Jos saisit vuorokauden parisuhdeaikaa, mitä tekisit?

Keskustelun 'Vanhemmus, perhe ja parisuhde' aloitti Uusperhesatu, 23 syys 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Jos saisitte lapset hoitoon vuorokaudeksi, niin miten viettäisitte tuon ajan? Tämä on nyt ajankohtainen kysymys meille, koska parin viikon päästä meillä on lapseton vuorokausi, ja mietin kuumeisesti, miten me käytettäisiin tuo aika mahdollisimman hyvin. :)

  Meillä on siis sellainen tilanne, että kahdenkeskistä aikaa ei ole käytännössä ollenkaan tällä hetkellä, sillä mies on päivät töissä ja mä illat, ja kaksi pienintä ovat nyt niin tarvitsevassa vaiheessa, että toisen meistä on oltava heidän kanssaan makuuhuoneessa kaikki illat ja yöt. Parin viikon päästä kuitenkin äitini ottaa lapset yöksi - hän on ainut ihminen, joka kelpaa kuopuksellekin siinä määrin, että voimme jättää lapset hoitoon yön yli.

  Saamme siis vuorokauden paljon kaivattua parisuhdeaikaa. Jotain spesiaalia huvittaisi tehdä, mutten tiedä, mitä. :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. elaffy Ei muuta elämää Syysmammat 2017 Kesäkuunmammat 2015

  Joku romanttinen hotelli, valmista ruokaa, lasi viiniä ja kuka tietää, mitä sitten tapahtuukaan.. :) Voisi rauhassa olla vain lähekkäin, jutella ja mikä nyt tuntuu pariskunnasta hyvältä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Heitsu1996 Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019

  Yhden vuorokauden ristelily Tallinnaan.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Towanda Ihastunut foorumiin

  Oijoi, ihanaa kun saatte ansaittua laatuaikaa! Mä menisin miehen kanssa Flamingo Spahan tai johonkin muuhun kivaan kylpylään. :smiley-bounce012
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Hotelli/kylpylä on hyviä ideoita tai jos haluaa vähän pienempää niin kaikessa rauhassa johonkin hyvään ravintolaan syömään. :) Ja lähekkäin oloa totta kai.
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Talvitintti Naimisissa foorumin kanssa Toukomammat 2017

  Me ollaan oltu pari viime kertaa kun on ollu lapsivapaata kylpylässä ja loma-asunnolla. On ollu ihanaa, mut seuraavan kerran kun on lapsivapaata, niin olis ihanaa olla vaan omassa kodissa tekemättä mitään ja nauttia rauhallisuudesta toisen kanssa. Toisaalta sekin olis ihanaa kun tekis asioita mitä ei nykyään pysty samalla tapaa tekemään kuin ennen lapsia (mm. keilaus, leffassa käynti, salilla käyminen yhdessä kun nykyään sekään ei ole mahdollista). :)
 7. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Talvitintti, sepä juuri, kun olisi niin paljon asioita, joita olisi ihana tehdä ilman lapsia. :D Ihan kotona olo rauhassa olisi huippua, mutta toisaalta kaikenlainen muukin aktiviteetti olisi ihanaa.

  Meidän lapseton vuorokausi ei ollutkaan ihan vuorokausi, vaan vapauduttiin lapsista lauantaina puoli viiden aikaan ja haettiin heidät takaisin kotiin puoliltapäivin sunnuntaina. Ei lopulta tehty sen ihmeempää kuin käytiin kaupungissa syömässä, jonka jälkeen oltiin ihan vain kotona. Tällä kertaa lapseton koti vei siis voiton muista aktiviteeteista. :) Oli kyllä ihanaa vain olla kotona, röhnöttää yhdessä sohvalla ja katsoa hömppäsarjaa. Ja sitten nukkua miehen kanssa yhdessä, ilman kolmansia tai neljänsiä pyöriä. :D

  Toivottavasti meille siunaantuu uusi tällainen mahdollisuus vielä tämän vuoden puolella.
 8. Enni Rakastunut foorumiin

  Hmm.. Ei olla oltu vielä kertaakaan lapsen syntymän jälkeen, niin vaikea kuvitella. Ainakin haluaisin mennä syömään jonkun toisen tekemää ruokaa! Ja ylipäätään olla jossain muualla kun kotona, kun täällä tulee oltua kaiket päivät eikä kotona osaa olla tekemättä mitään.

  Esim. elokuvateatteriin vois mennä. Sinne ei koskaan pääse muulloin, kun kaikki elokuvat tulee niin myöhään, et lapsella on jo uniaika. Itse tykkäisin kylpylästä tai shoppailureissusta, mutta mies ei.
 9. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

  Me kyllä oltaisiin varmaan kotona ja käytäisiin saunassa, jotain hyvää ruokaa. Vielä ei ole kyllä tehnyt mieli pyytää kokonaista vuorokautta keneltäkään.
 10. Katjusha Addikti

  Minäkin varmaan olisin ehkä hyvillä mielin kotona, tosin täällä varmasti kaipaisin pienten jalkojen tepsutusta. Kotona voitais käydä kahdestaan lenkillä, lämmittää sauna, katsoa yhdessä joku leffa ... pullo punkkua :) (nukahtais sitä myöten)
  Toinen vaihtoehto oli irtiotto cityssä: syömään, leffaan, ehkä klubille tanssimaan, hotelliin yöks. Tosin tämmöisenä yhdeksältä nukahtavana tekis tiukkaa, ainakin jos alla olis levoton yö.
 11. Eclipse Ihastunut foorumiin Toukomammat 2016

  Ravintolaan syömään, sen jälkeen kotiin, saunaan ja sohvalla istuskelua drinkin, keskustelun ja musiikin kera. Mutta siitä voi vaan haaveilla. Eipä tässä ole ollut muutamaa tuntia enempää parisuhdeaikaa kolmeen vuoteen, kun meillä ei ole ketään jolle näin pienen lapsen voi yöksi laittaa. En myöskään usko että yökylässä pärjäisikään kun nukkuu edelleen mun kainalossa (ikää 2,5v). Täytyy vaan odottaa varmaan kouluikään asti, että on riittävän vanha menemään jollekin kaverille yöksi.
 12. MariQ Ihastunut foorumiin

  Meillä on nyt parisuhdeaikaa. Ollaan pötkötetty sängyssä telkkaa katsellen ja välil haettu syömistä. Ihan menee parisuhdeaika väsymyksestä toipumiseen .
  Perus parisuhdeaika ei sisällä mitään kummoisempaa kuin kiireetöntä yhdessäoloa ja puuhaa mikäli huvittaa/jaksaa
 13. tiuhtimus Rakastunut foorumiin Lokamammat 2017 Marraskuunmammat 2015

  Hotelliyö, hyvää ruokaa ja herkkuja, ehkä leffa tai jotain muuta mukavaa yhdessäoloa kuten hohtominigolf, pakohuone, kylpylä tms. Tällästä lapsivapaata parisuhdeaikaa tarvittais kyllä enemmän!
 14. Bella Swan Moderaattori Staff Member

  Haluaisin elokuviin ja ulos syömään. Saa nähdä koska onnistuu, mies on aina töissä kun mulla olis lapsivapaata.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 15. Hena82 Naimisissa foorumin kanssa Maalismammat 2018

  Me ollaan käyty syömässä ja elokuvissa yleensä. Viimeksi oltiin firman pikkujouluissa :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Meillä on ensi viikon lauantaina tiedossa parisuhdeaikaa, kun mennään Apulannan keikalle Helsinkiin ja ollaan luultavasti jopa yötä Helsingissä. :)
  • Tykkää Tykkää x 2

Jaa tämä sivu