Foorumi-applikaation lopettaminen

Keskustelun 'Adminilla on asiaa' aloitti Päätoimittaja Hanna, 26 marras 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Päätoimittaja Hanna Admin Staff Member Administrator

  Hei kaikki!

  Kuten tiedätte, meillä on ollut jo pidemmän aikaa ongelmia Foorumi-applikaatiomme kanssa. It-osastomme on työskennellyt applikaation toimittajan, Tapatalkin, kanssa, ja yrittänyt ratkaista ongelmat – mutta valitettavasti kyseinen toimittaja ei pysty tarjoamaan meille tuotetta, joka täyttäisi standardimme. Siksi olemme päättäneet lopettaa applikaation tarjoamisen.

  Tämä on meille (ainakin lähes) yhtä tuskastuttavaa kuin teillekin, ja siksi olemme päättäneet luopua applikaatiosta. Jos löydämme toisen toimittajan, joka pystyy tarjoamaan meille toimivan vaihtoehdon, perehdymme asiaan.

  Olemme todella pahoillamme, että tämä aiheuttaa applikaatiotamme käyttäneille vaikeuksia. Toivomme kuitenkin, että jatkatte foorumilla jutustelua selaimen kautta. Foorumimme on rakennettu tukemaan kännykkä-, tabletti- ja tietokoneselaimia, ja toimii niiden kautta erinomaisesti.

  Erona selainkäytön ja applikaation välillä on, että selaimen avulla saat forumiin nopeamman ja suoraviivaisemman yhteyden. Selainversio tarjoaa sinulle enemmän vaihtoehtoja: helpomman tavan seurata ketjuja, osastoja, huomiot toimivat aina, pystyt aloittamaan yksityiskeskustelun helpommin, pystyt arvottamaan toisten postauksia useammilla vaihtoehdoilla jne.

  Ymmärrämme, että tällainen siirtymä applikaatiosta selaimeen voi tuntua nykypäivänä erikoiselta, mutta toivomme silti, että ainakin kokeilette sitä – monet käyttäjämme käyttävät foorumia vain selaimen kautta, ja ovat hyvin tyytyväisiä.

  Jos haluat päästä kännykkäsi näytöltä suoraan foorumille, voit lisätä oikotien puhelimeesi näin:

  Android

  1. Avaa foorumi selaimessa

  2. Valitse oikeasta yläkulmasta kolme pistettä

  3. Valitse "Lisää aloitusnäyttöön"

  4. Hoplaa... Nyt sinulla on oikotie foorumille kännykässäsi!


  iOS

  1. Avaa foorumi Safari-selaimessa

  2. Harmaassa alapalkissa paina neliötä, josta lähtee nuoli ylöspäin

  3. Valitse “Lisää Koti-valikkoon”

  4. Hoplaa... Nyt sinulla on oikotie foorumille kännykässäsi!


  Vielä kerran: pyydämme anteeksi kaikkea turhautumista, haittoja ja ongelmia, joita Foorumi-applikaatio on teille aiheuttanut. Me todella yritimme korjata sen, sillä mekin olisimme halunneet sen toimivan. Joskus on vain osattava lopettaa, kun tilanne ei korjaamalla parane.

  Kiitos jokaiselle teistä – te teette vau.fi:n foorumista sen, mitä se on: loistava keskustelupaikka raskautta yrittäville, raskaana oleville ja pienten lasten vanhemmille!

  Mikäli sinulla on mitään kysyttävää tai kommentoitavaa, voit jakaa ajatuksiasi kommenteissa. Vastaan niihin parhaan kykyni mukaan.


  Ystävällisin terveisin:

  Hanna Roihuvaara
  Päätoimittaja, Vau.fi
  Sandviks AS
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Towanda Ihastunut foorumiin

  Oikein hyvin toimii selaimella, joten ei hätää! :happy:
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. Päätoimittaja Hanna Admin Staff Member Administrator

  Tämä tuntuu olevan suomalaiskäyttäjien keskuudessa se selkeästi yleisempi mielipide :) Itsekin käytän aina selainta!
 4. Bepant Rakastunut foorumiin Tammimammat 2017

  Eli koska apin toiminta loppuu?
 5. saini Rakastunut foorumiin Syysmammat 2017 Heinäkuun äidit 2019 Joulukuunmammat 2015

  Itse olen kokenut sovelluksen nii paljon kätevämmäksi kuin selaimen puhelimella. Jos sovellus lopettaa toiminnan kokonaan niin jää kyllä selkeästi vähemmälle käytölle foorumi.
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Menninkäinen27 Addikti Huhtimammat 2017 Maaliskuunmammat 2016

  Puhelin vaihtui ja sovellus meni sitten siinä. Valitettavasti. Mutta onko tuolle kuvan lisäämiselle mitään tehtävissä? Meidän porukassa on aktiivisesti jaettu kuvia, mutta nyt ne on sitten liian suuria eikä mitään hillitöntä muokkausrumbaa jaksa joka kuvan kohdalla.
 7. Suski75 Naimisissa foorumin kanssa Elokuun äidit 2019 Helmikuunmammat 2016

  Foorumi osaisi pienentää kuvat automaattisesti, mutta se on konfiguroitu väärin. Valitettavasti.
 8. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Laitan asiasta viestiä IT-tuelle. En vain voi valitettavasti luvata nopeita muutoksia sillä siellä päässä on nyt muutenkin monta rautaa tulessa.
 9. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Ainakaan minulla ei valitettavasti ole tietoa, milloin se loppuu kokonaan. Sovelluskaupoista se katosi silloin kun siitä tiedotettiin, mutta sitä en tiedä milloin jo ladattu sovellus lakkaa toimimasta.
 10. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Meitäkin harmittaa että sovellus loppuu, mutta asialle ei ole mitään tehtävissä. :sad001 Omasta mielestäni foorumia on mukava selata kännykänkin selaimella, mutta ymmärän että toisista se voi tuntua vaikeammalta tai muuten ikävämmältä. Toivottavasti käyt edes toisinaan yhä foorumilla vaikka sovellusta ei olisi saatavilla. Ehkä se alkaa tuntua helpommalta, kun siihen tottuu. :shy:
 11. saini Rakastunut foorumiin Syysmammat 2017 Heinäkuun äidit 2019 Joulukuunmammat 2015

  Selaimella näkyvät isot ja muuta sivustoa huomattavasti hitaammin latautuvat mainokset tekevät selainversiosta paljon huonomman verrattuna sovellusversioon. Mainokset on ok mutta niiden sijoittelu ja koko ovat se mikä huonontaa käyttökokemusta.
 12. Suski75 Naimisissa foorumin kanssa Elokuun äidit 2019 Helmikuunmammat 2016

  Tämä konfiguraatio näkyy olevan korjattu, kiitoksia!

Jaa tämä sivu