Itsenäisyyspäivä

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Uusperhesatu, 2 joulu 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Itsenäisyyspäivä koittaa taas ensi viikon torstaina. Vietättekö te sitä jotenkin?

  Minä tein viime vuonna pieniä cocktailpaloja, joita syötiin linnan juhlia katsellessa. Tänä vuonna ajattelin jatkaa "perinnettä" eli tehdä taas jotain naposteltavaa juhlien kyytipojaksi. Mietin, että jos pitäisimme perheen kesken omat pienet juhlat ja pukeutuisimme linnan juhlien teemalla ja söisimme jotain hyvää. Ehkä voisi vähän tanssiakin.
  • Tykkää Tykkää x 2
  Last edited: 2 joulu 2018
 2. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Nyt kuulin, että tuossa järvellä muutaman kilometrin päässä meiltä on itsenäisyyspäivänä kynttiläuinti. Eli siellä on sauna lämpimänä ja mahdollisuus uida järvessä tai sitten istuskella paljussa. Ehkä mennään sinnekin. :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

  Jos ei ole korkea hanki, niin saatetaan poiketa matkalla mummolaan. Haaveissani saan piilotettua riihelle tontun ja lapsi huomaa sen.
  • Tykkää Tykkää x 2
 4. Taikapilvi Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018

  Lasketaanko sinivalkoset konvehdit juhlinnaksi? :grin Ei oo tullu ikinä erityisemmin ”juhlittua”, ihan vaan herkkuja ja Linnan juhlat toki pitää vähintään taustalla pyöriä :) Tänä vuonna oman jännityksensä tuo synnytyksen odottelu!
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Me ei vietetä itsenäisyyspäivää oikeastaan mitenkään. Linnanjuhlatkin jää varmaan tänäkin vuonna katsomatta. Suurin ero lienee se, että lapsi on päiväkodista vapaalla.
 6. Towanda Rakastunut foorumiin

  Aion laittaa jotain ekstrahyvää ruokaa ja jälkkäriä, pojan mentyä nukkumaan katsellaan Linnan juhlia ja nautiskellaan viiniä ja juustoja. Vai moneltako ne juhlat alkoikaan? Ei kai vielä kuudelta? :rolleyes:
  • Tykkää Tykkää x 2
 7. Bella Swan Moderaattori Staff Member

  Ehkä saatan vilkaista juhlia telkasta, muuten en usko päivän kamalasti poikkeavan tavallisesta joulukuisesta torstaista.

Jaa tämä sivu