Jos vaavi nyt sitten syntyy luvattuun aikaan, niin...

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2012' aloitti Vloekki Vaan, 30 marras 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Vloekki Vaan Aloittelija

  ...Onko teille sen mukaan tulossa härkä (20.4.-20.5.) vai kaksonen (21.5.-20.6.)?
  Ja muutenkin olisi kiva tietää mitä muutenkin ajattelette horoskoopeista. :)

  Ja kertokaa nyt toki omatkin horoskooppinne!! :)

  Itse olen Härkä ja jos laskettu aika osuu kohdilleen, niin meille olisi tulossa Kaksos-lapsi. :)

  Eräällä sivustolla luki näin:

  Kaksonen (21.5.-20.6.) on lapsena nokkela tarkkailija

  Älykäs ja nokkela kaksoslapsi osaa pukea haluamansa sanoiksi alta aikayksikön. Hän sopeutuu nopeasti uusiin tilanteisiin eikä sellaista ongelmaa ole vielä keksitty, joka pysäyttäisi lapsesi etenemisen hänen valitsemallaan tiellä.

  Sanallisesti lahjakas kaksoslapsi tosin käyttää edetäkseen usein hieman arveluttavia keinoja - valehtelukaan ei hänelle ole tavatonta. Sanallinen lahjakkuus tarkoittaa joidenkin kaksoslasten vanhempien mielestä sitä, että lapsi on äänessä jatkuvasti ja keskustelussa muiden on vaikea saada suunvuoroa.

  Kaksonen tarkkailee ympäristöään jo hyvin varhain, ja äidin ja isän käyttäytymistä seuraamalla hän oppii nopeasti sanankäänteet, jotka tehoavat vanhempiin. Vilkkaudestaan ja nokkeluudestaan huolimatta kaksoslapsi kaipaa hellyyttä ja fyysistä kosketusta siinä missä muutkin lapset.

  Älä lupaa kaksoslapsellesi turhia. Hän elää ajatuksissaan ja kuvittelee lupaukset mielessään niin monta kertaa, että lupauksen pettäminen on suuri surun aihe. Kaksoset elävät positiivisessa maailmassa eivätkä juuri ajattele asioita negatiivisesti. Monet ovat tästä kaksosille kateellisia.

  Sosiaaliset ja huolettomat kaksoset tarvitsevat moninaisten harrastustensa lisäksi laajan ystäväpiirin. He inhoavat rutiineja ja keksivät aina uusia metkuja. Tempuillaan he yllättävät usein vanhempansakin.

  Kaikki tekniikkaan liittyvä kiehtoo kaksosta, oli sitten kyse radio-ohjattavista autoista, tietokonepeleistä tai isän uusista hifi-laitteista. Lukeminenkin kiehtoo kaikesta kiinnostunutta lasta, vaikka keskittymiskyky välillä vähän herpaantuisikin. Jaksa lukea lapsellesi paljon, vaikka hän olisi jo oppinut lukemaan itse.


  Härkä-lapsesta taas luki näin:

  Härkä (21.4.-20.5.) on lapsena määrätietoisuuden mestari

  Rauhallinen, mutta samalla jääräpäinen ja ajoittain hankalakin härkälapsi on hyvin harkitseva ja kärsivällinen. Hän miettii menemisiään ja tekemisiään tovin ennen kuin osaa tehdä päätöksiä. Lähellä olevat ihmiset menettävät usein hermonsa, kun seuraavat härkälapsen ikuista jahkailua ja hitautta.

  Härät osaavat nauttia elämästä: heillä on usein jokin tietty nautinnon kohde, kuten ruoka. Härkälapsi uskaltaakin maistella eksoottisempiakin makuja vastaan pullikoimatta. Vastaavanlainen nautinnon suhde härkälapsilla voi muodostua esimerkiksi lämpimään ja pehmeään äidin syliin, joka sopii omistushaluiseksikin luonnehditulle härälle turvapaikaksi.

  Härkälapsi arvostaa saamiaan lahjoja erityisen paljon, eikä hän voisi ajatella tavaroidensa pois heittämistä kuin äärimmäisissä tilanteissa.

  Pakottamalla et saa jääräpäistä härkääsi omaksumaan elämän säännöllisyyttä ja sen vaatimia myönnytyksiä. Anna härkälapsesi tulla syliin ja pidä häntä hyvänä, hän tarvitsee fyysistä läheisyyttä huomattavasti enemmän kuin muut.

  Taiteelliseksikin luonnehditun härän on saatava säännöllisesti purkaa luovuuttansa esimerkiksi kuvataidekerhossa. Piirrä ja askartele lapsesi kanssa paljon kotonakin. Satujen lukeminen ruokkii lapsesi mielikuvitusta ja antaa virikkeitä piirustuksiin.

  Urheilijatyyppi härkälapsi ei välttämättä ole, mutta innokas penkkiurheilija kylläkin. Hidastempoisista urheilulajeista hän saattaa sen sijaan innostua. Laulamisesta lapsesi pitää erityisen paljon, joten musiikkikerho tai kuoro voisivat olla hänelle oivia harrastuksia.

 2. Tiimari77 Aloittelija

  Jos osuu ajallaan niin kaksosta meillä odotellaan :)
  Ja kaksonen olen itsekin. Sinällään huvittava yksityiskohta on, että oman äitini puolelta kaikki lähisuvun naiset ( minä, äitin, isoäitini ja tätini ) ovat syntyneet kesäkuun alussa ja ovat siis kaksosia. Minunkin oma laskettu aika oli toukokuussa ( samana päivänä kuin nyt oman tulokkaani ;) ) mutta synnyin kesäkuun puolella.

  Saapa nähdä kuinka käy :)

Jaa tämä sivu