Lastenhoitohuoneet, ravintolat ja kahvilat

Keskustelun 'Vanhemmus, perhe ja parisuhde' aloitti ReginaVeritas, 13 elo 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Turku

  Kauppakeskus Skanssi: Lastenhoitohuone toisessa kerroksessa Citymarketin päässä. Hoitotaso muutamalla vesipisteellä ja hoitoalustalla, mikro, erikseen vessa ja lastenvessa (jossa pienempi pönttö ja lavuaari alempana) ja imetystuoleja ja sohvia (jotka eivät kyllä ole niin mukavia kuin mainostavat. Itse en ainakaan saa niissä oikein tukea kädelle kun käsinojat on niin ylhäällä.) Myös leluja vähän isommille lapsille (mistä en levotonta syöjää imettävänä ole aina niin hyvilläni, mutta leikki-ikäisten vanhemmat varmaan tykkää).
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Chandelier Peruskäyttäjä Huhtimammat 2018

  Tuuri Veljekset Keskinen
  Siellä on ilmeisesti useampia lastenhoitohuoneita. Se, minkä itse löysin, sijaitsi Vesa's Cafen läheisyydessä. Kyseinen tila oli kuin normaali vessa (5 tai 6 vessakoppia, joista ainakin osa oli normaalia isompia ja joista ainakin yhdessä oli myös mini-wc -pytty). Vaipanvaihtopaikkoja oli 4. Tuoleja imetystä varten oli 6. Ikävästi neljä näistä tuoleista sijaitsi heti ovella, joten aina kun ovi avattiin niin olit kuin tarjottimella siinä. Tuolit olivat myös melko huonot imettämistä varten. Lisäksi tila oli sangen ahdas jos otit mukaan ostoskärryt (laske mukaan myös lastenrattaat, lastenvaunut ynnä muut). Plussaa siitä, että tuossa tilassa kävi ainoastaan vauva-lapsiperheitä. Edelleenkään en ymmärrä sitä, että imetystilat laitetaan wc -tilojen yhteyteen mutta ei kai sille voi mitään. Siistiä oli.

  Seinäjoki, Lastentarvikeliike Huvikumpu
  Sijaitsee siinä matkakeskuksen läheisyydessä. Tilava wc, jossa vaipanvaihtopiste ja nojatuoli imetystä varten. Käsipyyhe asiakkaille (ei kertakäyttöpapereita), lattiat likaiset ja muutenkin vähän epäsiisti.

Jaa tämä sivu