Jos saisit vuorokauden parisuhdeaikaa, mitä tekisit?

Keskustelun 'Vanhemmuus ja parisuhde' aloitti Uusperhesatu, 23 syys 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Jos saisitte lapset hoitoon vuorokaudeksi, niin miten viettäisitte tuon ajan? Tämä on nyt ajankohtainen kysymys meille, koska parin viikon päästä meillä on lapseton vuorokausi, ja mietin kuumeisesti, miten me käytettäisiin tuo aika mahdollisimman hyvin. :)

  Meillä on siis sellainen tilanne, että kahdenkeskistä aikaa ei ole käytännössä ollenkaan tällä hetkellä, sillä mies on päivät töissä ja mä illat, ja kaksi pienintä ovat nyt niin tarvitsevassa vaiheessa, että toisen meistä on oltava heidän kanssaan makuuhuoneessa kaikki illat ja yöt. Parin viikon päästä kuitenkin äitini ottaa lapset yöksi - hän on ainut ihminen, joka kelpaa kuopuksellekin siinä määrin, että voimme jättää lapset hoitoon yön yli.

  Saamme siis vuorokauden paljon kaivattua parisuhdeaikaa. Jotain spesiaalia huvittaisi tehdä, mutten tiedä, mitä. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. elaffy Ei muuta elämää Syysmammat 2017 Kesäkuunmammat 2015

  Joku romanttinen hotelli, valmista ruokaa, lasi viiniä ja kuka tietää, mitä sitten tapahtuukaan.. :) Voisi rauhassa olla vain lähekkäin, jutella ja mikä nyt tuntuu pariskunnasta hyvältä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Heitsu1996 Naimisissa foorumin kanssa

  Yhden vuorokauden ristelily Tallinnaan.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Towanda Tuttu foorumilla

  Oijoi, ihanaa kun saatte ansaittua laatuaikaa! Mä menisin miehen kanssa Flamingo Spahan tai johonkin muuhun kivaan kylpylään. :smiley-bounce012
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Hotelli/kylpylä on hyviä ideoita tai jos haluaa vähän pienempää niin kaikessa rauhassa johonkin hyvään ravintolaan syömään. :) Ja lähekkäin oloa totta kai.
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Talvitintti Naimisissa foorumin kanssa Toukomammat 2017

  Me ollaan oltu pari viime kertaa kun on ollu lapsivapaata kylpylässä ja loma-asunnolla. On ollu ihanaa, mut seuraavan kerran kun on lapsivapaata, niin olis ihanaa olla vaan omassa kodissa tekemättä mitään ja nauttia rauhallisuudesta toisen kanssa. Toisaalta sekin olis ihanaa kun tekis asioita mitä ei nykyään pysty samalla tapaa tekemään kuin ennen lapsia (mm. keilaus, leffassa käynti, salilla käyminen yhdessä kun nykyään sekään ei ole mahdollista). :)
 7. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Talvitintti, sepä juuri, kun olisi niin paljon asioita, joita olisi ihana tehdä ilman lapsia. :D Ihan kotona olo rauhassa olisi huippua, mutta toisaalta kaikenlainen muukin aktiviteetti olisi ihanaa.

  Meidän lapseton vuorokausi ei ollutkaan ihan vuorokausi, vaan vapauduttiin lapsista lauantaina puoli viiden aikaan ja haettiin heidät takaisin kotiin puoliltapäivin sunnuntaina. Ei lopulta tehty sen ihmeempää kuin käytiin kaupungissa syömässä, jonka jälkeen oltiin ihan vain kotona. Tällä kertaa lapseton koti vei siis voiton muista aktiviteeteista. :) Oli kyllä ihanaa vain olla kotona, röhnöttää yhdessä sohvalla ja katsoa hömppäsarjaa. Ja sitten nukkua miehen kanssa yhdessä, ilman kolmansia tai neljänsiä pyöriä. :D

  Toivottavasti meille siunaantuu uusi tällainen mahdollisuus vielä tämän vuoden puolella.
 8. Enni Rakastunut foorumiin

  Hmm.. Ei olla oltu vielä kertaakaan lapsen syntymän jälkeen, niin vaikea kuvitella. Ainakin haluaisin mennä syömään jonkun toisen tekemää ruokaa! Ja ylipäätään olla jossain muualla kun kotona, kun täällä tulee oltua kaiket päivät eikä kotona osaa olla tekemättä mitään.

  Esim. elokuvateatteriin vois mennä. Sinne ei koskaan pääse muulloin, kun kaikki elokuvat tulee niin myöhään, et lapsella on jo uniaika. Itse tykkäisin kylpylästä tai shoppailureissusta, mutta mies ei.

Jaa tämä sivu