Kuinka kauan tunsitte ennen kuin menitte yhteen?

Keskustelun 'Vanhemmus, perhe ja parisuhde' aloitti Vargynja, 7 marras 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Eli kuinka kauan olitte tunteneet kumppanin kanssa ennen kuin päädyitte parisuhteeseen?

  Me taidettiin olla miehen kanssa nopeita, kun ruvettiin seurustelemaan 1,5kk päästä siitä kun tavattiin ensimmäisen kerran. Siitä reilun kahden vuoden päästä sitten mentiin naimisiin. :Heartred
 2. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Me oltiin tiedetty toisemme useampi vuosi, ja joskus aiemmin jo olisi voinut olla jotain, ellei oltaisi oltu vuorotellen varattuja. En voi silti sanoa että oltaisiin tunnettu toisiamme, ennemmin puhun tietämisestä.

  Sitten, kun tavattiin uudestaan vuosien jälkeen, alettiin olla heti yhdessä. Kumpikaan ei nähnyt muuta kuin sen toisen, joten homma oli sitä myöten selvä. Yhteen muutettiin jo kolmen kuukauden kuluttua.
 3. Ginger Rakastunut foorumiin Huhtimammat 2016

  Pojan isän kanssa tunnettiin yläasteelta asti. Kavereita ei tosin oltu, mutta noin 7v ensitapaamisesta päädyttiin seurustelemaan. Nykyisen mieheni kanssa tiesimme toisemme joitakin kuukausia, lokakuussa taidettiin tavata ja helmikuussa alettiin olla yhdessä.
 4. Zeni Moderaattori Staff Member Tammimammat 2017 Kesäkuun äidit 2019

  3kk ensitapaamisesta alettiin seurustella ja seurustelun alusta 1,5kk päästä tein positiivisen raskautestin. Yhteen muutettiin 4kk seurustelun alusta ja kihloihin mentiin 5kk alusta. Nyt ollaan oltu yhdessä 9,5 vuotta, naimisissa siitä 7,5 vuotta ja kuudes lapsi tulossa :Heartbigred
 5. marsupilami Rakastunut foorumiin Toukomammat 2017 Syyskuun äidit 2019

  Ensitapaamisesta vajaa kuukausi meni :Heartred :grin
  Nyt ollaan oltu 6v yhdessä, joista 4v naimisissa :happy:
  Ja yhdessä ollaan asuttu oikeastaan koko yhdessä olo ajan :p
 6. Enni Rakastunut foorumiin

  Parin tapaamisen jälkeen alettiin seurustella.
 7. Tips Tuttu foorumilla Syysmammat 2018

  Joku puoli vuotta tunnettiin. Asuin tuolloin hänen perheensä kanssa (jep, vaihtariromanssi) ja vaikka hän ei siellä asunutkaan kävi paikalla usein joten oltiin totuttu näkemään toisemme ns luonnollisessa olotilassa omina itsenämme. Sitten alkoi seurustelu, joka oli pari vuotta kaukosuhde muutamaa lomaa lukuunottamatta, sitten naimisiin ja tässä sitä edelleen ollaan 17 vuotta myöhemmin kahden lapsen kanssa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Lapatius Peruskäyttäjä Elokuun äidit 2019

  Tutustuttii alunpitäin jo riparilla, 8v siitä alettiin seurusteleen, vajaa puol vuotta nii kihlat ja puol vuotta nii häät. Ja siittäki kulunu jo melkee puol vuotta.

Jaa tämä sivu