Kuinka kauan yrititte ensimmäistä ja seuraavia?

Keskustelun 'Mitä mielessä? Sana on vapaa' aloitti Vargynja, 26 huhti 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Kun ensimmäistä sai tehdä yli vuoden, tässä mietityttää, mahtaako toisen alulle saamisessa kestää yhtä kauan. Muistelen kuulleeni että ainakin suht usein toinen saa alkunsa helposti vaikka ensimmäisessä olisi kestänyt. Miten teillä on mennyt? Onko ensimmäistä ja toista/kolmatta/jne yritetty yhtä kauan? Vai onko ensimmäisessä kestänyt pidempään kuin nuoremmissa? Tai päinvastoin?
 2. Mashnu Addikti Elomammat 2018 Helmikuunmammat 2015

  Ensimmäistä tehtiin 7 vuotta enemmän ja vähemmän tosissaan. Nyt on toista tehty ihan tosissaan jo yli vuosi ja alkaa epätoivoiselta näyttää.
 3. loora84 Naimisissa foorumin kanssa Marrasmammat 2017 Toukokuunmammat 2015

  Esikoinen tärppäsi 4 kk yrityksellä, kakkonen 13 kk yrityksellä ja kolmonen 9 kk yrityksellä jos tää nyt menee onnellisesti loppuun..:)
 4. elaffy Ei muuta elämää Syysmammat 2017 Kesäkuunmammat 2015

  Ensimmäinen onnistunut raskaus vei 1v4kk, seuraava alkoi 6kk yrityksen jälkeen eli minun mielestäni helposti verrattuna ensimmäiseen kertaan.
 5. Zeni Moderaattori Staff Member Tammimammat 2017

  Ensimmäinen alkoi ekasta kierrosta, toinen kolmannesta, kolmatta tekemällä tehtiin liki 1,5vuotta, neljäs ja viides tuli taas ensimmäisistä kierroista.
 6. Tilda Peruskäyttäjä

  Neljä ensimmäistä ensimmäisestä kierrosta ja viides toisesta kierrosta, tosin ajoitukset oli ekassa kierrossa miehen töiden takia vähän pielessä.
 7. Suski88 Addikti Toukokuunmammat 2014 Syyskuunmammat 2015

  Ekaa yritettiin kaks vuotta, ennen kun tärppäs, mut toinen lähtikin matkaan yk1, vaikka luulin et myöhästyttiin pahasti oviksesta, mut ei se sit ollutkaan ollut, kun olikin sitten oletettavasti ollut vasta noin viikon päästä..
 8. Pilvilinna Addikti Heinämammat 2017

  Eka tärppäs heti ilman yritystä. Tokaa sitten yli vuosi meni kahden kkm jälkeen ja tääkää oo helppo. Nimim. Sairaalassa vuoteenomana 28+3....:shifty:
 9. Piika Peruskäyttäjä

  Esikoisen odotus alkoi ennenkuin olin lopettanut ehkäisyn, ja toisen kohdalla tärppäsi n. Puoli vuotta siitä kun ehkäisy oli jätetty pois.
 10. Lyydia Rakastunut foorumiin Tammimammat 2018 Heinäkuunmammat 2015

  Esikoinen tärppäsi viidennestä kierrosta, nyt on toista yritetty kolme kiertoa.
 11. Salme Ihastunut foorumiin

  Esikoinen ekasta yrityksestä, kuopus toisesta yrityksestä.
 12. tiikeriLuukas Tuttu foorumilla

  Ensimmäinen 3,5 vuoden ja kahden endoleikkauksen jälkeen, toinen 1,5 vuoden yrityksen jälkeen. Kolmaskin olisi kiva, mutta tjot on kestänyt nyt jo kaksi vuotta, joten tuskinpa enää tulee :sorry:
 13. Jomppuli Vieras

  Ollaan yritetty 3kk mutta meillä meni noin puol vuotta yks raskaus kesken viikoilla 10+3. Mietityttää hirveästi että tuleekokaan sitä enää raskaaksi.
 14. HuliVili Tuttu foorumilla Lokamammat 2017

  Kumpaakaan ei varsinaisesti yritetty, annettiin vaan lupa tulla jos tulee. Ensimmäinen tärppäs jo muutaman viikon päästä pillereiden pois jättämisestä. Tämä toka raskaus (16+1) alkoi noin 3kk synnytyksen jälkeen.
 15. Emppo Vieras

  Meillä ekassa meni vuosi ja toisessa 4 vuotta.. Olen todennut ettei kannata yrittää, antaa vaan tulla, jos on tullakseen (helpommin sanottu kuin tehty)
 16. J.j Vieras

  Yritetty nyt 8kk pillereitten lopettamisen jälkeen eikä ole vielä tärpännyt
 17. nellu Peruskäyttäjä

  Kierukka pois ja 4kk tärppäsi
 18. Sohwia Moderaattori Staff Member Marraskuunmammat 2015 Elomammat 2017

  Esikoista yritettiin puolisen vuotta ja tämä toinen tärppäsi toisesta kierrosta eli nopeasti oon tullut raskaaksi. Itselle tuntui tuo puolisen vuotta olevan tosi pitkä aika, vaikka todellisuudessa se oli tosi lyhyt aika, kun tiedän monia ketkä ovat yrittäneet useamman vuoden lasta. Noissa vauvakuumeilu ja yritys asioissa oon ainakin itse ollut tosi malttamaton, että ihan melkein jopa hävettää myöntää näin jälkikäteen koko asiaa..
 19. Enkkumama Tuttu foorumilla Toukomammat 2017

  Kapselin poistosta 2kk päästä about tapahtu hedelmöittyminen eli 2,5kk poistosta positiivinen testitulos. Ensimmäinen siis kyseessä ja hän syntyi huhtikuussa. Toista ei ihan vielä aleta yrittään.
 20. Black Peruskäyttäjä

  Ensimmäinen vähän niinkuin tuli... :D Toista sitten tehtiinkin ja useampi keskenmeno ehti olla välissä. Olisikohan noin vuosi aloituksesta kun mukaan tarttui pysyvä plussa. Nyt tämä mahdollisesti viimeinen raskauteni alkoi puoli vahingossa.

Jaa tämä sivu