Kesäsuunnitelmasi?

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Uusperhesatu, 16 touko 2019 at 16:37.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Nyt tätä voi jo kysyä, kun eletään toukokuun puoliväliä. :) Eli millaisia kesäsuunnitelmia teillä on?

  Itse varasin juuri tänään laivamatkat Tallinnaan ja takaisin heti juhannuksen jälkeen. Mennään lasten kanssa kolmeksi yöksi Pärnuun. Ollaan oltu siellä useamman kerran ennenkin, se kun on ihana kohde juuri lasten kanssa (ja muutenkin toki).

  Suunnitelmissa on myös muutamakin retki Muumimaailmaan, sillä päästiin mukaan asiakasraatiin, mikä tarkoittaa, että meillä on vapaa pääsy sinne koko kesän. :) Varmaan käydään myös jossain huvipuistossa, esim. Linnanmäellä.

  Sitten on yhdet häät, yhdet rippijuhlat ja meillä miehen kanssa 5-vuotishääpäivä, jota saadaan juhlistaa yön yli ihan kahdestaan. Niin ja elokuussa osallistun thriatlon-kilpailun sprinttiversioon (750 m uintia + 20 km pyöräilyä + 5 km juoksua).

  Nämä nyt ainakin on tiedossa. Saatetaan myös poiketa veljeni vuokramökillä Ikaalisissa. Toki kesään kuuluu myös monenlaiset retket pyörällä ja ilman, uiminen ym. :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. Enni Rakastunut foorumiin


  No on teillä ainakin ohjelmaa luvassa :grin

  Meillä on suunnitelmina uusien ulkorappusten teko sekä seurakunnan kesäretki. Ei ole varaa matkustella, taloa ja pihaa mielummin laittaisin kuntoon jos olisi rahaa. Terassi jäänee ensi kesälle..
 3. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

  Me ainakin mökkeilemme ja käymme Särkänniemen Koiramäessä. Pihaa tulee ehkä laitettua, mutta emme tee sitä kiireellä. Pyöräretken olen luvannut lapselle ja varmaan rannalla käydään, jos on lämmintä. Mitään reissua ei ole suunniteltu, kun mökki houkuttelee enemmän, suurilta juhliltakin taidamme välttyä.
 4. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Tarkoitus on käydä ainakin isäni mökillä luona tai hänen mökillä. Muita suunnitelmia ei ole liiemmin tehty. Toivon mukaan käydään uimassa muutoinkin kun edellämainitulla mökillä. Jos lapsi oppii pyöräilemään kyllin hyvin voisi pyöräretkeily olla kivaa.
 5. elaffy Ei muuta elämää Syysmammat 2017 Kesäkuunmammat 2015

  Heinäkuun lopulle asti teen kesätöitä huvin vuoksi. :D Eipä kesää muuten liiemmälti jää edes jäljelle.. Varmaan jotain huvipuistoja ja teemapuistoja tulee käytyä, kun työetuihin kuuluu. Ei olla enempää vielä suunniteltu. :) Muuten arki rullaa normaalisti sairaalaa ja terapioita juosten tasaisesti.
 6. Towanda Rakastunut foorumiin

  Muutto! Olen nyt muuttanut joka kesä, huokaus. Eipä siinä, on ihanaa muuttaa takaisin kotikaupunkiin, missä on paljon tekemistä. Kävelymatkan päässä on uimaranta, puistoja, leikkipuistoja, kirjasto, uimahalli - ja Särkänniemi. :smiley-bounce013 Mieli tekisi käydä myös Tukholman-risteilyllä, tai sitten säästetään nekin rahat ensi kesän pidempään reissuun. Se on varmaa, että aion nauttia kesästä täysin siemauksin ennen kuin palaan syksyllä töihin. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. tiuhtimus Naimisissa foorumin kanssa Lokamammat 2017 Marraskuunmammat 2015

  Meillä kesä menee varmaan pääsääntöisesti okt-raksalla.
  Mutta yritetään silti jotain kivaa ehtiä aina jossain välissä tehdä perheenä ja lasten kanssa.
  Tiedossa olisi ainakin yhdet rippijuhlat ja häät, mies ja mummoni täyttävät pyöreitä, isäni sitten syksymmällä, 5v hääpäiväkin olisi alkukesästä, jos sitä kerkesi myös vähän juhlistamaan.
  Muuten yritetään päästä mökkeilemään, myös Muumimaailmassa, Puuhamaassa ja Linnanmäellä ollaan ajateltu käydä. Lisäksi jos keretään niin joku kotieläinpiha/tila voisi olla eläinrakkaille lapsille kiva.
 8. tiuhtimus Naimisissa foorumin kanssa Lokamammat 2017 Marraskuunmammat 2015

  Ollaan ystäväperheen kanssa mietitty että olisi kiva joskus tehdä reissu Pärnuun. Onko antaa vinkkejä hyvistä yöpymispaikoista ja tekemisestä lasten kanssa?
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 9. Heitsu1996 Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019

  Kesä meillä menee sillätavalla, että keskos poika pääsee kotiin juhannus viikolla-heinäkuun alussa.Vauvan hoidossa menee kesä ottaen huomioon keskosen rajoitukset kaikkeen ei voi mennä ja kaikkea ei voi tehdä niin kuin täysiaikaisen vauvan kanssa.Muutto on toinen asia myös toivon mukaan pian etsinnässä kovasti asunto.
 10. Bella Swan Moderaattori Staff Member

  Töitä, ehkä joku päiväristeily. Tänä vuonna en mene synnyninseudulle sukuloimaan.
 11. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Me ollaan viime vuosina vuokrattu AirBnB:sta kämppä käyttöömme. Erityisesti lasten kanssa on kätevää, jos majoituksesta löytyy keittiö ja parhaimmassa tapauksessa oma piha. :)

  Pärnun ranta on niin huikea, että ihan hirveästi muuta aktiviteettia ainakaan meidän lapset eivät ole kaivanneet. Valtava hiekkaranta ja rannan välittömässä läheisyydessä oleva leikkipuisto ja minigolfrata ovat viihdyttäneet kivasti. Viime kerralla vuokrattiin myös perhepyörä ja ajeltiin sillä ympäriinsä. Mutta onhan siellä se Tervise Paradiis -vesipuisto ja 10 kilometrin päässä teemapuisto Lottemaa (johon itse asiassa taidetaan seuraavalla reissulla mennä).
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Taikapilvi Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018

  Mitään isoa reissua ei oo tiedossa, eli aikalailla semmonen kotikesä :) Kierretään kaikkia lähialueen eläinpuistoja, pieniä huvipuistoja yms pienille lapsille sopivaa, kaikki semmosia yhden päivän juttuja.

Jaa tämä sivu