Äidit Tampere

Keskustelun 'Äitien kohtauspaikka' aloitti maaja, 21 marras 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. Kyfi3098720 Uusi käyttäjä

  24v äiti ja 4v poika etsii leikki- ja ajanviettoseuraa :) asutaan amurissa, mielellään aluksi tavattaisiin täälläpäin kunnes totutaan liikkumaan busseilla, mutta kaikki käy. Spostia saa laittaa glazen@netti.fi, täällä en varmaan huomaa viestiä :)
 2. aurinkoista Uusi käyttäjä

  Löytyisikö seuraa 27v äidille ja kahdelle alle kolmivuotiaalle lapselle? Saa laittaa viestiä :)
 3. NuNupu Uusi käyttäjä

  Hei, löytyisköhän seuraa 1v4kk pojalle ja 29v äidille? Asutaan Kaukajärvellä ja lokakuussa olisi tulossa taas perheenlisäystä :) olisi mukava saada seuraa pojalle ja itsellekin juttuseura tekisi hyvää...
 4. Balacenia Addikti Heinämammat 2017 Helmikuunmammat 2016

  Vieläkö kaipailet puistoiluseuraa?
  Täällä vehmaisissa asuva, kohta 7kk tytön äiti. :)

  Myös Linnainmaa/Leinola suuntaan lenkkeillään aina välillä ja keskustaan pääsee helposti bussilla. :)
 5. perho Peruskäyttäjä Joulumammat 2018

  Kyllähän uudet tuttavuudet on aina tervetulleita :) Onko teillä jotain vakkaripuistoa? Me käydään yleensä 17 päättärin vieressä olevassa puistossa.
 6. Balacenia Addikti Heinämammat 2017 Helmikuunmammat 2016

  Ei oo vielä mitään vakkaripuistoo, me ollaan vasta kerran käyty puistossa keinumassa. :D
  Kun mun tyttö tosiaan vasta vähän vajaa 7kk.
  Ja juuri tuolla Juvelanpauistossa käytiin. :)
 7. perho Peruskäyttäjä Joulumammat 2018

  Aivan :) Vois sopia oikein jonkun päivän, jos rytmit kohtaa. Alkuviikko ainakin näytti vaan kovin sateiselta. Tarkotus on ollu mennä kans Vehmaisten päiväkodilla järjestettävään avoimeen perhekerhoon. En tosin tiedä minkä ikäsiä lapsia siellä yleensä käy.
 8. MariQ Ihastunut foorumiin

  ai sinä asut ihan lähellä meitä. Harmi että lähdetään jo kuukauden päästä Mansesta veks
 9. Balacenia Addikti Heinämammat 2017 Helmikuunmammat 2016

  Mun käsittääkseni perhekerhoissa on yleensä lapsille ja aikuisille omaa ohjelmaa. Eli ei ois ihan pienille sopiva.
 10. elaffy Ei muuta elämää Syysmammat 2017 Kesäkuunmammat 2015

  Meillä naapurikunnassa perhekerhojen ja perhekahviloiden ohjelma on ensisijaisesti suunnattu lapsille. Joissain paikoissa on järjestetty lastenhoitajia katsomaan lasten perään sen aikaa, kun aikuiset kahvittelevat, usein samassa tilassa. Tällä viikolla on muutamassa kerhossa mm. maalattu, laulettu ja loruteltu, sekä tietysti lapset ovat saaneet leikkiä ja aikuiset vaihtaa kuulumisia ja saaneet vertaistukea samassa elämäntilanteessa olevilta muilta vanhemmilta.

  Ikähaarukka noissa kerhoissa, joissa me käymme, on ollut kahdesta viikosta vajaaseen kuuteen vuoteen. Eniten tuntuu olevan 1-2v lapsia eli niitä äitejä, jotka eivät ole vielä palanneet työelämään. Kaksosten kanssa alettiin kerhoilla ensin vauvakerhossa 3kk iässä ja avoimiin kerhoihin mentiin, kun tytöt olivat noin 8-9kk ikäisiä ja muiden lasten seura alkoi jo kiinnostaa. Jos mitään ikärajaa ei ole kerholle mainittu, se on juuri oikea paikka kaikille, jotka haluavat nähdä muita äitejä. :)
 11. perho Peruskäyttäjä Joulumammat 2018

  Tää viikko ollaan podettu flunssaa, mut täytyypä käydä ens viikolla kurkkaamassa mikä meininki. Kai ne meiät sit pois ajaa, jos ei kuulutakkaan kohderyhmään :D
 12. Lavena Aloittelija

  Nostetaanpas kaverihakua esille.

  Kolmekymppisen kahden lapsen äidin päiviin olisi tervetullutta aikuisseura ja kyllä tuolle kohta 3v. esikoistytöllekin leikkiseura maittaa. Asuinalue on juuri vaihtunut muuton myötä, ja hienoa olisi myös näiltä Itä-Tampereen, Atala-Linnainmaa,kulmilta kavereita saada. Kuopus,7kk, ei nimeksikään julkisissa viihdy, mutta toki selviydytään kauemmaksikin tapaamisiin ja piristää päiviä vertaistuellinen viestittelykin. Ulkoilu tai koiranilmojen pitkien tuntien vietto sisällä sekä silloin tällöin järjestyvä "oma aikakin" on huomattavasti mukavampaa yhdessä.

  Viestiä voi laittaa myös suoraan tänne: lavena@luukku.com
 13. Manta33 Uusi käyttäjä

  Heippa kaikki Tampereen seudun äidit / tulevat äidit! Täällä huhuilee Tampereen seudulle 2015 muuttanut kahden pojan äiti ja kolmannen laskettu aika on 1.6.17

  Olisi mukava tutustua muihin äiteihin.
 14. PauliinaMarissa Uusi käyttäjä

  Heippa!

  Vieläkö täällä on porukkaa, joka vailla mammaseuraa esikoinen syntynyt 2/15 ja tämän himpulan syntymä on tulevien viikkojen aikana edessä. ❤️ Tukiverkosto ei ole järin suuri ja monet ystävät "hälvenneet" lasten tulon myötä elämästä. Toivoisin löytäväni uusia ihmissuhteita, ystäviä kenen kanssa suunnitella ja toteuttaa reissuja lasten kanssa ja miksei joskus lapsivapaastikkin :)
 15. Mariann_ Uusi käyttäjä

  Moikka, ajattelin myös huhuilla täällä, josko tätä kautta löytyisi äitikaveria minulle ja leikkiseuraa ensi kuussa vuoden täyttävälle tytölle. Itse olen 33-vuotias ja asustellaan Kaakkois-Tampereella..Mutta päästään kyllä liikkumaan hyvin täältä vaikka etäämmällekin. Olisi mukava löytää samassa elämäntilanteessa olevaa juttuseuraa tähän arjen keskelle.
 16. Viuhti-- Rakastunut foorumiin Maalismammat 2018

  Minäkin ilmoittaudun tänne. Asumme Pirkkalassa ja esikoisen laskettu aika helmi-maaliskuun vaihteessa. Lenkki-, kahvi- tms. seura on aina tervetullutta! :)
 17. elaffy Ei muuta elämää Syysmammat 2017 Kesäkuunmammat 2015

  Itselläni kolme lasta (kaksostytöt 05/15 ja tyttö 09/17), mutta seura kelpaa kyllä aina, jos muutkin kuin esikoisen odottelijat kelpaavat. :) Samalla kylällä asustellaan.
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. Viuhti-- Rakastunut foorumiin Maalismammat 2018

  Aivan varmasti kelpaa! :) Laitellaan yksityisviestiä tarkemmin vielä.
 19. bluebe Tuttu foorumilla Helmikuun äidit 2019

  Kokeilenpa nyt tätä ketjua, vaikka täällä ei olekaan ollut elämää melkein vuoteen. Onko linjoilla muita esikoisen odottajia? Me asutaan kaakkois-Tampereella ja olisi kiva saada seuraa muista esikoisen odottajista, mutta miksei vauvan synnyttyä myös muista äideistä vaikka vaunulenkille. :)
 20. Novem Peruskäyttäjä Joulukuun äidit 2019

  Kokeilenpa minäkin: onko Tampereen seudulta odottajia? :)

Jaa tämä sivu