Inseminaatio 2017

Keskustelun 'Lapsettomuushoidot' aloitti BlueTerranova, 22 joulu 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. JoLa80 Peruskäyttäjä

  Hei vaan kaikille jotka jatkatte tai aloitatte inseminaatiohoidoilla v.2017! Tervetuloa jakamaan ajatuksia, tuntoja sekä kaikkea mitä mieleen juolahtaa näillä teemoilla! Vertaistuki on aina tervetullutta ja tsemppiä tarvitsemme jokainen onnenpotkujen lisäksi. :Heartpink :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. vauvatoiveissa2016 Aloittelija

  Kiva kun uuden ketjun aloitit :happy: meillä ny inssi nro2 piinapäiviä elellää vaikkakin olo on normi. Testipäivä vasta 5 päivän päästä mut kyl ne menkat ilmoittaa itestää jo ennen sitä jos ei ihmettä oo tapahtunut. Dpo10 ja olo iha samanlainen niiku joka ikisessä kierrossa. Entä te muut? :cat:
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. jennis Tuttu foorumilla Toukomammat 2018

  Täällä tänään edessä inssi nro2 :) vauvatoiveissa2016 pidetään peukkuja, että se ihme tapahtuisi ja ei tuliskaan sulle niitä menkkoja! :)
 4. JoLa80 Peruskäyttäjä

  Tosi kiva et jo ootte täällä vauvatoiveissa ja rinkelijenni! :happy:
  Meillä oli just tänä pe aamuna 5. Inssikierron eka ultra ja hyvältä näyttää kuulemma sen verran et pistipä lääkäri Decan rinnalle jo nyt Gonalin aloitettavaksi.. Nyt siis meneillään kp9. Toivottavasti ei kuitenkaan taas kasva liian innokkaasti nuo follit ettei tarvis sitä ilkeetä punkteerausta :inpain: Niin - ja mulla on ollut kyllä ihan normi olot jokaisen inssin jälkeen, mitä nyt ylimääräistä väsymystä mut senkin pistän hoitojen/lääkkeiden piikkiin. Mutta tsemppiä oikein paljon ja parempaa vauvaonnea tulevalle vuodelle! :Heartpink
 5. Hellu<3 Tuttu foorumilla

  Liityn mukaan! Mulla takana kolme inssiä. Ensimmäisestä raskaaksi, mutta valitettavasta raskaudenkeskeytys rv 15 (kromosomipoikkeavuus), toisesta nega ja nyt tämä kolmas tehtiin eilen. Gonal F 75 ja Pregnyl 5000 kulkee mukana yrityksissä. Viime vuodelta yksi luomuplussa, mutta siitä keskenmeno. Toivotaan, että vuosi 2017 olisi meille kaikille vihdoinkin se vauvavuosi :)
 6. JoLa80 Peruskäyttäjä

  Lämpimästi tervetuloa mukaan Hellu:Heartred! Onpa tosiaan ollut surua ja kovia pettymyksiä sinullakin. Toivotaan todella että uuden vuoden tuulista löytyisi meille jokaiselle se loppuun ja uuteen alkuun asti mukana kulkeva pikkuinen! :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. piijjaa Aloittelija

  Täällä dpo 12 kolmeen eri testiin päivällä selvät haamut. Herkempiin ihan selvät, apteekin oma tosi haamu.
  Tänään dpo 13 aamulla herkkätesti nega, apteekin oma samanlainen haamu ku eilen.
  Saa nähä miten käy. Huomennahan se olis vasta virallinen testi päivä :D
  Ja toka inssi kyseessä, tehtiin 19.12
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. JoLa80 Peruskäyttäjä

  Just, no kuitenkin haamut ei itsestään ilmesty ja hcg erittyy välillä pitemmällä viiveellä.. Toivottavasti kuitenkin kaikki ok ja pidän toki peukkuja!
 9. jennis Tuttu foorumilla Toukomammat 2018

  Toivotaan piijjaa parasta! :) Ja kaikille meille muille myös :wink Täällä pp2 ja kyllä on aina yhtä inhottavaa tämä piinailu! 15.1 vasta testipäivä...
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Hellu<3 Tuttu foorumilla

  Piinailu on inhottavaa. Täytyy vaan koittaa kehitellä paljon tekemistä päiviin, että saa ajan kulumaan nopeasti. Mulla menossa dpo 1, eli piiiitkät 2 viikkoa edessä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. jennis Tuttu foorumilla Toukomammat 2018

  Näinpä! Ja tosiaan vasta piinapäivä 2, niin saa paljon kehitellä tekemistä, kun nyt jo tuntuu aika pitkältä. Plaah.
 12. JoLa80 Peruskäyttäjä

  Toden totta. Mulla kun on jo 5. hoitokierto menossa niin en 'jaksa' enää niin paljon piinailla, pikemmin siirrän piinailut sinne ivf:ään kun olen 99% luopunut toivosta inssien suhteen. Mulla painaa ikäkysymys siinä lähinnä, jo 36v kun täyttyi. Voihan se tietty tärpätä siitä huolimatta, mutta kiire on.
  Sorry en missään nimessä tarkoita vähätellä inssin mahdollisuuksia teillä muilla, mulla vaan oli niiiin älyttömän korkealla odotukset ekassa inssissä ja mitä enemmän näitä kahlaa läpi, sitä skeptisemmäksi helposti muuttuu. Mutta ihmeiden aika ei todellakaan ole ohi, joten toivoa riittää vielä paljon!
  Mulla nyt vielä joku ihme flunssapöpökin kai jarruttaa voimia ja sekoittaa ajatuksia, jne jne, mutta päivä kerrallaan edetessä, jalat maassa ja positiiviset tuulet ympärillä - kantaa läpi synkempienkin aikojen.
 13. Hellu<3 Tuttu foorumilla

  Mulla on ikää jo 37, mutta silti eka inssi onnistui (vaikka keskeytykseen päättyikin). Mutta tuo kokemus, että raskauduin inssillä ja raskaus eteni, antoi toivoa. Ja mullahan on lisäksi todella alhainen amh- arvo eli se ns. hedelmällisyysarvo. Tuntuu, että inssit on enemmänkin arpapeliä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. JoLa80 Peruskäyttäjä

  Okei, tuo kyllä ihan oikeasti lohduttaa Hellu. Toivosta ei tule luopua. Mulla myös se, et toinen (oikeanpuoleinen) munanjohdin on tukkeutunut, eli yhden voimin mennään. Ei sekään mikään este raskautumiselle toisaalta ole, ja nää kaikki yhdessä turhauttaa kun ei vaan nappaa. Olisi niin mielenkiintoista nähdä tuonne itsensä sisälle, et mitä siellä oikein tapahtuukaan ja mitä ei.
 15. Hellu<3 Tuttu foorumilla

  Mutta kyllä se täytyy sanoa, että jossain vaiheessa se toivo alkaa varmasti hiipumaan, jos tärppiä ei tule. En osaa sanoa, montako negainssiä täytyisi tulla putkeen, että alkaisin miettimään esim. hoitojen lopettamista ja lapsettomuuden hyväksymistä. Mutta mitään ei voi saada, ellei uskalla yrittää ja elää epävarmuudessa. Toivotaan että tämä olisi se meidän vauvavuosi :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. piijjaa Aloittelija

  Mulla ainakin hoitojen alussa ei ollut mitään uskoa näihin inseminaatioihin.
  Omalla kohdalla käytiin melkein vuosi hoidoissa ennen kuin päästiin edes ensimäistä tekemään. Monta turhaa reissua tuli käytyä kun ei lääkkeille ollut vastetta ja munasoluja ei tullut.
  Onneksi lääkärit tsemppasi eteenpäin. Kun itse olin ihan valmis jo siirtymään ivf- jonoon.
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. piijjaa Aloittelija

  Jokohan tuo on uskominen.
  1,5h pidätyksen pissasta digi näytti raskaana 1-2.
  Eli oikeasti 3-4 viikolla. Viikotkin näyttäs pitävän paikkaansa. :)
  • Tykkää Tykkää x 5
 18. piijjaa Aloittelija

  Oliko täällä Oysissa kävijöitä???
  Muistelin että sanoivat että eka ultra käytäisiin siellä?? Muistanko väärin
 19. Suvetar Rakastunut foorumiin

  Piijjaa, onnea :)
  Huudan täältä takavasemmalta, että saat ekan ultran lapsettomuusklinikalla, tekevät sen n. rv 7.
  Meille tehtiin tosiaan kaks inssiä oysissa ja sitten hermostuin, kun näytti viikonloput aina tulevan sotkemaan. Ilmoitin meidät ivf-jonoon ja kävikin niin, että plussasin letrojen avittamana viime viikolla.

  Mulla on takana yks keskeytynyt keskenmeno (luomuraskaus) ja geneettisistä syistä tehty keskeytys (letroraskaus), joten olen kovin varovainen vielä raskauden suhteen (Hellu, valitettavasti ollaan kohtalotovereita :Heartred Jos joskus kaipaat vertaistukea, niin keskenmenon kokeneiden salaisessa ryhmässä on muutama meitä, jotka on joutuneet keskeytyksen tekemään - tervetuloa sinne. Sellaiset kokemukset tuovat oman varjonsa yrittämiseen ja raskauteen).

  Toivon kaikille plussaa ja hyvää tätä vuotta!
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Vanha Vanha x 1
 20. jennis Tuttu foorumilla Toukomammat 2018

  Onnea piijjaa ja Suvetar molemmille :) Meillä esikoisen kohdalla tehtiin varhaisultra lapsettomuusklinikalla n. rv7 paikkeilla ja loput ultrat julkisella :) Varhaisultra ei ollut "pakollinen", mutta me ehdottomasti haluttiin se.

  Kiva lukea plussista, kun täällä itse ollaan vasta piinailemassa. Plussa-uutiset tekee hyvän fiiliksen ja luo toivoa itselle myös! :)
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu