Rv 13+6 ja iltaisin aina välillä tulee kaikki ruoka ylös.

  Itse pitkään oksenneltuani pyysin pahoinvointiin lääkkeitä. Ne hieman auttoivat. Lisäksi oli rannekkeet käytössä ja b-vitamiinia söin kuurina.
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. pikku muru Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015

  Syö mitä tahansa mikä maistuu ja kyllä pikkuinen ottaa tarvitsemansa.
  Kyllä se jossain vaiheessa helpottaa, viimeistään vauvan synnyttyä. Kivaa se ei ole mutta minkä teet.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Miramaria Addikti

  Monesti sanotaan, että viikoista 12 eteenpäin pitäisi helpottaa. Aina vain ei näin käy... En halua pelotella, mutta pahoinvointi voi tosiaan kestää synnytykseen asti. Turvallisia pahoinvointi lääkkeitä on nykyään olemassa, joten niitä varmaan kannattaa kokeilla. Jos olo alkaa mennä todella huonoksi, niin sairaalaan vain tiputukseen. Mehujäät ja jääpalat on aika hyvä juttu, niistä saa nestettä hitaasti, ehtii vähän imeytymään eikä heti lennä kaikki neste pihalle niin kuin yleensä juodessa. Vauvojen hedelmäsoseet olivat itsellä kovassa kulutuksessa, sillä ulostullessaankaan eivät maistuneet ihan hirveiltä... Tsemppiä hirmuisesti! :shy:

  Ps. Tämä ei hirveästi varmaankaan lohduta, mutta joidenkin tutkimusten mukaan pahoinvoivien lapset ovat muita lapsia terveempiä. :angelic:
  • Tykkää Tykkää x 4
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
 5. Lya Tuttu foorumilla

  Tuohon ps lisäykseen en kyllä usko :) Ei toimi ainakaan meidän suvussa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Papu16 Rakastunut foorumiin Maaliskuunmammat 2016

  Itseä lääkärit ja neuvolatädit lohdutteli, että kyllä se pikkunen saa kaiken tarvitsemansa ja se ottaa kyllä ne ravintoaineet ja tarvitsemansa sulta. Voin kertoo, että mua itseä se ei lohduttanut.
  • Tykkää Tykkää x 3
 7. Furaga Peruskäyttäjä

  Olo helpottaa siinä vaiheessa ku muksu muuttaa pois kotoota...
  No jos tosissaan puhutaan ni mun muksun äidillä oli todella pahat olot puoleen väliin saakka. Mutta siihen pystyi vaikuttamaan oikealla ravinnolla. Mieti mitä söisit jos olisit juuri parantunut vatsataudista ja sulla olis krapula. Esim kasvissosekeittoa kannattaa kokeilla, pienellä lusikalla. Silloin ei vatsa reagoi niin helpolla kun ruokaa ei tule mukitolkulla.
  • En ole samaa mieltä En ole samaa mieltä x 2
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 8. Citrus Ihastunut foorumiin Joulukuunmammat 2014

  Oksentelin koko raskausajan alusta loppuun asti. Kuten muutkin jo kirjoittivat, vauvat kyllä ottavat tarvitsemansa. Usein äiti onkin se joka "jää vaille" :grin Kaikesta pahoinvoinnista ja muista oireista huolimatta terveet vauvat tuli ja "normimitoissa" monikoiksi. Ja eiköhän se lopputulos (eli terve vauva) lyö laudalta äidin pahoinvoinnin! :)

  Vaikka ei se kivaa ole se huonovointisuus, enkä ikävöi sitä, mutta tässä kohtaa olen kaikesta saamastani vain onnellinen.
  • Tykkää Tykkää x 3
 9. Teslukka Uusi käyttäjä

  17+5 rv menossa ja ruoka pysyy sisällä, jes!!! Vielä välillä ollaan pää pytyssä, mutta ei enää päivittäin Nyt uutena oireena on sappivaivat Viime yönä vaivaiset 3h yhtäsoittoa sietämätöntä ylävatsa- ja selkäkipua! Neuvolasta neuvottiin kokeilemaan maitoa tai piimää, ei puhettakaan helpotuksesta. HELP, ANY1???
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 10. Karjalan-tyttö Uusi käyttäjä

  Se tunne kun päätä särkee jo kolmatta päivää niin pahasti että näkökenttää haittaa:dead:
  Ruoka pitää väkisin syödä ja maha on sekaisin.:meh: Kaikki haisee ja yököttää
  Mitä voisi tehdä?
  Nyt ollaan menossa 7+2:dance011
 11. p1kkumyy Aloittelija

  7+4 rv täällä, tällä viikolla alkanu ihanat pahoinvoinnit.. nyt parina päivänä ollut että aamusin oksettaa, hirveitä menkkamaisia mahakipuja ja maha sekaisin.. aamupäivän aikana turha kuvitellakkaan lähtevänsä mihinkään.. voiko asialle tehä mitään? Ja onko mahakivut normaaleja? Nyt on viikon ollut päivittäin melkein jatkuvasti maha kipeenä.. ja kuka sano että raskaana olo on niiin ihanaa...
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 12. Pilvilinna Addikti Heinämammat 2017

  Mahakivut sulla todennäköisesti johtuu oksentelusta. Tietysti yäkkääminen ärsyttää mahaa/vatsalihaksia :)


  Raskaana olo ei oo kivaa, mutta eihä sitä lapsia muute tehdä... Ikävä kyllä. Tämä nykyinen on kyllä minun viimeinen raskaus. Kaksi on hyvä!
 13. Kyfi8685830 Aloittelija

  Pakko lisätä tänne nyt kolmatta lasta odottavana, että kaikista vaikeinta on pahoinvoinnissa ja erilaisessa raskaudesta se, että kaikki ovat nyt varmoja eri sukupuolesta kuin kahdessa aikaisemmassa raskaudessa...vaikein raskaus tähän asti, mutta kärsin mielelläni kaiken muun kunhan lapsi voi hyvin ❤️
 14. Kyfi8685830 Aloittelija

  Kokeile Gavisconia! Tuonut itselle suuren helpotuksen kun pahimmillaan tuntunut, että saan sydärin niin heti helpotus
 15. Hempuliini Tuttu foorumilla

Jaa tämä sivu