Foorumi-sovelluksesta

Keskustelun 'Adminilla on asiaa' aloitti Vargynja, 20 syys 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Ylemmältä taholta on päätetty että Vaun foorumisovellus ajetaan valitettavasti hiljalleen alas. Tämä siksi, koska siinä on jatkuvasti ongelmia ja palvelun tarjoaja on kovin nihkeä korjaamaan niitä. Ei nähdä järkeväksi mainostaa palvelua, joka ei toimi kunnolla. Ei kuitenkaan hätää, vaikka käyttäisit sovellusta. Se ei tule katoamaan ainakaan lähiaikoina. Se tulee olemaan olemassa vielä todennäköisesti pitkäänkin. Mutta sitä ei enää päivitetä eikä sen virheitä korjata. Jos siis huomaat että et eräänä päivänä pysty tekemään sovelluksella jotain mitä pitäisi, sille ei todennäköisesti tulla tekemään mitään. :sad001 Odotussovellusta pidetään yhä yllä (vaikka se tällä hetkellä onkin solmussa).

  Vaufoorumia voi selata myös puhelimilla internetselaimella (esim. Firefox tai Opera). Jokaisesta puhelimesta löytyy varmasti jokin selain. :)
 2. the_catana Aloittelija

  Mä yritin chromella monta kertaa päästä foorumille tietokoneelta sekä puhelimella, joka kerta sieltä tuli ilmoitus että sivusto ei ole turvallinen, että ei suositella haittaohjelman/hyökkäyksen takia jatkamaan..
  Siksi latasin tämän sovelluksen jotta pääsen lukemaan ja kirjoittelemaan.

  Sovelluksesta en ainakaan löytänyt mistään mistä voisin vaihtaa käyttäjätunnusta, aikaleimat myös usein pielessä. Muuten toimii ihan ok.
 3. the_catana Aloittelija

  Sain kuin sainkin koneelta vaihdettua nimimerkin, pääsin myös nyt keskustelupalstalle koneelta ilman ongelmia, kun jostain luin ja otin pois sen s:n (salaus) www-osoitteesta..
 4. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Hei! Kiva että löysit tiedon. Nuo https-osoitteet ei tosiaan nyt toimi kun ylläpidolla on sen suhteen homma kesken. Sitä en tiedä kuinka kauan siinä valitettavasti menee että saavat toimimaan, kun samaan aikaan on muutakin korjattavaa. :sad001 Noista sivun yläosan linkeistä (Vaihda nimimerkki! jne) on nyt poistettu se s osoitteesta jotta ne toimisi normaalisti.
 5. alinah Naimisissa foorumin kanssa Tammikuunmammat 2016

  Siis loppuuko tämä kokonaan? Niin iso tuki ja turva, sekä henkireikä ollut kun on päässyt jonnekin purkaa tuntojaan!
  Last edited: 28 syys 2018
 6. sailamaria Addikti Helmikuunmammat 2016

  Ilmeisesti vaan sovellus, ei koko foorumi?
 7. Zeni Moderaattori Staff Member Tammimammat 2017

  Sovellus poistuu jossain vaiheessa, mutta ei lähiaikoina. Foorumi on ja pysyy edelleen ja selaimella pääsee kirjoittelemaan jatkossakin ihan normaalisti :)
 8. alinah Naimisissa foorumin kanssa Tammikuunmammat 2016

  Onko sitten muuttunut jotenkin nettisivut kun en pääse tietokoneella ollenkaan foorumikeskusteluun? Ei tuu sitä palkkia mikä ennen tuli jotta pääsee sisään kirjautumaan. Oon tätä ihmetellyt jo jonkin aikaa.
 9. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Ei pitäisi olla. Kuulostaa joltain tekniseltä virheeltä. Ottaisitko screenshotin siitä niin laitan IT-tuelle, joka voi sitten tutkia ja korjata asiaa. Voit laittaa sen joko tähän ketjuun, minulle yksityisviestissä tai sähköpostiin (paivi.jarvinen@sandviks.com). Pahoittelut omasta puolestani ongelmista.

  Foorumi itsessään ei tosiaan ole menossa minnekään. :) Kännykkäsovellus jossain vaiheessa, mutta ei sekään vielä pitkään aikaan.
 10. the_catana Aloittelija

  Pääseekö sovelluksella jostain kattomaan millon on liittynyt foorumille?
 11. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Ei valitettavasti pääse. Selaimella kyllä pääsee puhelimellakin. (Sinä olet liittynyt 21. syyskuuta.)
 12. the_catana Aloittelija

  Ok. Kiitos tiedosta :)

Jaa tämä sivu