Himot ja ällötykset

Keskustelun 'Helmikuiset 2020' aloitti Vargynja, 23 touko 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Millaisia mielitekoja raskaus on tuonut tullessaan? Huomaatko himoitsevasi ruokia, joista et normaalisti välitä tai tekeekö mielesi omituisia ruokayhdistelmiä?

  Entä onko odotus saanut aikaan ällötyksiä, joita et tavallisesti koe? Inhottaako esimerkiksi kahvin tuoksu?

  Lue myös artikkelimme raskausajan mieliteoista. Täältä löydät myös jutun pica-ilmiöstä, joka tarkoittaa ruuaksi luokittelemattomien aineiden himoitsemista.

  Ja jos sinua mietityttää, onko jokin mieliteon kohde turvallinen raskausaikana, tästä artikkelista pääset tarkistamaan, mikä kaikki olikaan kiellettyä tai vältettävää odotusaikana.
 2. Pikkunen<3 Aloittelija

  Mun rupes heti tekemään hirveesti mieli ruisleipää, jossa metvurstia ja tomaattia päällä :D En oo siis vuosiin syöny metvurstia, joten tää tuli ihan puskista. Söinkin sit yhden leivän, mut ruisleipä ei sovi mun vatsalle, tuli maha kipeäksi joten ei enempää ruisleipää mulle :D. Lähes kaikki ruoat etoo, mut merisuolalla maustettuja maissikakkuja oon popsinu. Suolainen siis maistuu, makea ällöttää.
 3. OutoMamma Tuttu foorumilla

  Kaikki oksettaa. Koko ajan nälkä olo, mutta mikään ei maistu. Oksettaa, yökkäilen ilmaa jatkuvasti.
  Voi saakeli, tätä taas seuraavat monta viikkoa..... positiivisuuteni kadoksissa :sad001
 4. Vanellope Aloittelija

  Täällä alkanut etomaan ja ruokahaluttomuutta.
 5. Adella- Peruskäyttäjä

  Vaikea sanoa mitkä himot ja ällötykset johtuu kuumista päivistä ja mikä raskaudesta. Ei ole tehnyt mieli syödä tai juoda mitään muuta kuin vettä. Vaikka ulkona on nyt ollut viileämpää sisällä on kuin saunassa. Tai sitten hormonit jyllää että olen muuten vaan hikinen :smiley-ashamed004
 6. Penni Rakastunut foorumiin Tammiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Mulle maistuu kaikki epäterveellinen. Lihapiirakka, hampparit, ranut, vaalea leipä.. No myös hedelmät. Kaikki tosin yököttää jo ajatuksena mutta nämä vähiten.
 7. OutoMamma Tuttu foorumilla

  Halleluja primperan ja suonen sisäinen tiputus. Söin eilen pitkästä aikaa suht normaalisti ja voin paremmin kun pitkään aikaan
 8. Kippis Uusi käyttäjä

  Kaikkea suolaista tekee mieli :angelic: feta, halloum, lihapiirakat, oliivit, suolatikut, kebab ja jalapenot...
 9. Liirumlaarum Tuttu foorumilla

  Pähkinät oksettaa. Oli pakko siirtää suolapähkinät paksuun minigrip pussiin ja pois tosta yhdestä kaapista keittiössä :D Aina kauhee ällötys kun ruokaa tehdessä sen kaapin avas.
 10. Adella- Peruskäyttäjä

  Mitä kautta pääsit tiputukseen asti? Kuulostaa kauhealta!
 11. Tindell Peruskäyttäjä

  Makea ällöttää. Suolainen menee hyvin alas. Uusia perunoita ja aurajuustoa lähinnä himoinnut, piti sitten keitellä aurasta kastiketta, kun ei sitä semmoisenaan saa syödä :happy:. Potut söin ihan voilla, suolalla ja piffillä.
 12. Miki Aloittelija

  Ainakin meillä päivystyksessä välillä tulee rajusta pahoinvoinnista kärsiviä hakemaan vauhtia tipasta. Kaikille aika suoraan laitetaan nestettä ja lääkärin arvion mukaan pahoinvointilääkettä. Varmaan jostain naistenpolin kauttakin pääsee, mutta ainakin päivystykseen hakeutumalla.
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu