Marraskuun ryhmän keskenmenon kokeneet

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuussa 2017' aloitti Soffii, 6 huhti 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Soffii Peruskäyttäjä Maalismammat 2018

  Tuli mieleen perustaa tällainen keskustelu, kun meitä on jo useampi, joille ei marraskuussa tulekaan vauvaa. Itsellä ainakin tarve vertaistuelle, eikä sitä oikein tuolta yleisiltä palstoilta saa. Ja mielellään jakais tätä asiaa muiden juuri nyt samassa tilanteessa olevien kanssa, kuin että lukee monta vuotta vanhoja keskusteluja. Tähän ryhmäänkin oli ehtinyt kiintyä (vieläkin käyn aina joskus lueskelemassa kuulumisia), niin keskenmenon jälkeen koin, ettei oikein enää saa olla osa tätä. Tämä ei tietenkään johdu millään tavalla kenestäkään tässä ryhmässä, vaan luonnollisestikin siitä keskenmenosta, ja kun itse ei enää odota vauvaa.

  Tässä voitaisiin purkaa omia tuntemuksia ja vaihdella kuulumisia muiden odotusta häiritsemättä. Ihaninta olisi tietty kuulla aikanaan uusista raskauksista. Mitä mieltä ootte?
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Janel Tuttu foorumilla

  Itse siirryin keskustelemaan tuonne Enkeleiden vanhemmat -ryhmään. Sieltä löytyy ohjeet, miten pääsee salaiseen ryhmään keskustelemaan. Tervetuloa sinne keskustelemaan oloista ja tuntemuksista :Heartred
 3. Taiga86 Tuttu foorumilla Maalismammat 2018

  Kenelle laitoitte viestiä, että pääsitte salaiseen ryhmään? Mä laitoin viikko sit MiraMarialle, mutta en oo saanut mitään vastausta. Oon ihan rikki kaikesta ja olisi niin ihanaa saada vertaistukea.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 4. Janel Tuttu foorumilla

  Pahoittelut sinulle ja voimia kovasti suruun! Salaiseen ryhmään pääsee, kun laittaa viestiä Vargynjalle. Miramaria on siirtynyt pois ylläpidosta...
 5. Taiga86 Tuttu foorumilla Maalismammat 2018

  Kiitos paljon Janel!!! Laitankin heti viestiä :)
 6. Minni2016 Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Veikkaan vahvasti että ite liityn tähän ketjuun kanssa. Vielä minimaalinen toivo. Jonkin verran tullut vuotoja mut ei kipuja oikeastaan pientä menkkamaista juilintaa. Maanantaina ratkee ultrassa että mikä on tilanne.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 7. Riepuletta28 Uusi käyttäjä

  Hirmuisesti voimia sulle Soffii menetyksestä! Itsellä alkoi keskenmeno eilen. Viikko sitten ultran perusteella sanottiin olevan tuulimuna, mutta toissa päivänä näkyikin 6+ kokoa vastaava alkio, jolla ei sykettä. Viikkoja olis pitäny olla 9+3. Eilen tosiaan luulen pienen alkion tulleen ulos :( Viikon päästä ultraan tarkistamaan tilanne. Tämä oli mun ensimmäinen raskaus ja marraskuussa olisi ollut laskettu aika. Vertaistuki tulisi todellakin tarpeeseen, varmasti monelle muullekin km saaneelle.

  Toivottavasti sulla Minni2016 olis kaikki hyvin ultrassa.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 7
 8. Onnellinen odottaja Aloittelija

  Täällä kanssa paska fiilis. Eilen keskenmeno viikko 9, syksyllä on myös km samat viikot. Taidan kanssa yrittää enkelten ryhmään...
  • Sympatiaa Sympatiaa x 8
 9. Taiga86 Tuttu foorumilla Maalismammat 2018

  Voi ei :( Pahoittelut kaikille isoista menetyksistä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Minni2016 Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Se siitä toivosta. Kyllä se kesken meni. Mutta jos seuraava pieni sitten jaksaisi syliin asti.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 10
 11. Bobby Aloittelija

  Voimia Minni ja kaikki muut keskenmenon kokeneet marraskuulaiset ❤️
 12. Taiga86 Tuttu foorumilla Maalismammat 2018

  Voimia Minni2016 ihan super paljin! Ei auta kuin uskoa, et saadaan terveet vaavit vielä syliin saakka <3
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Hemi Peruskäyttäjä Marrasmammat 2017

  Todella paljon voimia Minni <3
 14. Riepuletta28 Uusi käyttäjä

  Voi ei miten ikävää, voimia Minni2016 ♡
 15. Soffii Peruskäyttäjä Maalismammat 2018

  Voimia Taiga86, Riepuletta28, Onnellinen odottaja ja Minni2016!<3

  Mää en oo vielä sinne Enkeleiden vanhemmat -ryhmään siirtynyt. Tuntu että piti saada vähän etäisyyttä tähän koko asiaan. Täällä vointi mennyt vähän aaltoillen. Suurimman osan aikaa ihan hyvä olo (km:sta nyt reilu 5 viikkoa), mutta sitten taas iskee lujaa, kun tajuaa että meillä ei ookaan marraskuussa pientä. Kroppa ei tunnu oikein toimivan. Nyt kp 38, ei kuukautisia eikä minusta ees ovulaatiota. Outo olo kun ei yhtään tiedä mitä kropassa tapahtuu. Varmaan sitä vois pikkuhiljaa alkaa lääkäriaikaa varailemaan.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 16. Höyhen Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Voimia kaikille keskenmenon kokeneille <3
  Minulla useampi onnistunut raskaus takana ja myös keskeytyneitä keskenmenoja. Nyt viimeisin ihan tässä iholla. Reilu 2vk sitten diagnoosi tuulimuna(rv piti olla 7+). Siitä 11pv päästä uusi ultra ja varauduin jäämään osastolle. Näkyi rv5+6 oleva alkio, ei sykettä (piti olla 9+). Joten todennäköisesti taas keskeytynyt keskenmeno. Taas odotusta. Oli tarkoitus odottaa 2,5vk mutta pää ei kestänyt niin sain ajan keskiviikolle. Kumpa saisin tämän asian päätökseen. Olo on hyvin epätodellinen. Henkisesti en ole ollut raskaana viikkoihin, fyysisesti vielä olen. En usko, että hedelmöitys olisi tapahtunut myöhemmin. Olisi pitänyt testata vahva plussa jo 2+ viikolla. Haluaisin vaan jatkaa eteenpäin... Nyt vaan junnataan paikoillaan... :(
  • Sympatiaa Sympatiaa x 9
  Last edited: 24 huhti 2017
 17. pipsu Tuttu foorumilla

  Minä kirjoittelin hieman tuolla joulukuisissa, la ois ollu 27.11 - 3.12, raskaus päättyi jo kiireelliseen leikkaukseen ja munanjohtimen poistoon ja oli kaiken kaikkiaan hyvin traumaattinen kokemus. Nyt bongasin ovulaation, mutta tuli hirveä masennus, koska uskon kyseessä olevan "väärän" puolen.Tosin en kyllä taitaisi olla edes valmis uuteen raskauteen vielä.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 7
 18. Minni2016 Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Tiedän höyhen tunten kun haluais selvyyden asiaan. Itellä kun tosiaan muutaman päivän tuli vähän verta ite olin jo heittänyt kirveen kaivoon ja halusin vaan selvyyden ja asian päätökseen. Ruma sanoo mutta se huojennus kun alkio tuli pois ja tiesi että tämä oli tässä. Se epävarmuus ja odottaminen on inhottavaa. Jännä että jotenkin tässä tiesi jo alusta asti että tää ei pääty hyvin koko ajan tuntu että onkohan kaikki hyvin ja puhuinkin et jos kävishyvin niin ois marraskuussa vauva. Missään vaiheessa en puhunut et kun on. Vällillä iskee se suru kun ei toinen tulekkaan vielä mutta se toive toisesta on sen verran kova että sitä vaan odottaa että vuoto loppuu ja kierto palautuis äkkiä että pääsis yrittään uudelleen. Tänään oli pakko ostaa rauta tabletteja kun huomaa että hb tippunu naama ihan valkonen ja huippaa välillä.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 19. Katjusha Naimisissa foorumin kanssa

  Pahoittelut, pipsu! Mulle kävi noin keväällä 2015. Olen lukenut ja lääkärinikin on todennut, että munasolu "väärältä puolelta" voi uiskennella myös siihen jäljellä olevaan johtimeen.
  Pahoittelut kaikille tässä ketjussa, toivotaan, että plussaatte ja pienokaiset sitten syliin jokaiselle!!
 20. pipsu Tuttu foorumilla

  Kiitos tsempeistä Katjusha :) Saanko kysyä kauanko sinulla kesti raskautua uudelleen, tai tapahtuiko se normaalisti ?

Jaa tämä sivu