Joulukuun kuulumiset

Keskustelun 'Elokuiset 2019' aloitti PogoMamma, 3 joulu 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. PogoMamma Tuttu foorumilla Elokuun äidit 2019

  Tänne ajattelin, että vois ketjuihin kuulumatonta kertoa tai muuten vaan avautua, tsempata jne.

  Mä aloitam heti. Aloitin uudessa työpaikassa lokakuun puolivälissä ja työkavereiden kans on lounaalla ollut muustakin puhetta kuin pelkästä työstä. Tänään kerroin, että eilem vedin pellillisen pitsaa ja tunti siitä mulla oli uudestaan nälkä. Yks työkaveri innostui, että hei sä olet raskaana. En myöntänyt enkä kieltänyt vaan yritin selitellä. Saa nähdä miten pitkään pystyn pitämään salassa työkavereilta.
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Hauska Hauska x 1
 2. Luruh Vieras

  Mul on kans ongelmana et miten saan töissä pidettyä tän salassa :rolleyes: Mun lähimmät kollegat tietää meidän keskenmenosta ja yrityksestä mut haluisin viel ainaki hetken pitää tän salassa. Turvotus on vaan sellanen et näytän siltä ku olisin kuudennella kuulla raskaana ja vaikka kuinka oli tänään löysä paita päällä ni silti maha näky. Yritä siinä sit selittää et ”joo vähän tuli lounaalla syötyä liikaa”:angelic::hilarious:
 3. Mmiira Peruskäyttäjä

  Mä nyt en tiedä mihin muuhun ketjuun avaudun,mutta hemmetti.. piti toki tehdä varmistus testi tänään. Tai pari. Ja kumpikaan ei toiminut :mad::mad::mad: kahdesta eri paketista vielä. Ärsyttää niin paljon että naurattaa jo itteänikin tää ärsytys
  • En tykkää En tykkää x 1
 4. PogoMamma Tuttu foorumilla Elokuun äidit 2019

  Mä testaan noi mun halpistestit pois joita muuten riittää. Varmaan vielä tammikuussakin tulee testattua. Enempää en aikonut ostaa kun sen verran selkeä tulos on jo muilla paitsi näillä halpisliuskoilla.
 5. Mmiira Peruskäyttäjä

  Mä nyt tein sen vikana mikä jäi, ja kyllä siihen viiva tuli. Samanlainen kun eilen tai aavistuksen vahvempi. Mutta oli jännän näköinen,ihan kun olisi ollut kastunut joskus jo :bored:o_O mutta lähti muuten kyllä toimimaan normaalisti

  Taidan ostaa kaupasta jonkun digin ja tehdä sen aamulla..
 6. Jonde0991 Uusi käyttäjä

  Montako testiä ootte tehneet? Mä tein 27.11. aamulla ja illalla testit, molemmissa oli selkeä vahva plussa. Uuden tein sitten vielä eilen 3.12. aamulla ja edelleen vahva plussa eli kai se uskottava on :pompus: Sitä jo niin odottaa, että pääsee varmistumaan siitä, että tuolla joku tyypperöinen kehittyy :love7 En ajatellut raskautuvani, kun fyysisiä tutkittuja juttuja on mun miehellä ollut mutta ollaan kyllä niiiiiiin onnellisia nyt tästä ihanasta uutisesta :Heartbigred
  • Tykkää Tykkää x 2
 7. Luruh Vieras

  Mä en tiiä kehtaako tätä ees myöntää mut mä tein yhteensä 10 testiä enkä vieläkään oo ihan täysin varma et raskaana ollaan :hilarious:
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Hauska Hauska x 1
  • Voittaja Voittaja x 1
 8. PogoMamma Tuttu foorumilla Elokuun äidit 2019

  Luruh, mulla on ihan sama ongelma. Testejä tosin on km:n jälkeen ties miten paljon ja niihin halpisliuskoihinkin on vaan saatava se selkeä plussa mitä ei vielä ole tullut.
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Luruh Vieras

  Pogomamma, mä halusin saada testiin kunnon viivat ja digiin 3+ mut silti koko ajan takaraivossa et mitä jos ei ookaan oikeessa paikassa tai et menee kesken eikä oikeen ees auta et oireita on vaikka muille jakaa mut silti epäilyttää :sorry:
 10. PogoMamma Tuttu foorumilla Elokuun äidit 2019

  Luruh, tein äsken yhden testin, johon tuli ennen aikojaan plussa. En vaan voi uskoa, että oisin taas raskaana, vaikka testit näyttää plussaa ja mun maha näyttää siltä kun oisin viimeisillään raskaana. Koita tätä sitte peitellä töissä kun ei oo tottunu käyttämään telttoja päällä.
 11. Luruh Vieras

  Pogomamma, sama mulla. Turvotus saa näyttämään siltä kun ois vähintäänkin puolessa välissä raskautta, töissä tänään pari kaveria katto vähän pitkään mut onneks ei kysyny mitään. :rolleyes:
 12. Maimee Aloittelija

  Mä oon tehnyt testejä varmaan 20 eikä vieläkään oo kunnon leffaviivoja. :shifty: Ostin aamuksi viikkonäytöllisen kun menee hermo liuskojen kanssa. Keskenmeno taustalla saa kyllä tosi epävarmaksi. Ei oo yhtään luottoa.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 13. Lapatius Peruskäyttäjä

  Minkä merkin testejä oli? :eek:
 14. Lapatius Peruskäyttäjä

  Mulla oli jo eka(4+3) tosi vahva ja toka oli jo himmeempi ku eka (5+0). Mut mitä korkeempi hcg, nii se alkaa sit vaaleneenki, koska se testi ei enää tunnista sitä. Esim viikon tai kahen päästä pitäs olla jo vaaleempi huomattavasti. Eli jos tuon kans ongelmaa nii jossain luin vinkin et lantraa veellä pissaa ja testaa siittä.
 15. Lapatius Peruskäyttäjä

  Millä viikoilla oot? Tuohon ylempään jo vähän vastasinki.
 16. Sirpaleina Rakastunut foorumiin Tammimammat 2018 Elokuun äidit 2019

  Mä palaan esikoisen jäljiltä töihin uuden vuoden jälkeen. Meillä töissä ei pysy mikään salassa, semmonen juorukerho se on. Onneks on noita easkauskiloja edellisestä, turvotusta vaan sattuu olemaan. Esimiehille on vaan pakko kertoa, etten joudu työpisteelle mikä voi vaarantaa sikiön. Ja koska sekin työpiste kuuluisi mun tehtäviin niin eiköhän nyo lähimmät työkaverit tajuu aika nopeesti. Edellisessä raskaudessa ei pahemmin pahoinvointia ollut pientä etovaa oloa lukuunottamatta, nyt tuntuu olevan vähän pahempi oli että saa nähdä alkaako tällä kertaa yrjööminen. Sitten ei ainakaan pysy salassa pitkään! Jahas.. ei muuta ku neuvolaan soittamaan!
 17. Mmiira Peruskäyttäjä

  Pregcheckin. Laitoin vissiin jotain hormoonihuuru palautetta kun nyt on postissa tulossa uudet :angelic:
  • Tykkää Tykkää x 2
 18. Sansansaa Peruskäyttäjä Elokuun äidit 2019

  Siis tää epäluuloisuus on kamalaa. Koko ajan aatelee onko tää pieni vatsakipu ihan ok ja jos jotain tuntuu alapäässä että nytkö alkoi verenvuoto
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 19. Maimee Aloittelija

  Mulla tänään viikkoja 5+6 ja tosiaan nousussa on vasta (testejä on tullut tehtyä paljon). Eilen Digi näytti vielä 2-3 :arghh: ja paniikki kasvaa mut tänään tuli melkein leffaviivat aamusta niin koitan pitää itseäni järjissäni. Ehkä testaan digillä vielä viikonloppuna jos sais 3+. Mun mielestä on ennen noussut nopeampaa (takana kuitenkin 6 lasta ja toi kkm vko:lla18 että testejä on kyllä tullut tehtyä paljon) mut ehkä oon sit jo niin vanha et kroppa on hidastunut. :D o_O Tämmönen vainoilu on kyllä syvältä.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 20. PogoMamma Tuttu foorumilla Elokuun äidit 2019

  Maimee, mä voin hyvin samaistua.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1

Jaa tämä sivu