Kohdun paksuuntunut limakalvo, raskaana?

Keskustelun 'Vauvakuumetta' aloitti beibie, 4 joulu 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. beibie Aloittelija

  Tänään ultraäänessä todettu kohdun limakalvon paksuuntuminen. Lisäksi viitteitä siitä, että ovulaatio on tapahtunut kuten pitääkin. Menkat myöhässä. Onko kellään omaa kokemusta, viittasiko paksuuntunut limakalvo raskautumiseen vai ennustiko alkavia kuukautisia. Minulle gyne sanoi että seurataan tilannetta 2 viikkoa, jos menkat ei ala niin raskaustesti.
  Last edited: 4 joulu 2018
 2. elaffy Ei muuta elämää Syysmammat 2017 Kesäkuunmammat 2015

  Pitäisikö kuukautisten jo olla alkaneet vai alkaa vasta - milloin? Voihan tuon testin tehdä kotona jo aiemminkin, jos raskautta on syytä epäillä. Limakalvo paksunee aina kierron loppua kohti normaalisti, joten ei kai tuota voi kovin varhaisessa vaiheessa varmuudella sanoa.
 3. beibie Aloittelija

  Mulla on kierto yleensä 28-31 päivää, nyt kiertopäivä 44 eli kuukautiset noin 2 viikkoa myöhässä. Viimeisin raskaustesti viime perjantailta, nega. Gyne epäilee että joko kierto on myöhästynyt/häiriintynyt tai olen raskaana varhaisessa vaiheessa
 4. Suski75 Naimisissa foorumin kanssa Elokuun äidit 2019 Helmikuunmammat 2016

  Kuukautiskierron aikana limakalvo paksuuntuu aina kunnes kuukautisten aikana se poistuu, ja homma alkaa alusta. Eli jos limakalvo on paksuuntunut, olet joko raskaana tai vain kuukautiskierron loppupuolella, ja kuukautiset tulevat pian. Eli juuri niin kuin gynekologisi sanoi, joko ovulaatiosi oli myöhässä ja seuraavat kuukautisesi ovat sen vuoksi myöhässä, tai sitten olet raskaana. Ei voi tietää.
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 5. beibie Aloittelija

  Jep näinhän se varmasti on :) kuukautisia tai plussaa odotellessa
 6. Miitu Addikti Lokamammat 2017 Marraskuunmammat 2015

  Onpas jännittävä tilanne beibie, onko selvinnyt suuntaan tai toiseen? :happy:

  Tosiaan, joko menkat ovat myöhässä ja limakalvo vuotelee pois tai olet raskaana, ja ultrassa niin varhaisessa vaiheessa vielä ettei muuta ollut tuolloin nähtävissä.
 7. beibie Aloittelija

  Heippa ja anteeksi myöhäinen vastaus ! Tilanne oli se, että lopulta kuukautiset alkoivat. Kierron pituus oli ennätykselliset 8 viikkoa !! Gynekologi kuitenkin näki ultraäänessä, että ovulaatio oli tapahtunut, noin 2 viikkoa ennen vuotoa. Eli jostain syystä mun ovulaatio oli 6 viikkoa edellisen kuukautisvuodon jälkeen eli aika myöhässä. Tämän vuoksi seksin ajoittaminen meni ihan puihin kun luulin ovulaation olleen jo aikoja sitten enkä ko. Kierrossa käyttänyt ovistestejä :D Epäilen, että liian radikaali ruokavalion muutos saattoi myöhästyttää ovulaatiota..
  Mutta mikäs tilanne nyt? Tuntuu huojentavalta että kävin gynen tutkimuksissa, mulla on kuulemma terveet munasarjat ja kohtu, kaikki toimii kuten pitää joten gyne oli luottavainen että tulen vuoden sisään raskaaksi! Nyt Dpo 6, viikko sitten digitaaliseen ovulaatiotestiin hymynaama. Peitot heilui joten varovainen toive että ens viikolla plussaan :Heartred
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 8. Miitu Addikti Lokamammat 2017 Marraskuunmammat 2015

  beibie, Onpa kiva kuulla että kaikki kuitenkin hyvin! Ja toivotaan nyt sitten plussaa. Onpas jännät ajat käsillä :happy: Tulethan sitten kertomaan jos ne maagiset kaksi viivaa saat! :)
 9. beibie Aloittelija

  Joo on kyllä hyvä mieli sen suhteen että kroppa toimii kuten pitää! Ja ensi viikolla testailen dpo14 niin kerron kyllä jos saan kauan odotetut kaksi viivaa :)
  • Optimistinen Optimistinen x 1

Jaa tämä sivu