Kuinka kauan tunsitte ennen kuin menitte yhteen?

Keskustelun 'Vanhemmus, perhe ja parisuhde' aloitti Vargynja, 7 marras 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Eli kuinka kauan olitte tunteneet kumppanin kanssa ennen kuin päädyitte parisuhteeseen?

  Me taidettiin olla miehen kanssa nopeita, kun ruvettiin seurustelemaan 1,5kk päästä siitä kun tavattiin ensimmäisen kerran. Siitä reilun kahden vuoden päästä sitten mentiin naimisiin. :Heartred
 2. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Me oltiin tiedetty toisemme useampi vuosi, ja joskus aiemmin jo olisi voinut olla jotain, ellei oltaisi oltu vuorotellen varattuja. En voi silti sanoa että oltaisiin tunnettu toisiamme, ennemmin puhun tietämisestä.

  Sitten, kun tavattiin uudestaan vuosien jälkeen, alettiin olla heti yhdessä. Kumpikaan ei nähnyt muuta kuin sen toisen, joten homma oli sitä myöten selvä. Yhteen muutettiin jo kolmen kuukauden kuluttua.
 3. Ginger Rakastunut foorumiin Huhtimammat 2016

  Pojan isän kanssa tunnettiin yläasteelta asti. Kavereita ei tosin oltu, mutta noin 7v ensitapaamisesta päädyttiin seurustelemaan. Nykyisen mieheni kanssa tiesimme toisemme joitakin kuukausia, lokakuussa taidettiin tavata ja helmikuussa alettiin olla yhdessä.
 4. Zeni Moderaattori Staff Member Tammimammat 2017 Kesäkuun äidit 2019

  3kk ensitapaamisesta alettiin seurustella ja seurustelun alusta 1,5kk päästä tein positiivisen raskautestin. Yhteen muutettiin 4kk seurustelun alusta ja kihloihin mentiin 5kk alusta. Nyt ollaan oltu yhdessä 9,5 vuotta, naimisissa siitä 7,5 vuotta ja kuudes lapsi tulossa :Heartbigred
  • Tykkää Tykkää x 2
 5. marsupilami Rakastunut foorumiin Toukomammat 2017

  Ensitapaamisesta vajaa kuukausi meni :Heartred :grin
  Nyt ollaan oltu 6v yhdessä, joista 4v naimisissa :happy:
  Ja yhdessä ollaan asuttu oikeastaan koko yhdessä olo ajan :p
 6. Enni Rakastunut foorumiin

  Parin tapaamisen jälkeen alettiin seurustella.
 7. Tips Ihastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Joku puoli vuotta tunnettiin. Asuin tuolloin hänen perheensä kanssa (jep, vaihtariromanssi) ja vaikka hän ei siellä asunutkaan kävi paikalla usein joten oltiin totuttu näkemään toisemme ns luonnollisessa olotilassa omina itsenämme. Sitten alkoi seurustelu, joka oli pari vuotta kaukosuhde muutamaa lomaa lukuunottamatta, sitten naimisiin ja tässä sitä edelleen ollaan 17 vuotta myöhemmin kahden lapsen kanssa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Lapatius Peruskäyttäjä

  Tutustuttii alunpitäin jo riparilla, 8v siitä alettiin seurusteleen, vajaa puol vuotta nii kihlat ja puol vuotta nii häät. Ja siittäki kulunu jo melkee puol vuotta.
 9. Naala Peruskäyttäjä Syyskuun äidit 2019

  Oltiin kesä samassa työpaikassa. Kesä (3kk) meni ja sovittiin, että ollaan pari :grin
 10. Marttatuulikki Aloittelija

  Oltiin pari vuotta kavereita, josta sit tunteet lähti kuumeneen puolinsun toisin, nyt yhdessä 1,5vuotta :Heartred
 11. tiuhtimus Rakastunut foorumiin Lokamammat 2017 Marraskuunmammat 2015

  Aikalailla 2kk ensitapaamisesta päätettiin että seurustellaan
 12. Bella Swan Moderaattori Staff Member

  2kk ensitapaamisesta täälläkin!
 13. Nurinkehrääjä Peruskäyttäjä

  Ollaan tunnettu toisemme jo melkein kolmekymmentä vuotta :grin Oltiin naapuruksia vuosien ajan ja tuttavia sen jälkeen kun muutin muualle. Muutama vuosi sitten alettiin pitämään silmäpeliä kylillä ja vajaa pari vuotta sitten päädyttiin yhteen, saman katon alle.
 14. dadapls Tuttu foorumilla Marraskuun äidit 2019

  Tutustuttiin yläkoulussa viestien välityksellä 3vk ajan ja sitten hän tuli meillä käymään. Seuraavana päivänä alettiin seurustelemaan ja reilu 3 vuotta siitä niin mentiin naimisiin. Tiedettiin toisemme monta vuotta kun asuttiin melkein naapurissa ja käytiin samaa koulua mutta salaa vaan ihailin enkä uskaltanu mennä puhumaan :oops:
  • Voittaja Voittaja x 1
 15. LaraS Rakastunut foorumiin

  Eka treffeiltä oikeestaan, kun käytiin reilu 3v sitten muuan perjantai lounastreffeillä ja jatkettiin miehen työpäivän jälkeen koko viikonlopun kestäneillä hänen luona :happy: Sen jälkeen hyvin vähän on vietetty öitä erillään.
  Oltiin tosin vuosi sitten pari kk erossa, mutta yhteen palattiin ja pian oli meidän ihana typy saanut alkunsa :Heartpink
  Niin ja netin kautta tutustuttiin, olikohan päivä-pari viestitelty ja soiteltu, kun tavattiin.
 16. Sannalii Aloittelija

  Olimme yläasteella samassa koulussa, olemme tienneet toisemme yli kymmenen vuotta. Seurustelemaan aloimme n. neljä vuotta sitten.

Jaa tämä sivu