• Sandviks tarjoaa tuotteita ja palveluja lapsille ja lapsiperheille. Tunnemme suomalaisten lapsiperheiden tarpeet hyvin, ja tuotteemme ovat korkealaatuisia ja edullisia.

Yhdessä alusta alkaen. Niinhän se on: Raskaana oleminen ja elämä lasten kanssa on ihanaa ja antoisaa, paitsi silloin kun se on hirveää ja yhtä sotkua. Meillä ei sievistellä, mutta ei toisaalta lietsota turhaa kurjuutta. Tule meille sellaisena kuin olet!

Joulun kilpailu on alkanut! Osallistu arvontaan ;)

Keskustelun 'Käynnissä olevat kilpailut' aloitti Miramaria, 2 joulu 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Miramaria Foorumi-henkilö Staff Member Administrator

  Joulukuun rupattelukilpailu on alkanut!

  Tässä kuussa viiden eniten viestejä kirjoittaneen kesken arvotaan Mini mosan sponsoroima ihana Baby set -paketti, johon kuuluu upeakuosiset peitto, haaremihousut ja pipo (housut ja pipo ovat 56 sentiselle vauvalle sopivat)! Palkinnon arvo on 57 euroa. Lisäksi kaikkien 200 viestiä kirjoittaneen kesken arvotaan söpö Vaukirjan yllätyskirjapaketti!

  Eikö olekin älyttömän söpö kuosi? :happy:

  babyset5.jpeg

  Mini mosa suunnittelee, ompelee ja myy lastenvaatteita koossa 56-122. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme kivoja, mukavia ja laadukkaita unisex-lastenvaatteita. Tuotteemme ovat Suomessa eettisesti tehtyjä.

  Mini mosan perustaja Mimosa on kahden pienen pojan äiti. Hän on aina ommellut vaatteita sekä itselleen että lapsilleen. Mini mosa sai alkunsa keväällä 2016, kun Mimosa alkoi ommella myös ystävien lapsille paitoja äitiyslomallaan. Mimosa tekee itse kaikki käsin suunnittelusta postitukseen asti. Tämä varmistaa, että laatu pysyy korkealla tasolla.

  Astu sisään Mini mosaan!

  Näin osallistut arvontaan:

  - Vau.fi:n foorumilla voivat keskustella vain rekisteröityneet käyttäjät. Jos et vielä ole foorumin jäsen, voit käydä rekisteröitymässä ensin osoitteessa http://www.vau.fi/liity.

  - Tarkoitus on, että rupattelet missä tahansa keskusteluosiossa ja -ketjussa, mitään rupattelukilpailuketjua ei avata. Puhu siis siitä, mistä eniten haluat puhua, niiden kanssa, joiden kanssa mieluiten rupattelet!

  - Muista, että mitä tahansa "meteliä" ei lasketa rupatteluksi: Viestien määrän lisäksi seuraamme siis myös sitä, että lähetetyissa viesteissä oikeasti sanotaan jotain - muutakin kuin vaikkapa "pöö".

  - Seuraa omaa sijoitustasi päivittäin päivittyvästä Top 100 -listasta!

  - Kun olemme löytäneet voittajan, otamme häneen yhteyttä sähköpostin kautta ja foorumilla: Sinun ei tarvitse kertoa viestissäsi koko nimeäsi tai osoitettasi.

  Kilpailu alkaa NYT ja jatkuu joulukuun loppuun asti!
  Onnea kisaan! :happy093

  HUOM! Palkinnot lähetetään vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin!

  Kilpailun palkinnot sponsoroi:


  minimosa_jpg.jpeg
  [IMG]
  Last edited: 2 joulu 2016

Jaa tämä sivu