Milloin joulu loppuu?

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Uusperhesatu, 27 joulu 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Milloin teidän mielestänne joulu loppuu? Heti aaton jälkeen, Tapanina, uudenvuoden jälkeen, loppiaisena vai vasta Nuutinpäivänä?

  Mua aina vähän ärsyttää, kun ihmiset joulupäivänä tai Tapanina puhuvat joulusta imperfektissä. :D Oma jouluni kestää ainakin uudenvuoden yli, yleensä loppiaiseen, joskus jopa Nuutinpäivään, jos oikein haluaa venyttää. :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Suski75 Addikti Elokuun äidit 2019 Helmikuunmammat 2016

 3. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Meillä joulu kestää joko loppiaiseen tai nuutinpäivään riippuen mikä tuntuu hyvältä ja olemmeko esim reissussa. Tällä kertaa ollaan anoppia ja appea katsomassa loppiaisen yli niin eiköhän nuutinpäivä ole hyvä aika joulun lopetukselle. Minuakin ärsyttää kun toisilla joulu tuntuu loppuvan siihen kun lahjat on avattu. Vielä on kiva kuunnella joululauluja, katsella koristeita ja jouluruokaakin on vielä jäljellä. :)
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 4. anhe Naimisissa foorumin kanssa Toukomammat 2018 Tammimammat 2017 Heinämammat 2014

  Mie kuulun kanssa näihin joiden joulu päättyy vasta loppiaisena ja niin kuin vargynja kirjoitti niin kyllä joululaulut ja muu jouluun kuuluva on vieläkin kovasti mukana arjen touhuissa.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 5. Towanda Rakastunut foorumiin

  Mä ehdotin tänään että jos oltaisiin vietetty taas viikonloppuna joulua, mutta en jaksa tehdä uudestaan kaikkia jouluruokia! :hilarious: Ehkä voidaan kuitenkin tehdä jouluinen kattaus. Kuusi pysyy loppiaiseen asti ja sitten kun se lähtee, niin loppuu joulu. Onneksi saadaan vielä ihailla sitä hyvän aikaa!
 6. nenna❤ Naimisissa foorumin kanssa Elomammat 2018 Elomammat 2016

  Loppiaiseen asti on joulukoristeet (ainakin). Joulu on niin kaunista ja lämmintä aikaa, ett todellakin se saa kestää joulunpyhiä pidempään :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 7. Zeni Moderaattori Staff Member Tammimammat 2017 Kesäkuun äidit 2019

  Meillä joulu loppui joulupäivän iltaan. Kuusi ja koristeet on vielä paikallaan, mutta maanantaina varmaankin kerään ne pois.
 8. Bella Swan Moderaattori Staff Member

  Koska tyttären synttärit loppiaisena, korjaan koristeet pois vähän ennen.
 9. omppu15 Rakastunut foorumiin Toukomammat 2018

  Mä oon nyt lasten kans reissussa, mut silti taidan pyytää miestä nyt siivoomaan kuusen pois ku siit varisee niin älyttömästi neulasia. Eiköhän se joulu siihen lopu. Muut koristeet saa kyllä jäädä mut kuusi tosiaan joutaa pois. Ja joulu loppuu sit aikanaan.
 10. Mashnu Addikti Elomammat 2018 Helmikuunmammat 2015

  Mä kyllästyn jouluun hyvinkin äkkiä. Ei meillä koristeet, valot ja kuusi yleensä edes uuden vuoden aattoa näe. Nytkin olen jo kerännyt kaikki joulurekvisiitat pois. Jouluruokaa syödään aattona ja joulupäivänä tai aattona ja tapaninpäivänä. Sitte piisaa sitä lajia.
 11. Tips Ihastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Joulu vietettiin mummolassa, kotona ei koristeita näy (mitä nyt talvivalot jotka loistaa syksystä kevääseen). Eli joulu loppui joulupäivänä, tapanina oli vielä laatikoita ja kinkkua mutta johan niihin oli ehtinyt kyllästyä.
 12. Taikapilvi Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018

  Viimeset joulukoristeet katoaa viimestään loppiasena, mutta kyllä se joulufiilis katoaa viimestään uutena vuonna, en osaa ajatella tammikuussa enää mitään jouluista :D Hyvin usein se joulufiilis katoaa vahvasti jo tapaninpäivän jälkeen..
 13. Enni Rakastunut foorumiin

  Meillä joulu loppuu uuteen vuoteen. Uuden vuoden aaton aattona tai aattona korjaan koristeet, jouluverhot ja kuusen pois. Vuoden viimeisenä päivänä juhlitaan jo uutta vuotta ja aletaan odottaa kevättä.
 14. Sohwia Moderaattori Staff Member Marraskuunmammat 2015 Elomammat 2017

  Siivoan kaikki joulukoristeet loppiaiseen mennessä, vaikkakin tykkään tosi paljon kaikista joulukoristeista ja ylipäätänsä joulusta. Mutta nyt kun uusivuosi vaihtuu, niin ei itseltä enää sellaista joulufiilistä löydy. :)
 15. Towanda Rakastunut foorumiin

  Meidän joulukuusi kai väsyi tai masentui ja pudottaa kaikki neulasensa, pakko viedä se uudenvuodenpäivänä ulos. :arghh: Siihen asti vältetään hengittämästä siihen suuntaan ja ihaillaan vain kaukaa. Sääli, sen myötä lähtee joulukin ovesta ulos.
 16. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Meillä vähän sama. Neulaset alkoi varista jo pari päivää siitä kun tuotiin kuusi sisään, ja nyt alimmat oksat ovat jo melko paljaita ja viisi minuuttia imuroinnista on uusi neulaskasa lattialla. Ei ole koskaan ennen varissut tällä lailla. Ei tuota oikein voi loppiaiseen asti tuossa pitää, tai sitten meillä on enää pelkkä ranka jäljellä. :sad001
 17. Äippä x6 Addikti Toukomammat 2017

  Tänään lähtee meiltä joulu:sad001 jahka saan pienemmät nukkumaan niin alan purkamaan koristeluja pois... Voih kun surku!
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 18. Towanda Rakastunut foorumiin

  Olisiko kova pakkanen tehnyt hallaa kuusille? Meidän kuusi ainakin oli ilmeisesti seissyt -20 asteen pakkasessa hyvän tovin ennen kuin se tuotiin meille, ehkä se oli liian rankkaa sille. :confused:
 19. anhe Naimisissa foorumin kanssa Toukomammat 2018 Tammimammat 2017 Heinämammat 2014

  Miun vanhemmille oli käynyt kanssa niin, että aattoaamuna kuusessa ei ollut enää neulasia vaan ne olivat tippuneet ja joutuivat aattoaamuna sitten uuden kuusen etsintään.
 20. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Niin, voi olla. Täällä ei ollut ihan noin kovia pakkasia, mutta kuitenkin aika kylmä, joten onhan se mahdollista.

Jaa tämä sivu