Luovat ja taiteelliset

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Pingu94, 15 touko 2019 at 21:12.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Pingu94 Peruskäyttäjä

  Onko täällä muita, jotka tykkää tehdä jotain luovaa tai taiteellista? Siis vaikka piirtää, maalata, kirjoittaa, laulaa, soittaa tms.

  Mä tykkään piirtää ja pidän itseäni varsin hyvänä siinä. :) Työvälineinä käytän joko lyijykynää tai tusseja. On tosi rentouttavaa antaa luovuuden viedä.
  • Tykkää Tykkää x 3
 2. Magpie Peruskäyttäjä Tammikuun äidit 2019

  Ennen vauvan syntymää piirsin (puuvärit, tussit) tai maalasin (vesivärit) paljon, mutta nyt on jääneet värit ja siveltimet pölyttymään. :sad001 Oon melko hidas taiteiluissani, eli tarvitsisin kunnolla aikaa levitellä kaikki välineet esille ja keskittyä rauhassa piirtämiseen. Vauvan hoidolta ei oikein tuollaisia kunnon sessioita irtoa, joten ei sitten ole tullut piirrettyä mitään. Oon kuitenkin suunnitellut maalaavani vauvan huoneeseen pari taulua, eli pitänee opetella nopeammaksi. :wink
 3. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

  Ennen piirsin, maalasin ja kirjoitin, mutta ne kaikki vaativat tiettyä mielentilaa ja yksinäistä pitkää aikaa, joten olen niistä suosiolla luopunut muutamaksi vuodeksi. Sen sijaan teen käsitöitä, neulon ja virkkaan.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 4. Ginger Rakastunut foorumiin Huhtimammat 2016

  Piirtämistaidot mulla on luokkaa tikku-ukko, mutta kirjoittamisessa voisin väittää omaavani jotain lahjoja. Pidän kovasti kirjoittamisesta ja olen kirjoitellut runoja, novelleja ja ihan kaikenlaista mihin on vähänkään tullut inspiraatio. Paljon on tekstejä ns. pöytälaatikossa ja joskus haaveilen julkaisevani jotakin.
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Nurinkehrääjä Tuttu foorumilla

  Joskus aikoinaan piirsin ja käytin pelkkiä erivahvuisia lyijykyniä. Nykyään luovuuteni ja taiteellisuuteni käytän käsitöihin (virkkaus, ristipistot, pujottelutyöt, askartelu ym.)
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Täällä yksi pöytälaatikkokirjailija. Tykkään kirjoittaa ja edelleen teen sitä toisinaan, joskus yöunien kustannuksella. Lopputuloksena fantasiatarinoita, jotka ei pysy uomassaan vaan eksyvät sivupoluille ja venyvät. Joskus vähän haaveilen että saisi jotain julkaistuakin, mutta toistaiseksi en ole saanut mitään sellaista aikaan, minkä kanssa voisin sellaista oikeasti ajatella.
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Kirjoittaminen on se minulle ominainen ilmaisumuoto. Nuorena kirjoitin paljon jos jonkinlaisia novelleja ja tarinoita, ja voitin yhden kirjoituskilpailunkin. Sitten kirjoittamisesta tuli työ, ja jotenkin se luovempi puoli siitä jäi. Töiden parissa tuli kirjoitettua niin paljon, ettei oikein enää niiden jälkeen innostanut. Nykyisin osa töistäni on sellaista, että saan laittaa peliin vähän omaa luovuuttanikin, ja siitä tykkään. Kyllä silti vielä haaveilen että jonain päivänä olisi aikaa omistautua ihan kokonaan sille luovalle kirjoittamiselle. Mulla on päässäni tarina, josta haluaisin kirjoittaa kirjan, mutta nyt ei vain ole aikaa. Laitan kuitenkin aina ylös päähän putkahtavia repliikkejä ja muita tarinaa kuljettavia virkkeitä - toivottavasti niille on käyttöä sitten joskus. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

  Minulta kun ei nyt mitään filosofista pohdintaa irtoa teksteihin, niin olen ajatellut tehdä ihan vain oman lapsen käyttöön valokuvakirjoja. Ensimmäinen "turvakirja" päiväkodin aloitukseen ja myöhemmin aapiskirja. En ole aiemminkaan haaveillut julkiseen käyttöön tulevista teksteistä enkä maalausten esittelystä missään näyttelyissä. Muutamaan kirjoituskilpailuun olen osallistunut ihan vain palkinnon perässä, samoin valokuvakisoihin ja hyvin on usein käynyt.
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu