Käytiinkö teitä katsomassa sairaalassa?

Keskustelun 'Synnytys' aloitti Vargynja, 10 tammi 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Kävikö teitä perhe tms katsomassa synnytyksen jälkeen sairaalassa? Itseäni kävi vanhempani puolisoineen sekä toisen mukana veljeni (vaikka säännöt taisi sanoa että vain isovanhemmat saa tulla, mutta ehkä he eivät suurta häiriötä aiheuttaneet.) Hieman yllätyin positiivisesti siitä että isänikin tupsahti paikalle seuraavana päivänä synnytyksestä vaikka asuu hieman kauempana ja piti tulla keskellä viikkoa. :)
 2. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Omat vanhemmat sekä miehen äiti kävivät, sekä toki myös vauvan sisarukset. Osastolle ei päässyt muita, mutta aulassa käytiin näyttäytymässä lisäksi hyvälle ystävälleni ja veljelleni.
 3. Enni Rakastunut foorumiin

  Ei käynyt ketään, ei kukaan edes pyytänyt päästä sinne. Ei olisi kyllä kerennyt ketää tavatakaan, kun oli niin kiire koko ajan.
 4. Towanda Tuttu foorumilla

  Mies oli kaiket päivät luonamme ja nukkui sängyssäni, kun oli niin väsynyt. :grin Lisäksi miehen vanhemmat kävivät. Olisin mielelläni nähnyt ystäviä siellä, mutta perheen ulkopuoliset vierailijat oli kielletty.
 5. elaffy Ei muuta elämää Syysmammat 2017 Kesäkuunmammat 2015

  Kaksosia kävi katsomassa kaikki isovanhemmat ja tietysti mies oli joka päivä. Oltiin viikko osastolla.

  Kolmannen kanssa oltiin vain pari yötä ja omat vanhempani kävivät isompien lasten kanssa kerran käymässä. Lähinnä lasten takia, että näkivät äidin. :)
 6. Zeni Moderaattori Staff Member Tammimammat 2017 Kesäkuun äidit 2019

  Mies ja lapset on käyneet joka kerta, kolmosen kohdalla kävi myös mun vanhemmat kun sattuivat olemaan sopivasti kaupungissa. Nelosesta kun makasin kuukauden sairaalassa, niin silloin kävi ystäviä ja muitakin sukulaisia. En ole sairaalaan ketään kaivannutkaan, mielummin ollaan siellä omassa rauhassa, ehtii vauvan nähdä sitten kun ollaan kotiuduttu.
 7. Tips Tuttu foorumilla Syysmammat 2018

  Päästiin molemmilla kerroilla suoraan salista potilashotelliin eli mies oli mukana koko ajan. Siellä kävivät sitten mun vanhemmat ja tokalla kerralla myös tuore isosisko. Esikoisen kohdalla kaverit oli käyneet tuomassa pienen muistamisen respaan mutta eivät halunneet tulla häiritsemään mikä oli kyllä ihan kivasti tehty mielestäni. Vieraita ehti rampata sitten kun kotiuduttiin.
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Rosalina Ei muuta elämää Elomammat 2018 Kesäkuunmammat 2015

  Isovanhemmat on käyneet ja oma mummini, vauvan isosisarukset :Heartred toki myös. Enempää en ois vieraita kaivannutkaan, siinä oli ihan tarpeeksi. :D
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 9. tiuhtimus Rakastunut foorumiin Lokamammat 2017 Marraskuunmammat 2015

  Esikoisesta kävi kummatkin isovanhemmat sekä yksi kaverini. Kuopuksesta kävi vauvan isoveli, sekä myös isovanhemmat ja mun pikkuveli.
 10. Bella Swan Moderaattori Staff Member

  Mies kävi joka päivä, vauvan kummi kerran ja isovanhemmat kahtena päivänä. Äitini vaihtoi vauvan vaippaakin osastolla kun olin neljän hengen huoneessa yksin vikan puolikkaan sairaalassaolomme aikana.
 11. Miitu Addikti Lokamammat 2017 Marraskuunmammat 2015

  Ei haluttu ketään sairaalaan. Olisi varmasti kyllä halukkaita ollut, mutta malttoivat odotella kumminkin. :)

  Esikoisesta olimme ensin muistaakseni 5 päivää sairaalassa ja sitten ehdimme käydä kotona päivän, kaksi, kun palasimme kohtutulehduksen takia ja siellä vietimme sitten vielä viikon perhehuoneessa.
  Silloin sukulaiset asuivatkin 100km päässä.

  Kuopus kun syntyi vietin vain muutaman päivän sairaalassa, mutta juuripa sen takia ei sinne viitsinyt ketään pyytää. Tällöin sukulaiset asuivat kyllä samalla paikkakunnalla.
  Mies ja esikoinen tietysti kävivät meitä moikkaamassa. :)
 12. Mashnu Addikti Elomammat 2018 Helmikuunmammat 2015

  Ekalla kerralla ainoa "vieras" oli mies. Tokalla kerralla mua ja vauvaa kävi moikkaamassa mies, esikoinen ja miehen sisko.
 13. Purpleribbon Aloittelija

  Koska vietin 6päivää sairaalassa syntymän jälkeen, mua kävi aika monikin kattomas iltaisin vierailutunnilla. Ne oli päivän kohokohtia kun vieraita sai! Ekoina iltoina kävi vanhemmat ja miehen äiti. Sit seuraavina iltoina kävi eri kavereita ja kaveriperheitä vuorotellen. Toki mies kävi joka pvä töiden jälkeen mut hän sai tietty olla siel muutenki ku vaan vierailutunnilla.
 14. Talvitintti Naimisissa foorumin kanssa Toukomammat 2017

  Esikoisesta kävi mun ja miehen vanhemmat kattomassa. Kuopuksen syntymän jälkeen mies toi esikoisen vierailemaan, mutta muuten ei kukaan päässyt koska silloin sekä omat että miehen vanhemmat oli sairaana + sisarukset. Silloin kun esikoisen synnytin joulukuussa 2015 oli käytäntö että vain isovanhemmat sai tulla vierailemaan, kuopuksen aikoihin keväällä 2017 oli muuttunu niin, että kuka vaan läheinen saa tulla ja se kyllä harmitti kun just silloin kaikki sairasti.

Jaa tämä sivu